Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 30. Hafta Beşiktaş-Gaziantepspor 10.05.2015 19.00 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
834
Cevap
6
Favori
12.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6. dakikada 1-0 öne geçmişsin. 2-3 olacak iken abuk sabuk goller kaçırmışsın. Kimseye çamur atmayın. Yok Serdar'a faul var. Yok Ba'ya penaltı verilmedi.

Ya arkadaş eline geçirmiş iken yap 2-3. Bak sonra nasıl geliyor gerisi. Yıllardır bu sebepten kaybettik. Doğru dürüst maç hatırlamıyorum 20 dakikada 2-0 öne geçip gerine gerine maç izlediğimi. Hep aynı. Sen öyle müsait pozisyonlar bulup atamaz isen puan da kaybedersin maç da kaybedersin şampiyonlukta kaybedersin.

Elin oğlu 2 haftadır 85'lerde orasına burasına çarptırıp gol atıyor. Fb ona keza 87'de attı yine. Ee sende eline geçen fırsatları gole çevireceksin çok basit.

Haa şu var. Diğer iki takımın ciddi manada futbol şansları var. Konya maçını izledim. Konya 2-0 öne geçebilirmiş. Müsait pozisyonlar. Sonuç 1-0.

Sivas 2-1 öndeyken Burhan boş kaleye atamıyor. Sonuç 3-2.

Futbol böyle bir şey yakaladığını atacaksın. Atamaya atarlar. Ya Sosa'nın attığı frikik golüne bak. Kaçırdığı gole bak. 8-9 yaşındaki çocuk atar o golü ya.

Arkadaş bomboş önün bomboş. Gir topun dibine. Ama neredeee. Bu zamana kadar iyi geldiler. Buraya kadarmış. Stresliydiler her hallerinden belli. Top sevmedi bizi.

En çok ta dipteki puan verdiğimiz takımlara yanıyorum. Eskişehir 5, Balıkesir 2, Rize 2.

Fb maçında 88. dakikada kontradan yediğimiz gol.

Önümüzdeki sene 6-7 tane kazma arkadaş ile yollar ayrılmalı. Yerlerine kaliteli oyuncular alınmalı. 11 numaralı vatandaşı bu takımda görmek istemiyorum mesela artık.

Canları sağolsun. 2 maç kaybetti 10 sene şampiyon olamadığı için tepki mi gösterelim.

Aksine. Her daim sevgim sonsuz bu takıma. Ama şunu da söyleyeyim. Yine de belli olmaz. Sene sonu farklı şeyler konuşuyor olabiliriz.

• STSL Tiyatrodan ibaret bir lig her şey belirlenmiş senaryoya göre gerçekleşiyor boşuna nefes tüketmeyin. Adamlar paranın nereden geldiğine bakıyorlar ve para getiren FB GS çekişmesidir. BJK hiç bir zaman bu çekişmenin içinde olmamıştır.

Sonra Avrupada 4 ler 6 lar 8 ler yiyince vay efendim nasıl yedik nasıl oldu vs diyoruz. Milli takımında rezaleti ortada. TFF kuruyor tiyatroyu biz birbirimizi yiyoruz.
  • Besiktasa good by

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor maçında eften püften 90+5'te penaltı ile 3-2 öne geçip 3 puanı alınca sesiniz çıkmıyordu?
    Bırakın bu işleri...Bu hakemler FENER'E DE, BJK'YE DE, GS'YE DE herkese karşı hatalar da yaptı...İsteyerek veya istemeyerk KIYAKLAR da yaptı...
    O yüzden...Ligin şuan gelinen noktasında bi şekilde 3 puanı alıp bakıcaksın yoluna...ama sonra hakem diye mızmızlanmayacaksın...
    Çünkü bu hakemler 3 BÜYÜKLERE karşı hata ve / veya kıyak yapıyor..

SAYGILAR...
  • Olay açık ve net. Dün herkes kendini düşündü.

Serdar, BA'ya net golü attırmadı.
    Gökhan hep bencildi 2 net gollük pozisyonu harcadı.

Bizim oyuncular kafasını kaldırıp boştaki arkadaşını görse bu maçta 4-5 yapardık ama sakin kalamıyoruz. Hakem hatalarıda oldu ama hakeme mal etmek doğru olmaz.

Dün şanssızdık neler kaçtı neler. Daha birşey bitmiş değil 4 maç var bence lider 2 kere daha değişir lig sonuna kadar. Bana göre şampiyon fenerbahçe olacak. Malesef mantık bunu gösteriyor. 2009 daki şampiyonluğumuzu bile göremedim askerdeydim. Artık canıma tak dedi bu sene gülsün yüzümüz inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baruter2

Bursaspor maçında eften püften 90+5'te penaltı ile 3-2 öne geçip 3 puanı alınca sesiniz çıkmıyordu?
    Bırakın bu işleri...Bu hakemler FENER'E DE, BJK'YE DE, GS'YE DE herkese karşı hatalar da yaptı...İsteyerek veya istemeyerk KIYAKLAR da yaptı...
    O yüzden...Ligin şuan gelinen noktasında bi şekilde 3 puanı alıp bakıcaksın yoluna...ama sonra hakem diye mızmızlanmayacaksın...

SAYGILAR...

Sen eften püften penaltı görmemişsin bro. Adamlarınız o kadar alışmışki beleş gole ceza alanında adamın kafasına çarpsa hepsi birden el kaldırıyp penaltı bekliyo dikkat ediyorum bunu en çok fener yapıyo.

• beşiktaş seyircisi hatayı bir türlü kendinde aramayı öğrenemedi. Dembe Ba en iyi forvet, Gökhan Töre en iyi kanat, o mükemmel bu mükemmel diye kendinizi gazlıyorsunuz, ondan sonra sonuç gelmediğinde de suçu hemen hakemlere atıyorsunuz. Arkadaşlar Beşiktaş'ın kadrosu ye-ter-siz! En başta Olcay ve Gökhan Töre'nin yedeği yok, kadro mühendisliği yanlış Beşiktaş'ın. Olcay'ı zorlayacak bir yedeği yok, rekabete girebileceği birisi yok. Bazı oyuncuların motivasyonu için yedekte onu zorlayacak birisinin olması çok önemlidir, Beşiktaş'ın sadece 2 kanat oyuncusu var. Gökhan Töre, Olcay bitti. Galatasaray'a geliyoruz, Emre Çolak, Yasin, Bruma, Sinan Gümüş, Olcan hatta Aydın Yılmaz. Yasin mükemmel bir sezon geçiriyor, ancak 2 hafta kötü oynadığında yedeğe oturuyor. Çünkü yedeği var. Yedeğe oturmamak için hep üst düzey performans göstermek zorunda Yasin. Ve tabi diğer futbolcular için de geçerli bu.

Ama Beşiktaş da bu yok. Olcay'ı zorlayacak 1 tane yedek olsaydı, Olcay'ı 1-2 aydır bu kadar kötü izlemezdik. Yedeğe düşmemek için, ilk 11 başlamak için daha fazla çaba gösterme motivasyonunda olurdu.

• Yuh adama bak Bruma,Sinan Gümüş,Aydın, Olcan yazmış yahu hangisi topçu birde iyi yedekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

Orijinalden alıntı: 404NotFounD

Bugün birkez daha gördükki ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş ama top girmedi girmek istemedi yapacak bişey yok kader...Ha birde şu var rakipler Beşiktaşa karşı inanılmaz savunma yapıyorlar kaleciler defans oyuncuları GS ve FB maçlarında olduğu gibi şaibeli denilebilecek defans hataları yapmıyorlar. Bugün olduğu gibi.

Hakemlere gelince yüzde 98 i eyyamcı ve Besiktaşı şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar lehimize hatalar yapmadılar mı elbette yaptılar ama rakiplerimiz hakemler sayesinde en az 10-15 puan fazladan aldıysa Beşiktaşın aleyhine verilen kararlar lehine olan kararlardan daha fazladır yani bu konuda Besiktas yine eksidedir sadece derbilerdeki hatalar bile bunu gormek icin yeterli.

Ama biz bunlara alıştık 27 yaşındayım hemen hemen 20-25 yıldır ligi takip ederim bu hep böyle olmuştur.Çünkü Besiktaşın şampiyon olmasını Besiktaşlıdan hariç kimse istemez bu böyle.

Sen Beşiktaşsan Rakipleri de Hakemi de TFFyi de MHK yı da Yayıncı Kuruluşu da herkesi yeneceksin ki şampiyon olasın.

Onlara göre Beşiktaş bu ligde her yıl 3. Olmalıdır. İsterse Real Madridin bütün oyuncularını getir Beşiktaşa koy farketmez Beşiktaş bu ülkenin üvey evladıdır ve 3. Olmalıdır.Şampiyonlar ligine gitmeye hakkı yoktur O pasta FB ve GS nindir.

Rakip oyuncular örneğin melo net kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda hakem sarı verdiğinde sevinip dönüp gideceğine hakeme cemkirip burnunun dibine kadar girip el kol hareketi yaparken net penaltısı verilmeyen yediği golden önce net faul olan Beşiktasimin karakterli oyuncuları hakemin yanına bile yaklaşmaz mactan sonra da hakemle ilgili tek kelime konusmaz top girmedi der gecer iste boyle birşey Besiktaslilik...

Biz zaten bu şekilde bir yarışin içine girmemiz bile hata birak un birbirlerini yesinler biz bu lig için fazla serefliyiz her yıl 3. Lüğü direk kabul edelim onlar hukuksuzca suursuzca insanlıktan çıkarak birbirlerini yesinler.Onlarda kazanmak için her yol mubah cunku.

İnşallah yediğiniz haklar o sahada ter döken futbolcuların emeklerinin veballeri hepsi yukarda saydığım kişilerin kurumların kulüplerin hepsinin üzerinde olsun.

Madem ligin iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş o zaman niye sürekli hakemlerden dert yanıyorsunuz? Ligin en takımısınız ama boş kaleye atamıyor üstüne hakem karşı takıma gol attırıyor öyle mi? Komik vallahi zaten Club Brugg'e maçını da hakem yüzünden kaybettiniz bu sezon. Uefa'da size karşı, hakemlerde size karşı, herkes size karşı.. Siz bu kafayla gitmeye devam ederseniz daha çoook uzun yıllar durmadan ikinci üçüncü olursunuz.. Olunda zaten müstehak!

Bakıyorum Gsliler kuyruğuna basılmış kedi gibi saldırıya geçmiş ne oldu doğruları yazdık değil mi?

Öncelikle sorun bizde değil zaten biz bu ligin en iyi oynayan takimiyiz evet ama bi şekilde gol atamadik hakem engel oldu vs berabere kaldık olur boyle şeyler futbolda peki ya siz kendinize bi bakin siz nasıl buradasınız en sonki konyaspor maçına bi bak konyasporun pozisyonu gsden fazla nasıl buralardasiniz biliyor musunuz lobiniz dolayısıyla hakemler TFF yayıncı kuruluş rakiplerin çaktırmadan yemeye çalıştığı goller ha birde muslera var hakkini yemeyelim iyi kaleci...

Club brugge maçına gelince brugge bizden iyi oynadı bizi eledi aglamadik sizlamadik kabul ettik peki ya siz naptiniz Belçika liginde bruggenin altında 3. Olmuş anderlechtten 4 yemediniz mi çok iyi takimsiniz ya dimi? Biz en azından 3 kez tur atlamisiz sen ne yaptın bu sene avrupada rezil oldun geldin.gecen yıl sampiyonlar ligine zorlamayla ikinci yapılıp gittiginizi de unutmadık zaten.Gittiginizde de ne olduğunuzu dünya alem gördü.

Netice; ben burada beşiktaşlı arkadaşlarımla tartisiyorum size laf düşmüyor boşuna laf salatası yapmayın isine bakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Bursaspor maçında eften püften 90+5'te penaltı ile 3-2 öne geçip 3 puanı alınca sesiniz çıkmıyordu?

SAYGILAR...

Sen eften püften penaltı görmemişsin bro. Adamlarınız o kadar alışmışki beleş gole ceza alanında adamın kafasına çarpsa hepsi birden el kaldırıyp penaltı bekliyo dikkat ediyorum bunu en çok fener yapıyo.

gibi bir niyet içerisinde değilim.

Ama GS maçını izledim. Adamlar 84'de gol attılar..Fener'in maçını izleyemedim ama 87'de atmış sanırım..
    BJK maçını da kısmen izledim...Çok gol kaçırdı..Ancak son saniyede Antep az da puansız gönderecekti BJK'yi...
    Sonuç olarak BJK 1 puan aldı. Ama esas değineceğimiz konu şu..Bi şekilde 3 puanı alacaksın, almasını bileceksin...
    Şu aralar özellikle 3-4 haftadır g.te bala fenerim yapıyor bu işi...GS de şanslı bir takım...Gerçi onlar da Trabzon maçında tek kale oynadılar 2.yarı...Ama Trabzon onları puansız gönderdi.
    Şampiyon olacak takım bir şekilde 3 puanı almalı arkadaş...Ben yine de HALA PUAN KAYIPLARININ olacağını düşünüyorum..
    Bekliycez ve görücez...
    Hayırlı günler

• quote:

SAYGILAR...

konuşursun tabi hakem hatalarından en çok kaymak yiyen takımın seyircisisin
  • Sivasspor'da şampiyonluk kovalarken bu haftalarda patlamıştı gayet normal yenilgi.

• bıarakalım bu hakem makem işlerini attınmı 3 tane hakem istediğini yapsın beşiktaş çok amatör genç bir takın çok çabuk gaza gelip sönen takım dembaba da bitti dönerci kebapçı gezmekten Türkiyenin bizim kulubün rahatlıyı öteki çoçuklar zaten bardan çıkmaz ... bizim için 3. lük bile iyi
  • Besiktasin sampiyonluk sansi cok azaldi, %10 gibi, gecmis olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

quote:

Bugün birkez daha gördükki ligin en iyi futbol oynayan takımı Beşiktaş ama top girmedi girmek istemedi yapacak bişey yok kader...Ha birde şu var rakipler Beşiktaşa karşı inanılmaz savunma yapıyorlar kaleciler defans oyuncuları GS ve FB maçlarında olduğu gibi şaibeli denilebilecek defans hataları yapmıyorlar. Bugün olduğu gibi.

Hakemlere gelince yüzde 98 i eyyamcı ve Besiktaşı şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar lehimize hatalar yapmadılar mı elbette yaptılar ama rakiplerimiz hakemler sayesinde en az 10-15 puan fazladan aldıysa Beşiktaşın aleyhine verilen kararlar lehine olan kararlardan daha fazladır yani bu konuda Besiktas yine eksidedir sadece derbilerdeki hatalar bile bunu gormek icin yeterli.

Ama biz bunlara alıştık 27 yaşındayım hemen hemen 20-25 yıldır ligi takip ederim bu hep böyle olmuştur.Çünkü Besiktaşın şampiyon olmasını Besiktaşlıdan hariç kimse istemez bu böyle.

Sen Beşiktaşsan Rakipleri de Hakemi de TFFyi de MHK yı da Yayıncı Kuruluşu da herkesi yeneceksin ki şampiyon olasın.

Onlara göre Beşiktaş bu ligde her yıl 3. Olmalıdır. İsterse Real Madridin bütün oyuncularını getir Beşiktaşa koy farketmez Beşiktaş bu ülkenin üvey evladıdır ve 3. Olmalıdır.Şampiyonlar ligine gitmeye hakkı yoktur O pasta FB ve GS nindir.

Rakip oyuncular örneğin melo net kırmızı kart görmesi gereken pozisyonda hakem sarı verdiğinde sevinip dönüp gideceğine hakeme cemkirip burnunun dibine kadar girip el kol hareketi yaparken net penaltısı verilmeyen yediği golden önce net faul olan Beşiktasimin karakterli oyuncuları hakemin yanına bile yaklaşmaz mactan sonra da hakemle ilgili tek kelime konusmaz top girmedi der gecer iste boyle birşey Besiktaslilik...

Biz zaten bu şekilde bir yarışin içine girmemiz bile hata birak un birbirlerini yesinler biz bu lig için fazla serefliyiz her yıl 3. Lüğü direk kabul edelim onlar hukuksuzca suursuzca insanlıktan çıkarak birbirlerini yesinler.Onlarda kazanmak için her yol mubah cunku.

İnşallah yediğiniz haklar o sahada ter döken futbolcuların emeklerinin veballeri hepsi yukarda saydığım kişilerin kurumların kulüplerin hepsinin üzerinde olsun.

Burada boş yapıyorsun kardeş kusura bakmada bu bakış açısı ters geçen sezonun hakem hatalarına bak tek mağdur edebiyatı yapmayın herkesin yarası var tek taraflı bakmayın hakem penaltımı versin size çok arama son gs maçında adı çıktı diye buraka verlmedi penaltı ağzımızı açmadık meloda melo bi aç bak rakipleriniz kaç kere kırmızı gördü yeter artık bizimde sabrımız var kaç kere 10 kişi bırakıldı rakipleriniz daha karabük maçımıydı kaleci atıldı evlere şenlik komedi resmen.

Ya bırak meloyu savunacaksak hiç konuşma, adamın her maçta 3-4 defa sarı görmesi lazım, adam cart diye giriyor faul verince bile itiraz ediyor ben böyle bir futbolcu girmedim emre hariç

Ezber laflar yapıyorsunuz bizde sayarız gökhanın dirseklerini sonu gelmez başladınız yine hakem diye

• derbide galatasarayı yenemeyeceğiz, zaten şuan bile 2 puan var sanıyorum. kısacası ggwp.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burada boş yapıyorsun kardeş kusura bakmada bu bakış açısı ters geçen sezonun hakem hatalarına bak tek mağdur edebiyatı yapmayın herkesin yarası var tek taraflı bakmayın hakem penaltımı versin size çok arama son gs maçında adı çıktı diye buraka verlmedi penaltı ağzımızı açmadık meloda melo bi aç bak rakipleriniz kaç kere kırmızı gördü yeter artık bizimde sabrımız var kaç kere 10 kişi bırakıldı rakipleriniz daha karabük maçımıydı kaleci atıldı evlere şenlik komedi resmen.

Ya bırak meloyu savunacaksak hiç konuşma, adamın her maçta 3-4 defa sarı görmesi lazım, adam cart diye giriyor faul verince bile itiraz ediyor ben böyle bir futbolcu girmedim emre hariç

Ezber laflar yapıyorsunuz bizde sayarız gökhanın dirseklerini sonu gelmez başladınız yine hakem diye

Her şeyi geçtim şu adamlarda ki Melo düşmanlığı nedir anlamıyorum. Bi tarafta her maç potansiyel atılması gereken Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Bruno Alves, hakemlerin prensi Caner Erkin, diğer tarafta Gökhan Töre gerçeği varken bir Melo'dur takmışlar gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

quote:

quote:

quote:

Her şeyi geçtim şu adamlarda ki Melo düşmanlığı nedir anlamıyorum. Bi tarafta her maç potansiyel atılması gereken Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Bruno Alves, hakemlerin prensi Caner Erkin, diğer tarafta Gökhan Töre gerçeği varken bir Melo'dur takmışlar gidiyor.

Takmayacaksın en güzeli

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.