Şimdi Ara

STSL 2016-17 4. Hafta | Galatasaray - Çaykur Rizespor (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
831
Cevap
1
Favori
12.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS üç fark atara 300 basmıştım, ben sana ne diyim Selçuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırak bari penaltıyı eren atsın çok iyi oldu kaçırdığı... üst oynayanlara geçmiş olsun.
  • maç bitmiş göstermelik penaltı çalıyor çakal hakem..

Şampiyonu belirlemişler bunlar aralarında..
  • ERTO GS 2-0 ALDI AMA ÇOK İYİ OYNAMADI SADECE İLK YARI İYİ BASKI YAPTI GOLLER DIŞINDA DÜZGÜN POZİSYONU YOK DM ATM KARDESİM TELEFON DONUYOR ERTO GS İYİ AMA İSİ ZOR DEPLASMANLARDA KAPALI TAKIMLARI AÇAMAZ RASİM Bİ SUS DM ATMAYIN DİNÇER AZAPHAN EVLENIYOR ERTO HABERİN VAR Mİ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Eren en zor pozisyonlardan gol atıyor adam penaltıdan atamıyor, bir daha attırmayın bu adama.
  • selçuk iyice zıvanadan çıktı. ama yerli seviciler hala savunmaya devam ediyor bu adamı. defolup gitmesi lazım artık takımdan. egosuna yenik düşüyor,galatasaray kaptanlığına layık değil bu adam.

• Selçuk o bıyıkların dökülsün de konuşama inşallah penaltıyı ben atayım diyeme

• selçuk efendi istatistik yapacak ve selçuğu 20 milyona satacaz.çoh enteresan.maç 2-0 olmuş hala penaltıyı selçuk kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

selçuk un kaçırmasına sevindim. bruma ben atayım mı diye soruyordu selçuk a. son dakika maç bitmiş zaten çocuğa izin versen ne olacak

+1. Bırak Sinan atsın, Bruma atsın özgüven kazansın. yada Eren atsın hattrick yapsın herif bugünün yıldızı Tolga ile birlikte.
  • Eren'e bırak hat-trick yapsın, Bruma'ya bırak o kadar mücadele etti gol atmış olsun. Niye Selçuk vuruyor?
  • Bırak Eren atıp hattrick yapsın terbiyesiz bencil herif. Safi zararsın ya

• Buragın beceriksiz kaldığı bir çok yönü erende olumlu olarak mevcut.
    helal olsun, beklediğimden fazlası var erende.
  • Eren kullansaydı atacaktı büyük ihtimalle.

• Selçuk tamamen bitmiş, eskiden duran top filan özelliği vardı, o da gitmiş, kaldı ki penaltıyı Bruma veya Eren kullanmalıydı, maç zaten bitmiş skor 2-0,Selçuk topun başına geçiyor

• Allah rızası için Anadolu takımlarından bi tane kasap yok mu şu LEŞÇUK'a öyle bi girsin ki ayakları kopsun sezonu kapatsın Allah rızası için kırın şunun ayaklarını ya yalvarıyoruz. Aldığın paralar zehir zıkkım olsun sana LEŞÇUK sen ne biçim kan emici vampirsin öyle bıraksana Eren hat trick yapsın. Bi de gelmiş çok iyi oynamış gibi yüzsüz yüzsüz penaltıyı kullanıyor. Acayip sinirlendim
  • ulan maç sende, bruma d bugun koşmuş etmiş gol atmak için kasmış uğraşmış. bırak atsın adam da bi keyiflensin. allah bildiği gibi yapsın seni selçuk
  • vay arkadaş vermemiş selçuk. İyi oldu ama şimdi iyice gözden düşecek takımdakiler iyice uyuz olacak
  • ERTO GS 2-0 ALDI AMA ÇOK İYİ OYNAMADI SADECE İLK YARI İYİ BASKI YAPTI GOLLER DIŞINDA DÜZGÜN POZİSYONU YOK DM ATM KARDESİM TELEFON DONUYOR ERTO GS İYİ AMA İSİ ZOR DEPLASMANLARDA KAPALI TAKIMLARI AÇAMAZ RASİM Bİ SUS DM ATMAYIN DİNÇER AZAPHAN EVLENIYOR ERTO HABERİN VAR Mİ

• Eren bu sene gol kralı olur
  • Hakem maç boyunca hakkını vererek maçı yönetmedi, yukarıda bir elamanın yazdığı gibi son dakika maç bitmiş penaltı diyor. Galatasarayın işi zor aynı maç Rizede oynansaydı çok daha feci bir sonuç olabilirdi. Allah bilir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.