Şimdi Ara

STSL 2016-17 23. Hafta | Antalyaspor - Galatasaray | 6 Mart Pazartesi 2017 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
13.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem faul yapıyor hem de yerden kalkmıyor. EH işte atacaksın bunlara 5 tane bırakacaksın ne yaparlarsa yapsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winnetou21

quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Biz hala takima sovelim habire.. hakemler bitmek uzere olan antalyayi ne guzel ayaga kaldirdi... 2. Yari tam is kopacak kirmizi karti usulca cebinde birakti.. sonra Gs kotu takim.. ulkenin en buyuk takimi her hafta lime lime dograniyor hem vasat kadro hem art niyetli hakemler.. Allah biliyor ya bilerek yapanin fitil fitil gelsin byrnundan gun yuzu goremesin

Düşenin dostu olmazmış zamanında bizede yapılıyordu bunlar kötüydük diye kimse takmıyordu

Ben 30 yasindayim buyuk bir takimin hakemlerce bu kadar ezildigi hir yil hatirlamiyorum.. buyuk takimlara peskes cekilmistir donem donem kimine fazla kimine az ama hakkinin bu kadar yenmesi normal degil.. ne isler dondugunu cok merak ediyorum..sene basindan beri belki 15. hata ustuste 4 mac iyice suyu cikti.. rizede verilmeyen net gol - bjkdeki penalti buradaki hata yani bunlara hata denemez resmen direktifle yapiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ahahahahahahaahahaha tiner kokun buraya kadar geldi pis herif , iyi ki bi feto lafını öğrendiler . Karşına gelse iki kelime edemeyecek Çomar

fetonun açık açık destek verdiği takımın taraftarına bak. devamlı tiner diyor ama bana iki laf edemez diyor

• Maç sonuna 3 dakika ekler bitirirler şu an bile 3 dakika durdu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Orijinalden alıntı: kedicanını

Ahahahahahahaahahaha tiner kokun buraya kadar geldi pis herif , iyi ki bi feto lafını öğrendiler . Karşına gelse iki kelime edemeyecek Çomar

fetonun açık açık destek verdiği takımın taraftarına bak. devamlı tiner diyor ama bana iki laf edemez diyor

Ya bi bitmediniz arkadaş kendi forumunuza girin birazda.
  • Tolga Ciğerci denen adamı kim aldıysa bu takıma Allah belasını versin. ADam bildiğin beyinsiz
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    ben pozisyon yorumladım eleman bana laf attı yoksa benim kimseyi tahrik etme gibi düşüncem olmaz bilmeden konuşmayalım

• Rodri giriyor. Antalya Emre'yi alıyor. Oyun kızışacak
  • Semih defol.

• Tolga ne yaptığı belli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkifKarabulut

Bu sezonu unutma Galatasarayli.. aleyhimize yapilan bu kacinci hata kacinci gol.. yeter Allah cezanizi doymadiniz mi hala hak yemeye ..

Sunlar fbye bjkye olsa miting duzenlerlerdi bakalim biz daha ne kadar sessiz kalacagiz.. saka maka degil yahu artik gostere gostere yiyorlar hakkimizi.. 4 mactir istisnasiz her mac ayni skandal..

Rakiplere cekilen peskesleri hic demiyorum bile..

Fbye olsa miting düzenlenirdi derken?

Biz bu sezon en az 15 maç böyle hatalar yaşadık itiraz etsek de bir sonuca varamayınca unutulup gidiyor işte...

• Tolga'nın kaleye isabetli şut attığını göremeden ölüp gideceğiz.

• Son 6-7 dakikada ne kadar dakika futbol oynandı arkadaşlar? İyi sayın bu dakikaları bakalım kaç dakika ekleyecekler?
  • Tolga, Allahini seversen semihi al defol git

• OHAAA
  • Maç süper gidiyor herşey olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kollanıyoruz len

• Josue bubtakimda yedek bile olamayacak biriyken 11de.basliyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erra13

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Ne var dizilişte? Klasik 3-4-3 işte.

Chelsea'de de geçen maç Yasin'in oynadığı yerde Moses oynadı?

Yedeklerde Zouma ve Terry gibi 2 stoper varken, 3lünün göbeğinde sağ bek Azpilicueta oynadı? 3 tane attılar.

Kanatlardan birini ofansif yapmak hücum gücü açısından artı sağlar. Orda Linnes gibi bir sağ bekin oynaması ayrı, Yasin gibi bir kanat oyuncusunun oynaması ayrı.

Rodriguez zaten fos, belki o yüzden yoktur ilk 11'de?

Sakatlar ve cezalılar düşünülünce çıkabilecek en mantıklı kadro belki de bu.

Ahahha yediğimiz iki ( 2) golden belli mantıklı Dizilişe olduğu

Maçı gözünle izlediğine emin misin?

Beyninin olduğuna emin misin?

Çoluk çocukla futbol tartışıyoruz

• Bu maçın en az 7 dakika uzaması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.