Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
1
Favori
13.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rakip güçlü şuan ki durumumuz belli beraberlikten memnunum. Ancak JOR Acilen takımı bırakmalı yerli bir direktör gelmeli.
  • Takım transfer diye bas bas bağırıyor , sezon başında yönetim ve teknik ekip nasıl bir planlama yaptıysa kaleci ve bruma'nın olduğu poziyon dışında her yer fire veriyo (yedek klübeside dahil) kenarda hamle yapıcak oyuncu yok osmanlı maçında oyuna soktugumuz adamlar linnes chedju ve semih :(
    Defans desen zaten evlere şenlik , biz bu defansla bu sene kazayla avrupa kupalarında falan oynasaydık varya insan içine çıkamazdık . Ben 25 yaşıdayım 15 yıldır bu sabriyi izliyorum yeminle kanser olucam ya ne çöpler alındı şu bölgeye tarıklar veyseller cavandalar tonlarca para harcadık şu sağbeke bir tane futbolcu bulamadık bu scout ekibi ne yapar arkadaş gitsin zimbabwe den bir tane topçu alsınlar koysunlar şu sağbeke .
    Bu takımda stoper yok , milletin defans hattında taş gibi kjaer skertel oynar bizde hakan balta yanındakide her hafta değişiyo sakatlanmazsa serdar yoksa semih kim olursa artık , en istikrarlı dediğimiz oyuncu sol bekten devşirme hakan balta oda tek başına yeterli olmuyo serdar bu takımın stoperi olamaz canlı bomba gibi hava toplarında etkisiz şu osmanlı maçında defansa babamı koysak daha az kafa vurdururduk yeminle , Semih desen son 2 sezonda oynadığı 25 maçtan sadece 8 ini kazanabilmişiz ve 40 ( KIRK) Gol yemişiz .
    Orta sahanın göbeğinde Tolga dışında adam akıllı oynayan bir tane topçu yok Selçuk vizyonunu tamamladı 2 yıldır yerlerde bitik vaziyette futbol oynamayı unutmuş sürekli yana geriye oynuyor adam ya .
    Eren ciddi hayal kırıklığı oldu benim için şu Erenin oynadığı futbolu Umut bulut ilk sezonunda zaten oynuyodu hatta daha iyi oynuyodu . Bu takıma direk 11 de oynayacak bir forvet lazım .
    Geçen hafta antep maçını yarıda bıraktım izleyemedim o kadar kötüydük bu hafta keza yine aynı zemin bahane olabilir fakat biz haftalardır böyle kötü futbol oynuyoruz . Şu an ligde bulunduğumuz konum şu futbola nazaran çok çok iyi ama devre arasında mutlaka direk 11 de oynayacak sağ bek ve forvet oyuncusu lazım aksi takdirde şampiyonluk çok çok uzak..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgkn99

    Sağ bek lazım sağ bek Miss gibi benficanin sağ bekini alacaktık Hamza ve Cüneyt köylüsü yüzünden Sabriye zam yaptık gittik muptezel cavandayi aldik.sabrisiz iki yılımız rüya gibiydi ya ulan adam kadro dışı kaldı yattı gitmedi yine allah belasını versin

    sabriyi kovmadan (kadro dışı değil direk kovacan) sağ bek almak mantıksız.büyük ihtimal sabri gelen yabancıların psikolojisini bozuyor.malum yerlilerde lobicilik faaliyeti ve manevi baskı uygulamak görülebilen vakıalardır.

    aslında elimizde 3-5-2 nin yada 3-4-3 ün orta saha kanatları olabilecek linnes ve carole var.telles de benzerdi.bunlar hücumcu kanat oyuncuları.bunların stoperleşmesini istemek doğru değil.ama 4 lü savunmada stoperleşeceksin diyorlar herhalde.yediğimiz gollere bakın.kanatlar bomboş.adam rahat rahat orta açıyor.




  • Yediğimiz ikinci golde webo bomboştu böyle defansla işimiz cidden zor giden maçı semih çevirdi eren derdiyok çok kötüydü
    osmanlı taş gibi takım 1 puan gerçekten başarı bence
  • Samarqand S kullanıcısına yanıt
    Yav Sabriye bu kadar kelime israf etmişsin güzel kardeşim. Sabrının yerine birini alınca sabrı oynar tabi Salihi tariki cavandayi linnesi alırsan tabi sabrı oynar.bitik denilen eboue geldi iki sene gözüm gönlüm açıldı sonra yabancı sınırı geldi kadrodan çıkarıldı sabrı geldi kaçtı dediğin yönetim 28 kupa aldı Türkiye'de bir ilk oldu şampiyonlar liginde iki kez ustuste çeyrek final ve ikinci tur oynadi senin gibi vizyonsuz koylu Hamza kafasındaki taraftar oldukça benim umudum yok zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3arbar kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Mancini juve maçında yaptı bunu. Hatta sampikonlar liginde genelde öyle oynadı ve tuttu. Hatta ujfalusi sakatken bile Gökhan oynuyordu ve çark isliyordu. Yeri gelmişken söyleyeyim manciniye başarisiz diyorlar ya taptıkları Şenol Güneş ve terim bir taraflarını yirtsalar juveli madridli gruptan çıkmazdı.ligde 2.oldu clye direk gittik.kupayı da aldı. ayrıca adam imzayı attı aslanlar gibi 1 gün sonra juve deplasmanına gitti aldı puanı. GS vizyonuna ve duruşuna çok yakışan başarılı biriydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya herkes zemin demişte kabul etmemiz lazım bizim defans çok kötü. Her hafta kafa golü yiyoruz bunada bakmak lazım. Birde Selçuk artık gitsin ya. Ne bir top kesiyor ne pas verebiliyor. 4-5 pozisyon aniden rakibin kontrasına dönüştü sebep Selçuk'un atamadığı paslar. Zeminle alakası yok her hafta yapıyor aynı hataları onuda hatırlatiyim. Zaten attığı paslar yana sağa sola başka bişey yok adam gibi gol pozisyonuna sokacak paslar sıfır. Defanstaki ruhsuzluktan bahs etmiyorum bile. Eren başlı başına bir sorun. Ama tim bunları geçtim. Yazın hepimiz haykırdık bu takıma stoper ortasaha forvet sağ bek. Gittiler tüm parayı saçma sapan adamlara verdiler. Ulan yabancı serbest ey beyinsiz sigDursun. Herkes gördü sıkıntıyı bir Galatasaray yönetimi göremedi. Bunların tümünün sebebi yönetimdir. Futbolcu oynamıyorsa gönderirsin gider daha iyisini alırsın. Eren'i Linnes'i Cavanda'yı Tolga'yı vs. doldurursan takıma birde ölmüş eski futbolcularıda tutarsan kadroda maximumu bu olur. Herneyse 2 senedir fb ve bjk bu bizim mal başkana dua etsin başka birşey demiyorum.




  • gs yi anca terim kurtarır siz ondan anlıyorsunuz yok sa düzelmez gibi takım yada selcuk tur fln bunların tayfayı komple kovun yeni takımı kurun resmen tünediler .
  • Yukardaki mesajıma ekliyim. Para yok demesin kimse bu sene alınan leş adamlara verilen paralar ile nokta transferler bal gibide yapılabilirdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sean john

    gs yi anca terim kurtarır siz ondan anlıyorsunuz yok sa düzelmez gibi takım yada selcuk tur fln bunların tayfayı komple kovun yeni takımı kurun resmen tünediler .

    Bak fenerbahçeli olarak bizim sıkıntıyı sen bile görebiliyosun. Bu yönetim nedir nasıl geldi ve bunları nasıl bukadar tolere ediyolar anlayabilmiş değilim. Normalde bukadar başarısız bir yönetimi direk gönderirlerdi. Bu işin içinde farklı birşeyler var ama bilemiyoruz işte.
  • Bu sene şampiyonuz tırı vırı yapmayın kuşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Peter Parker-


    quote:

    Orijinalden alıntı: dgkn99

    Tahminimce sen "bizim takım mega süper ogluuumm filozof Şenol, Oğuzhan 80 milyon euro, fabri musleradan daha iyi diyen sonra kievden 6 yiyen sonra da lig sonuncusuna yenilen" 10 senede 1 şampiyon olan gereksiz takımın taraftarisin.

    114 yıllık sözde "şanlı" tarihinde 1 kere bile Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı başaramayan 2011 yılında Türkiye Kupası finalinde armasına güvenemeyip 3 kuruşluk İBB karşısında bile şike yaparak kupayı kazanmayı kendisine yedirebilen, biz 5.yıldızı ne zaman takarız diye kafa yorarken 3.yıldızı kendisine hedef olarak gösteren sözde büyük kulübün taraftarı.

    siz bu yönetimle değil 5. yıldız 21. şampiyonluğu bile alamazsınız




  • quote:

    Orijinalden alıntı: binLadin


    quote:

    Orijinalden alıntı: -Peter Parker-


    quote:

    Orijinalden alıntı: dgkn99

    Tahminimce sen "bizim takım mega süper ogluuumm filozof Şenol, Oğuzhan 80 milyon euro, fabri musleradan daha iyi diyen sonra kievden 6 yiyen sonra da lig sonuncusuna yenilen" 10 senede 1 şampiyon olan gereksiz takımın taraftarisin.

    114 yıllık sözde "şanlı" tarihinde 1 kere bile Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmayı başaramayan 2011 yılında Türkiye Kupası finalinde armasına güvenemeyip 3 kuruşluk İBB karşısında bile şike yaparak kupayı kazanmayı kendisine yedirebilen, biz 5.yıldızı ne zaman takarız diye kafa yorarken 3.yıldızı kendisine hedef olarak gösteren sözde büyük kulübün taraftarı.

    siz bu yönetimle değil 5. yıldız 21. şampiyonluğu bile alamazsınız

    Evet katılıyorum bu yönetimle biz hiçbirşey yapamayız ama muhtemelen önümüzdeki sezon Ünal Aysal başkan olacak Fatih Terimle sorunlu ayrılmış olsalarda bir şekilde sorunu halledecekler Fatih Terim takımın başına geçecek ondan sonra yine 2011 2015 arasında olduğu gibi biz şampiyon olucaz siz izliceksiniz. Yani sen dua et bu yönetim devam etsin.




  • binLadin kullanıcısına yanıt
    Yönetim konusunda haklısın yalnız. Biz emekli üniversite profesoru yasli amcayla bile şampiyon olduk ya =)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çok kötüydük, iki takımda aynı sahada oynuyor.

    Elini kolunu sallaya sallaya gelip ortaları bam bam açtılar.

    Webo düzgün vuruşlar yapsa 2-3 farklı kaybedebilirdik.
  • Serdar Aziz sakatlanmasa maç bizimdi arkadaşlar. Semih oyuna girerken daha dedim şimdi yandık diye. Korktuğum oldu. Webo'yu tutma görevi Semih'indi. 2 pozisyonda da izledi sadece ve 2 gol yedik. Goller tamamen Semih'in suçu başka birşey değil. Son dakikada 1 gol atarak biraz affettirdi kendini ama inşallah gider bu takımdan. Zaten kötü olan defansı daha kötü hale getirmekten başka birşey yapmıyor.
  • Maçı canlı izledim osmanlıspor büyük takım gibi oynadı fark yiyebilirdik
  • Vay be... Devre bitiyor. Riekerink hala bir oyun sistemi otırtamadı. Rezil oynuyoruz. Takım 30 puanda. Hocayıda yollayamazlar bu durumda...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmanlıspor çok çok iyiydi
  • olaylar olaylar
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.