Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
1
Favori
13.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Osmanlı gerçekten iyi bir oyun oynadı Gs hakkını bile veremedi osmanlının çünkü çok üst düzey oynadılar GS ye karşı şimdi bizim defans da osmanlı yı nasıl pozisyona soksak die yer aradılar
  • Merhaba, hediye olarak osmanlıspor forması almak istiyorum ama bu sezonun iç saha formasi mor olan mı siyah olan mı ? Ve birde ankarada en ucuza nereden alabilirim ? (Lisansli)
    Simdiden teşekkürler
  • Galatasaray 1 puanı zor kurtardı.
  • türkiyede bu kadar kötü futbol oynayıp da bu kadar fazla puan başka hiç bir takım toplayamaz. sırf gs ın isminden kaynaklanıyor. teknik direktör tam bir çöp bende günü kurtarıyor. gs gibi bir takımın osmanlı deplasmanında 1 puan iyidir demesi eski havasından ne kadar uzak oldugunu gösteriyor.
  • Osmanlıspor bu sene çok başarılı..
  • Bu kadar olmaz denilecek kadar kötü oynadığımız maçlardan bir tanesiydi. Gol attık atmasına ama savunmanın destek görmemesi Selçuk ileri gittikten sonra geri dönememesi De jong orta sahada müdahale etmemesi hala daha sabri ye kadroda yer verilmesi gerçekten pes dedirtiyor artık. Şimdide güzelim Serdar Aziz sezonu kapattı. Zaten Eren hiç yok ilk geldiği zaman ki performansı nerede kim bilir. Koskocaman Galatasaray Bruma ve Sneijder bel bağlamış gidiyor. Riekerink geç müdahale etmesi apayrı olay. Yani sözün özü bok gibi bir oyun sistemi...
  • Serdar Aziz sezonu kapatmış
  • İbb karşısında oynadığımız 2-2 biten maçın şikesinden bahsedebiliyorsun. Ama 92-93 sezonunun tamamından bahsetmiyorsun hani şu "tüm takımımıza araba dağıtıldı diye tvlerde bahsedilen sezon". Türkiye'ye bahsettiğin o "şike" sözcüğünü getiren takım denildiğinde kimin akla geldiğini bilip bahsetmiyorsun! 5. yıldızı ne zaman takarız diye kafa yorabiliyorsun ama 2. ve 3. yıldızınızı nasıl taktığınızdan hiç bahsetmiyorsun. Neyse sen bahsetmemeye devam et ama biz biliyoruz bunların cevabını :)
  • Maçı bir tarafa alalımda Burak Yılmaz ın iett şöförü ile tartışmasını izlediniz mi? Adam çin de bizim volkan gibi olmuş kabadayılıkta 1 numara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LorneMalvo

    Osmanlıspor büyük takım gibi oynadı. 2-2 iken gol arıyordu adamlar, biz ise yatıyorduk.
    Takım futbol oynamıyor, ismimizle ayaktayız.



    oynamak ne kelime riekerink defans alıyordu son dakkalarda osnmanlı hala atak oynarken gs defansta 6 kişi vardı koskoca gs sözde şampiyonluk yolunda çok acayip bir durum beşiktaşın kasımpaşaya öne geçip kaybetmesi ne kadar acayipse gs ninde son dakkalarda yatması ki yerler buzlu olmasa osmanlı farka giderdi çünkü o zaman oynayana zor oynayan zorlanır istatistikklerden bile bunu anlarsın ama riekerink ona buna suç buluyor birde galibiyeti kaçırdık diyor ba ba ba oynanan futbolu görmüyor bence bu adamı geri alt yapıya şutlanmalı yağlı suratta yönetimden gönderilmeli vizyonsuzluk diz boyu
  • Buraya yaziyorum;

    12.02.2017 - Osmanlıspor v Trabzonspor
    15.01.2017 - Osmanlıspor v Beşiktaş

    Bu maclari ogle saatine alirlar, gunluk guneslik 0 ile 5 derece arasinda oynanir.

    fenevbahcemizden bahsetmiyoruz bile onlar fiksturleri sagolsun ekim ayinda maclarini yaptilar gectiler!
    02.10.2016 - Osmanlıspor 1 - 1 Fenerbahçe

    Olan yine Galatasaray'a olur.
  • Forvet transferi şart
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    İstediğimiz puanı almayı başardık. Herşeyden önce deplasmandan puanla dönmek güzel. Üstelik zemin çok kötü. Bizim takım teknik kapasitesi yüksek çok yüksek oyunculardan kurulu. Böyle olunca özellikle kış aylarında puan kayıpları yaşanması normal. Ben buradan federasyona seslenmek istiyorum.



    Bırak Galatasaray düşmanlığını bizi böyle numaralardan yıldıramazsınız.



    Bu statlara alttan ısıtma ne zaman gelecek



    Bu çimler ne zaman yeşerecek



    Arada bir federasyona olmadı mhk'ya sallamak iyi geliyor bizim taraftara. Baktın taraftar arızaya bağlayacak hemen olayı bağlaman lazım.



    Maça gelecek olursak adamlar evirdi, çevirdi, terse yatırdı olması kündeyi bile denediler. Top bir o kanatta bir bu kanatta. Bir an dedim ki bu Osmanlı olamaz biz Osmanlı görünümlü bir başka takımla mı oynuyoruz. Bizi kim yiyor diye düşünmedim değil.



    Aslında bu zeminde oynanabilecek en doğru oyun bu abartılacak hiç bir şey yok. Mümkün olduğunca az pas, genel itibariyle yüksek topla ceza sahasına gitmek ve mümkün olduğu kadar bol şut. Çok basit. Tabi bizim stajyer bunları biliyor mu?

    Birde artı doksan oynanıyor sahte joker de olsa oyundan çıkmaması gereken adam oyundan çıkıyor.Şaka gibi. Kalsın adam şurda kalmış dört dakika frikik olur,ters top olur ,karambolden önüne düşer top belki şut atar, korner olur korneri atar. Belki 3-2 olur belli olmaz maç bitmeden hiç bir şey bitmez.Ama bizim stajyer umudu kesmiş demek ki. Böyle bir olayı anlamak yüksek zeka ister beyler. Hangi akla mantık. Tuhaf işler tuhaf.



    Sahte Joker Sneijder: Yine mi bu sefer ne yaptı ki?



    Dakika 70-74 arası Eren harika bir pas attı sahte jokere tam jokerin önüne geliyordu top birden rakip takımın oyuncusu sen tut topu çal. Olacak iş mi bu şimdi. Hırsızlık resmen hırsızlık. Bu hırsızlık olayları yeşil sahalara kadar girdi.



    Nerde emniyet nerde jandarma!



    Bizim sahte joker topu ayağına kadar gelmesini beklerken çok ciddi bir pozisyondan olduk maalesef. Ama adamın bir günahı yok. Topu çaldı hırsızlar.



    Mustafa Reşit Akçay: Çok değerli, kıymetli bir hocamız. 1461 Trabzon'da başlayan efsane bugünlere geldi. Osmanlıspor'a oynattığı güzel futbolun yanı sıra uefa kupasında gruplardan hak ederek çıktılar. Bir devrimin baş mimari olan hocamızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

    o ısıtmasız leş gibi sahalarda bi sizmi oynuyosunuzda federasyon size düşman
  • kaç kaç oldu?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.