Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bırakın adamların futbolcularını kendi takımımıza bakalım, takım kötü gidiyor ve işin daha Kotüsü yönetim ve teknik direktör olayın farkında değil. Riekerik iyi bir hoca olabilir ama büyük takımı kaldiramayacak gibi mesele fbye yenilmek değil yenersin yenilirsin ama şampiyonluk için hiç umut vermiyor takım fb içinde dediklerim geçerli hatta adamlarda aziz faktörü gibi bir belada olsa bi şekilde kazanıp kopmuyorlar yarıştan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan Arif'in Fettoş çu olmasının dışında bir zararı yoktu. Adam bir kere Volkan gibi çirkef değildi. Rakip takımlardan bile seveni bulunurdu. Beleşe penaltı yaptırırdı da kim yatırmadı? Onun ustası da Rıdvan Dilmendi. Rıdvan bir çok kez itiraf etti kendini beleşe attığını.

Volkan ise el aleme ana avrat küfür edip aynı küfürler kendisine edildiğinde milli formayı giymek istemeyecek kadar şeref yoksunudur. Fenerlilerin bile büyük bir kısmı adamdan nefret ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

Arkadaslar simdi tecavuz yasasi cikarsa fenerbahcem gs ile evlenmek zorundami kalicak yaa 18 de olduk ahhahahha:)

Adam alenen küfür etmiş.. hala bu mesaja ceza vermeyen ama bize gelince dakkasında banlayan adminlere de buradan selam olsun..
  • LAY LAY LAAAY SALDIR GALATASARAAAY

• Takım her hafta geriye gidiyor. Ona bakalım biz. Bırakalım boş yorumları. Yönetim neler yapacak ben esas onu merak ediyorum. Galatasaray'da eğer gerçekten bir yönetim varsa tabii.
  • Bu maçla Fenerbahçe yarışta olacağını kanıtladı. Galatasaray ise tamamiyle koptu diyebiliriz.

Oynanan futbol içler acısı yalnız. Tarafsız gözle bakın hanginiz şu futbolu yakıştırıyorsunuz kendinize? 100küsür Milyonluk 2 takımın maçında bu kadar kötü futbol oynanmamalı. Bir yerlerde bir sıkıntı var.

Feda sezonundaki Beşiktaş bile bu kadar kötü futbol oynamıyordu ki takımın patronu Samet Aybaba gibi bir çapsız olmasına rağmen.

Ayrıca tinerciymiş oymuş buymuş gibi ergen muhabbetleri yerine keşke biraz futbol tartışılsa teknik taktik yönden. Biz Beşiktaş taraftarı olarak 10 yılda bir ortaya çıkmıyoruz. Belki şampiyonluk sayımız az belki daha az kupa kaldırıyoruz ama taraftarlık başarıya endeksli olmadı Beşiktaş tarihi boyunca bunu çok iyi bilmenize rağmen bu tarz söylemlerde bulunmanız gereksiz :)

Şunu da eklemeden geçemeyeceğim. Fenerbahçe ligin en iyi 2 stoperine sahip belki formu sebebiyle Tosic onlara yakındır. Aynı şekilde en iyi 2 önliberosundan biri olan Topal'a(nerede oynatırsan oynar mental olarak ligin en üst düzey adamlarından biri) sahip. Ayrıca bunu bir Beşiktaş'lı olarak gönül rahatlığıyla söylüyorum ki ligin açık ara en iyi forveti Persie'ye sahip, buna bir de Lens'i ekleyecek olursak zaten Fenerbahçe berbat yönetilmediği sürece o yarışın hep içinde olacaktı. Fakat Galatasaray için bunu söyleyemeyiz. Muslera ve Bruma e biraz da Eren ile işler yürümüyor. Riekerink de cabası tabi.

Eğer bariz değişiklikler olmazsa oynanan futbollarda ki Fenerbahçe cidden çok iyi toparladı diyebiliriz saygı duyuyorum fakat bu form durumları devam ederse, ŞL'de üst tura kalan bir Beşiktaş üst düzey bir takımla eşleşip farklı skorla elenip özgüven kaybetmezse, Beşiktaş ligi alacaktır bu yıl da...

• Saldır Cimbom okay lets go oley oley
  • FENERBAHÇE CUMHURİYETİ

• Hala fenerin kötü oynadığını sanan var futbol fakirleri var

Advocatın taktiği topu rakibe verip ona göre oynamaktı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

quote:

Arkadaslar simdi tecavuz yasasi cikarsa fenerbahcem gs ile evlenmek zorundami kalicak yaa 18 de olduk ahhahahha:)

Adam alenen küfür etmiş.. hala bu mesaja ceza vermeyen ama bize gelince dakkasında banlayan adminlere de buradan selam olsun..

Alenen böyle edilir bak

Nası sikioz 18 yıldır nefes alamadınız mına koduklarrım ahhahaha ağla kedicik ağla

Takımı tutarsın ona kimse laf edemez. Ama ulu orta küfür etmek? Seviyen belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: tachyon

Ulan Arif'in Fettoş çu olmasının dışında bir zararı yoktu. Adam bir kere Volkan gibi çirkef değildi. Rakip takımlardan bile seveni bulunurdu. Beleşe penaltı yaptırırdı da kim yatırmadı? Onun ustası da Rıdvan Dilmendi. Rıdvan bir çok kez itiraf etti kendini beleşe attığını.

Volkan ise el aleme ana avrat küfür edip aynı küfürler kendisine edildiğinde milli formayı giymek istemeyecek kadar şeref yoksunudur. Fenerlilerin bile büyük bir kısmı adamdan nefret ediyor.

Hakan şükkürünüz arifiniz birer vatan hainidir bir dahada ülkesine giremeyecek. Vatan hainliğinden daha büyük bir şerefsizlik var mı bilmiyorum.

• Hayır bir birinize iyi kötü takılırsınız anladım, burada amacı tahrik olup, ego tatmini yapmantan öteye gitmeyen kişiler var. Olgun kişilerde 13-15 yaşındaki çocukların tahriklerine kapılıyorlar.

Ben şaşırmadım, sinan'ı sağ kanatta gördükten sonra maç bitmişti zaten, mucize gerekiyordu.

Serdar'ı bir şekilde es geçebilirsin, ama haftalardır ne oynadığını bilmeyip gazla giden g.saray'da riekerink acilen gönderilmelidir. Ben başından beri söyledim. Millet kazandıkça, 'ay ne kadar sempatik, bu kalsın' derken, yapmayın etmeyin, anaokulu hocasından üniversite hocası olmaz dedim.

• [size="2"]Cavanda giriyor hiç abartmıyorum 1 dk sonra sarı kart alıyor ve bilerek yaptığı bir faul ne bir itiraz ne de bir üzüntü pişkin pişkin takmadan geri gidiyor. Bu galatasarayın futbolcusu olamaz.

Cavandayi sağ beke alıp sabriyi kanata çekip brumayı forvet arkası yapmak. Ayrıca ilk lig maçında derbi gibi özel bir maça serdar azizi almak aynı zamanda defanstaki sorun daha ilk 5 dk da belliyken maçın sonucu bile ilk 5 dk 40 milyon taraftar anlamışken(hem gs hem fb) riekrinkin sadece değişiklikleri hücüm hattına yapması ise acemiliktir.

Yoldan geçen galatasaray için can atan fanatik bir taraftarı al, takım elbise giydir bugün ilk maçın derbiyi sen yöneticeksin de 3 gün takımı ver dün kü maçtan daha iyi yönetir. Hiç gücenmeyelim ama gerçekten durum böyle. ilk 11 i belirle kafanıza göre oynayın de en azından 1 tane pozisyon girer

Riekrink bey dedik baştan silmedik, baştan sevdik destekledik ama artık kredisi bitti. Neden çünkü takım bitane pozisyona giremedi. Buda büyük takım TD si olmadıgını gösterir.

Ruhsuz oynayan bu takımın ruhsuz oyuncuları devre arasında göndermekte bu yönetimin galatasaraya yapacağı en BÜYÜK BORÇTUR

Ultraslan ise Galatasarayın taraftar sesiyken konuşmuyor. Yönetim istifa demesin de en azından bir sesimiz olup futbolculara ve teknik direktöre tepki gösterse? Neden susuyor? Nasıl bir taraftar grubu bu? Özledik Alparslan reyiz.

Fenerbahçe gelecek konuşacak, Dalga geçecek, Alay edecek hakkıdır. Eğer sen gerçekten objektif aynı zamanda futbolu seven bir bireysen buna karşı çıkmıcaksın. Çünkü bizi dün rezil ede ede o "kötü futbollarıyla" alay edercesine yendiler övünmekte haklılar dalga geçmekte haklılar. Eğer yediremiyorsak tepkimizi galatasarayın teknik direktörü ve futbolcularına göstericez.

Yeter artık 2 senedir yok efendim ekonomi yok efendim borç mali yapı riva arazisi bıktım. Bu maçın borçla mali yapıyla alakası yok altyapıdan 20 yaşındaki gençleri al daha ruhlu daha hırslı oynarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Ulan Arif'in Fettoş çu olmasının dışında bir zararı yoktu. Adam bir kere Volkan gibi çirkef değildi. Rakip takımlardan bile seveni bulunurdu. Beleşe penaltı yaptırırdı da kim yatırmadı? Onun ustası da Rıdvan Dilmendi. Rıdvan bir çok kez itiraf etti kendini beleşe attığını.

Hakan şükkürünüz arifiniz birer vatan hainidir bir dahada ülkesine giremeyecek. Vatan hainliğinden daha büyük bir şerefsizlik var mı bilmiyorum.

Niye önce hoca efendi diyordunuz,gel bitsin bu hasretlik diyordunuz.Siz de mi kandırıldınız? Kandırılmak çok kolay da.

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Tersini söyleyen yok zaten. Olayları karıştırma! Biz futbolcuların sahada ki tavırlarından bahsediyoruz. Volkanın sahadaki çirkefliğini dünya alem kabul ediyor. Savunmaya kalkmayın şu pisliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: seyma1972

quote:

Niye önce hoca efendi diyordunuz,gel bitsin bu hasretlik diyordunuz.Siz de mi kandırıldınız? Kandırılmak çok kolay da.

Pardon da benim öyle bir sey dediğimi nereden çıkardınız.? Ben öyle bir sey demediğime dair Allah'ın lanetini üzerime alarak yemin edebilirim. Siz dediğime dair aynı şekilde yemin edebilirmisiniz? Yermi? Hadi sözünüzün arkasında durun . vatan haini hakan şükürünüz sizde top koştururken bile kaç kere abdye el etek öpmeye gitti. Sesiniz çıktımı? yoksa bagrınıza basmaya devammı ettiniz?

• 18 Yıl

• quote:

Tersini söyleyen yok zaten. Olayları karıştırma! Biz futbolcuların sahada ki tavırlarından bahsediyoruz. Volkanın sahadaki çirkefliğini dünya alem kabul ediyor. Savunmaya kalkmayın şu pisliği.

Vatan haini her yerde vatan hainidir saha içindede saha dışındada. Baglı bulundugu örgüt için yapamayacagı sey yoktur. Gerekirse takımını satar gerekirse hile hurda yaparak takımına şampiyonluk kazandırır. Gs nin aldıgı sampiyonluklar incelenmeli. Fb nin denizlide 15 dk uzayan ve iptal edilmesi gereken macın neden ertelenmediği belli oluyor. Sadece basit bir örnek

• seyma1972 S kullanıcısına yanıt
    Yazılanları anlamama gibi problemi olan insanlara daha fazla cevap yazmam mümkün değil. Sen sevgili volkancığınla kal sağlıcakla.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.