Şimdi Ara

STSL 2016-17 10. Hafta | Galatasaray - Medipol Başakşehir | 4 Kasım | 20.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozkn_s

    ÇÖKÜŞ - REZİLLİK - FİYASKO

    Bu forumda tuttuğu takımı yerden yere vuran en sert yorumları yapan benim. Bu yüzdende çok eleştiri aldım fakat bildiğim gördüğüm doğruları yazmaktan asla imtina etmedim. Kendi kulübümü kendi takımımı bu hallerde görmek acı veriyor bana.Sanmayın ki kötü şeyler yazmak beni mutlu ediyor tam aksine kahrediyor kahrediyor aslında.
    Benim yazılarım İSYAN YAZILARIDIR İSYAN

    Haftalar öncesinden evet haftalar öncesinden yazdık bir halt oynamıyoruz diye. Organize atak yapamıyoruz, üretkenlikte ciddi sorunlar var, defansımız evlere şenlik diye. Bala şansa bir yere kadar dostlar bir yere kadar.

    Dursun Özbek İstifa ! Stajyer Riekerink İSTİFA !

    Belki sizler biraz insaflıydınız vicdanlıydınız belki benim gibi sizlerde olanları görüyordunuz fakat bekleyelim belki düzelir diye sabrettiniz aramızdaki fark bu. Ben bekleyemedim. Bekleyememde.

    Stajyer Riekerink tez zamanda bırak bu işi. Daha fazla rezil olmadan bırak kardeşim. Hani derler ya zirvede bırak. Aynen öyle. Hiç durma bir an bile düşünme. Arkana bile bakma tası tarağı topla.

    SEMİH KAYA : Arkadaş ne baş belası bir adamsın sen ya! Ne kadar leş bir adamsın sen ya! Adamı futboldan tuttuğu takımdan soğutan çöpoğlu çöpsün sen ya!

    EREN DERDİYOK :Eren'in derdiyok belki fakat bizim derdimiz var arkadaş. Galatasaray'ın derdi çok arkadaş.Bu zamana kadar sahip çıktım top alamıyor dedim şunu dedim bunu dedim. Artık karar verme vakti geldi.Ne senle ne de sensiz derler ya seninki de o hesap Ben bu hesapları hiç sevmem futbolda. O yüzden sana hayatında mutluluklar EREN KARDEŞİM. Buraya kadar . Bize dertsiz bir forvet lazım lazım lazım.

    De Jong : Olsa da olur olmasa da. Çok kart görür bu adam çok. Anadolu takımında efsane olur bize gelmez. Pas dağıtımında yok atak başlatma da yok sadece savunma ve yakın temas var adamda. Bana göre yetersiz.

    BRUMA : Hep yazıyorum yazmaya da devam edicem. Seni çizgiye hapsedenler utansın. Sen aslında ikinci forvet olmak için en ideal adamsın en ideal

    PODOLSKİ : Çöpsün çakma panzersin nokta. Son bir barutun kaldı o da fenerbahçe maçı. Bakalım ne olacak. Ben sonucu biliyorum da neyse.

    Selçuk İnan:Sana inanmıyoruz Selçuk kardeş hemde hiç inanmıyoruz.

    Sneijder : Haftalar sonra kımıldadı yaprak 20 trilyonluk yaprak. Fener maçında da biraz kımıldar ondan sonra yatış başlar. Adam uyanık İstanbulda ki maçlarda taraftara oynuyor deplasmanda keyfi eserse canı isterse. ..

    CAROLE : Türkiyenin en iyi sol beki. Aptal söyler deli inanırmış ya işte o hesap. Daha ne anlatalım ki. Doksan dakika boyunca bir bindirme yap etkili bir orta yap . Yapmazmısın yapamazmısın arkadaş. 10 hafta geçti bir orta etkili bir orta. Çok mu şey istedik çok mu.

    SONUÇ,

    Bu takıma bir devrim bir ihtilâl bir yeniden varoluş gerek

    Devre arası transfere HAYIR! Sonuna kadar HAYIR !
    Stajyer Riekerink sana da HAYIR.!
    Dursun Özbek yönetimine HAYIR !

    Bu seneyi unutun arkadaşlar. Bize lazım olan,
    Adam gibi bir yönetim işi bilen bir yönetim. İyi bir hocayla şimdiden hiç vakit kaybetmeden görüşülmeli anlaşılmalı .Bu takıma 7-8 adet üst seviye topçu lazım. Hocayla beraber bu oyuncular takıma monte edilmeli. Kurulacak yeni takım Haziran ayında kampa girmeli. Haziran ayına kadar hocasıymış topçusuymuş hepsi bitmeli.
    MUSLERA
    BRUMA
    TOLGA

    ..................
    LİNNES, CAROLE,JOSHUE (YEDEK)
    SERDAR ? SİGHORTSON ?

    Geri kalanı çöp maalesef çöp. Bu takıma ,

    2 tane stoper
    1 tane Sağbek üst seviye sağbek
    1 tane sol bek üst seviye
    3 tane ofansif orta saha en az ikisi üst seviye
    1 tane Sağ açık üst seviye
    1 tane Sol açık ( BRUMA forvet oynatılırsa)
    1-2 tane forvet olabileceklerini en iyisi.

    Toplam 12 topçu. Zor işler değil. Çok zaman var Haziran ayına. Planlı, programlı, işini bilen bir yönetim bu işin altından çok rahat kalkar. Bu takımın büyüklüğüne yakışacak topçuları Arenaya getirecekler başka yolu yok bu işin. Başka yolu yok.







    hocam biraz ağır kaçmış ama söylediklerinizin çoğuna katılıyorum. beşiktaşlıyım ve beşiktaş maçı sizin oynadığınız en iyi maçtı sanırım.




  • Yav su 3arbar kadar bos bi adam görmedim forumda (gurkan19 ve senersengor ile kapısırlar) herif her maçtan sonra istikrarlı bir şekilde ağlıyor la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gs oyun mantıpı yok k.bakmayın kaç haftadır şansa gol geliyor topa sahipmişiz şu bu hikaye organizasyon yok ileride bi eren var aman tanrım kanatı götürüp yasinle sinana emanet ediyoruz podolski apayrı bi dert orta sahada selçuk hala yoklarda melonun yeri dolmadı borç ödeyecez diye rezil bi takım kurdular yedek forvet yok burağa bi ton laf eden ler şu ereniizleyip neden susuyor yav burağın çeyreği depil gideni arar olduk velhasıl bi sağ kanat bi sağ beck bi forvet olursa melo gibi bodmer gibi essien gibi bür ortasaha anca ozmn bi iş çıkar bizden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİRİ ÇIKIPTA BU RİEKERİNK BEYE bak kardeşim serbest vuruşları vb atışları acaip harcıyoruz ilerde çoğalıp kafayla ayakla vs ile gol atmalıyız diyen olmadı mı
  • riekerink bye bye diyeceksiniz bugun yarin gönderilir
    ,bosta td yok gs kimi getirecek hagi olabilirmi yine ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    O zaman son defans oyuncusu cezasahasının içindeyken rakip takımın oyuncusunu düşürdüğünde kırmızı vermesinler çünkü bariz değil kalede kaleci var ne olacağı belli olmaz hatta kalede kaleci bile olmasa belli mi olur belki dışarı vuracak falan denmeli.Musleranın tam faulü yapmadan önce göreceksiniz adam net bir şut vuruşu yapacaktı sizce bu bariz gol şansı değil de nedir.
  • Gs nin top oynadığı yok dedik taa süper kupa dönemi, bu sene şampiyonuz diyip durdunuz.
    Dalga geçtiğniz fb bile toparlanır. Şampiyonluk yarışına ortak olur.
    Başlarında yıllarn başkanı, türkiyeyi tanımasa da tecrübeli hoca ve çok kaliteli kadroları var. Bir iki maç daha kaybederseniz siz napacaksınız peki?

    Biraz daha gerçekçi olmanız lazım dostlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kültürlü cingen kullanıcısına yanıt
    Senin tarzını hiç beğenmiyorum. İnsanlara hep böyle ters cevaplar veriyosun. Bir değil iki değil. Üslubuna biraz daha dikkat etmen hepimiz için iyi olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha başında dedim diyeceğimi. Bir gün muslera gününde olmaz, veya sakatlanır o zaman görün cümbüşü dedim. G.saray top oynamıyor. 9 jaftada kaç maç iyi oynadık? 2-3? Beklede bruma uçsun, muslera kurtarsın, takım mı bu? G.saray deneme tahtası değil, Riekerink ile olmaz. Çok iyi insan olabilir ama futbol dünyası bu kadar masumluğu kaldırmaz. Emin olun, yardımcılarını dinliyor riekerink yoksa bir cacık olacağı yok. Yasin'i affettim diyor ama bence yardımcıları ceza aldırttı.

    Yönetim her seferinde teknik direktörün arkasını toplayamaz. Adama gülerler. Adama basın toplantısında laf sokuyorlar gıkı çıkmıyor. Küfür etsen gülecek o biçim. Bu adamla nereye kadar gidilir bilmiyorum ama yeni teknik direktör arayışına girmeli G.Saray..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noldu troll gecen hafta balon patladi diyordun gordun mu gercek balonu
    Lig ve avrupa'da namaglup Efendiniz Besiktas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 kasimda yayin ihalesi var, puanlari yaklastirsinlar bakalım ucuza gitmesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs sezon sonu ilk 3'e giremez. Atın fava bekleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonu Skibbe gibi olacak. Bırakıp gidecek :)
  • Başakşehir şampiyonluğa doğru

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Gs sezon sonu ilk 3'e giremez. Atın fava bekleyin.

    GS ilk 3 e giremezse BJK kume duser

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafonte

    Senin tarzını hiç beğenmiyorum. İnsanlara hep böyle ters cevaplar veriyosun. Bir değil iki değil. Üslubuna biraz daha dikkat etmen hepimiz için iyi olacak

    Sadece düzgün yazmayanlara sert cevap veririm. Burada gayet sempatik yaklaştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren neden çok kötü???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dgkn99

    Ananın amindakı kupa tanesi demek

    Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.


    Terbiyesiz adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri şu takıma kısa paslaşmayı boşa çıkmayı birbirine yardım etmeyi öğretsin artık.Senelerdir aynı gs.teknik direktörle de alakası yok.Top ayağımdan çıksın da ne olursa olsun kafası.hepsi sahanın başka uçlarında.Adamı iki kişi tutuyo gidip pas veriyosun.İleri sallamasyon top havalandırıyosun.Karşı takımın kime pas vericeğini tahmin edebilirsiniz ama gs allaha emanet topu şişirir milletin ortasına pas atar.Defansta ortalardan gol yememeyi bide hücumda paslaşmayı öğrenseler yeter.Işınlanıp mı kaleye gidiceksiniz robotmusunuz anlamıyorum ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kriger

    Fener deplasmanını oynamasakta olur boşuna sinir olmaya gerek yok.

    Futbolun keyfi orada hocam. Gelin daha misafir edeceğiz sizi, hatta bu yıl deplasman tribünü de var. Bekleriz stada eğlenmek bu işin doğasında var :)
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.