Şimdi Ara

STSL 2016-17 10. Hafta | Galatasaray - Medipol Başakşehir | 4 Kasım | 20.00 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
559
Cevap
1
Favori
8.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÇÖKÜŞ - REZİLLİK - FİYASKO

    Bu forumda tuttuğu takımı yerden yere vuran en sert yorumları yapan benim. Bu yüzdende çok eleştiri aldım fakat bildiğim gördüğüm doğruları yazmaktan asla imtina etmedim. Kendi kulübümü kendi takımımı bu hallerde görmek acı veriyor bana.Sanmayın ki kötü şeyler yazmak beni mutlu ediyor tam aksine kahrediyor kahrediyor aslında.
    Benim yazılarım İSYAN YAZILARIDIR İSYAN

    Haftalar öncesinden evet haftalar öncesinden yazdık bir halt oynamıyoruz diye. Organize atak yapamıyoruz, üretkenlikte ciddi sorunlar var, defansımız evlere şenlik diye. Bala şansa bir yere kadar dostlar bir yere kadar.

    Dursun Özbek İstifa ! Stajyer Riekerink İSTİFA !

    Belki sizler biraz insaflıydınız vicdanlıydınız belki benim gibi sizlerde olanları görüyordunuz fakat bekleyelim belki düzelir diye sabrettiniz aramızdaki fark bu. Ben bekleyemedim. Bekleyememde.

    Stajyer Riekerink tez zamanda bırak bu işi. Daha fazla rezil olmadan bırak kardeşim. Hani derler ya zirvede bırak. Aynen öyle. Hiç durma bir an bile düşünme. Arkana bile bakma tası tarağı topla.

    SEMİH KAYA : Arkadaş ne baş belası bir adamsın sen ya! Ne kadar leş bir adamsın sen ya! Adamı futboldan tuttuğu takımdan soğutan çöpoğlu çöpsün sen ya!

    EREN DERDİYOK :Eren'in derdiyok belki fakat bizim derdimiz var arkadaş. Galatasaray'ın derdi çok arkadaş.Bu zamana kadar sahip çıktım top alamıyor dedim şunu dedim bunu dedim. Artık karar verme vakti geldi.Ne senle ne de sensiz derler ya seninki de o hesap Ben bu hesapları hiç sevmem futbolda. O yüzden sana hayatında mutluluklar EREN KARDEŞİM. Buraya kadar . Bize dertsiz bir forvet lazım lazım lazım.

    De Jong : Olsa da olur olmasa da. Çok kart görür bu adam çok. Anadolu takımında efsane olur bize gelmez. Pas dağıtımında yok atak başlatma da yok sadece savunma ve yakın temas var adamda. Bana göre yetersiz.

    BRUMA : Hep yazıyorum yazmaya da devam edicem. Seni çizgiye hapsedenler utansın. Sen aslında ikinci forvet olmak için en ideal adamsın en ideal

    PODOLSKİ : Çöpsün çakma panzersin nokta. Son bir barutun kaldı o da fenerbahçe maçı. Bakalım ne olacak. Ben sonucu biliyorum da neyse.

    Selçuk İnan:Sana inanmıyoruz Selçuk kardeş hemde hiç inanmıyoruz.

    Sneijder : Haftalar sonra kımıldadı yaprak 20 trilyonluk yaprak. Fener maçında da biraz kımıldar ondan sonra yatış başlar. Adam uyanık İstanbulda ki maçlarda taraftara oynuyor deplasmanda keyfi eserse canı isterse. ..

    CAROLE : Türkiyenin en iyi sol beki. Aptal söyler deli inanırmış ya işte o hesap. Daha ne anlatalım ki. Doksan dakika boyunca bir bindirme yap etkili bir orta yap . Yapmazmısın yapamazmısın arkadaş. 10 hafta geçti bir orta etkili bir orta. Çok mu şey istedik çok mu.

    SONUÇ,

    Bu takıma bir devrim bir ihtilâl bir yeniden varoluş gerek

    Devre arası transfere HAYIR! Sonuna kadar HAYIR !
    Stajyer Riekerink sana da HAYIR.!
    Dursun Özbek yönetimine HAYIR !

    Bu seneyi unutun arkadaşlar. Bize lazım olan,
    Adam gibi bir yönetim işi bilen bir yönetim. İyi bir hocayla şimdiden hiç vakit kaybetmeden görüşülmeli anlaşılmalı .Bu takıma 7-8 adet üst seviye topçu lazım. Hocayla beraber bu oyuncular takıma monte edilmeli. Kurulacak yeni takım Haziran ayında kampa girmeli. Haziran ayına kadar hocasıymış topçusuymuş hepsi bitmeli.
    MUSLERA
    BRUMA
    TOLGA

    ..................
    LİNNES, CAROLE,JOSHUE (YEDEK)
    SERDAR ? SİGHORTSON ?

    Geri kalanı çöp maalesef çöp. Bu takıma ,

    2 tane stoper
    1 tane Sağbek üst seviye sağbek
    1 tane sol bek üst seviye
    3 tane ofansif orta saha en az ikisi üst seviye
    1 tane Sağ açık üst seviye
    1 tane Sol açık ( BRUMA forvet oynatılırsa)
    1-2 tane forvet olabileceklerini en iyisi.

    Toplam 12 topçu. Zor işler değil. Çok zaman var Haziran ayına. Planlı, programlı, işini bilen bir yönetim bu işin altından çok rahat kalkar. Bu takımın büyüklüğüne yakışacak topçuları Arenaya getirecekler başka yolu yok bu işin. Başka yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fener ManU'ya oynadığı futbolu haftaya bizede oynar yeniliriz ve lige havlu atarız geçmiş olsun. Bugünki maç rezaletti
  • Azcık sabır ya, yok Eren kötü yok o kötü bu kötü, Fifa oynamıyoruz. Hiçbir takım 5-10 haftada kusursuz hale gelemez, hiçbir teknik direktör 8 haftada kovulamaz. Açın fergusonun ilk yıllarına bakın. Sabretmedğimiz sürece yerimizde saymaya devam ederiz.
  • Sayın Rikerink Bey! takım mağlupken Podolski yi yanında tutmanın izahını açıklarmısın?Yemin mi ettin la 3 oyuncu değiştirmemeye.Rakip takımın stoperleri uzun forveti uzun ne diye semih ve baltayla başlıyorsun?senin yerin altyapı burası sana bi kaç gömlek büyük geldi.
  • Geçmiş olsun arkadaşlar bu başakşehir bu sene şampiyon olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre kardeşim yaptı kıyağını
  • Galatasaraylı kardeşlerimiz şanlı(!) tarihlerine takılıp kalacaklarına gelecek için nasıl planları var bunları düşünsünler derim. Sırf topa sahip olmak için yavaş yavaş oyunu yaya yaya sıkıcı şekilde pas oyunu artık modern futbolun içinde kalmadı. Uefa'yı kazandığında bu kadar yavaş pas yapan bir takım değildi Gs. Fırtına gibi esiyordu kanatları. Bence ilk iş kanatlarda gerçekten kanat oyuncusu oynatılmalı Gs'de. Kaç yıldır Bruma harici gerçek bir kanat oyuncusu yok kanatlarınızda. Hamit'le, Yasin'le, Poldi ile kanat organizasyonu yapılamaz. Sırf ayağı iyi diye kanata koyuyorsunuz adamları. Aynı hataya Şenol Hoca da düşüyor bu aralar. Cenk bazen kanata geçiyor ama olmuyor abi, kanatta kanat oyuncusu oynaması lazım.
  • Tarafsız olarak izlediğimde Gs top oynamadı iki takımda dönerdi topu göze hoş gelen şeyler olmadı ama Başakşehir düzeni bozmadı o yüzden aldı maçı. Beşiktaş sakatları olmasa ligi rahat götürebilir ama ilk yarı zor artık Fenerbahçe için yorum yapamam bi iniş bi çıkış Lens'E bağlı onlarda Galatasaray Bruma , Muslera Beşiktaş takım oyunu var Fabri iy, çıktı MaşAllah Trabzonu izlemedim
  • kümede kalma yolunda başarılar diyen gs taraftarı çok değil bu laftan 3 hafta sonra gerimizde kalabilir ee büyük konuşmayacaksın
  • berabere biteydi iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    berabere biteydi iyiydi.

    He yaw.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun adamlar çatır çatır oynuyor hakettiler beşiktaşıda yenebilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliss

    helal olsun adamlar çatır çatır oynuyor hakettiler beşiktaşıda yenebilirler

    Hoooop, yavaş gel ustaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bitik sezon ardından toparlanmak büyük camiaa olmanin gerekliligiydi beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoca oyunu okuyamıyor , değişikliklerde geç kalıyor, defans felaket yeni transferler kötü bi gazla gittikte bu kadar hafta ilerleyen maçlardan puan çıkaramazsak geçen seneye döneriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar gelir geçer asaletin blze yeter.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xdddddddddxdxddddddddddddddddd yenildiniz mi lan siz tontişler xd xdxdxdxd
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berdin123

    Galatasaraylı kardeşlerimiz şanlı(!) tarihlerine takılıp kalacaklarına gelecek için nasıl planları var bunları düşünsünler derim. Sırf topa sahip olmak için yavaş yavaş oyunu yaya yaya sıkıcı şekilde pas oyunu artık modern futbolun içinde kalmadı. Uefa'yı kazandığında bu kadar yavaş pas yapan bir takım değildi Gs. Fırtına gibi esiyordu kanatları. Bence ilk iş kanatlarda gerçekten kanat oyuncusu oynatılmalı Gs'de. Kaç yıldır Bruma harici gerçek bir kanat oyuncusu yok kanatlarınızda. Hamit'le, Yasin'le, Poldi ile kanat organizasyonu yapılamaz. Sırf ayağı iyi diye kanata koyuyorsunuz adamları. Aynı hataya Şenol Hoca da düşüyor bu aralar. Cenk bazen kanata geçiyor ama olmuyor abi, kanatta kanat oyuncusu oynaması lazım.

    Kadro derinliği yok hocam bizde mesela beşiktaşa bak
    Çok iyi topcuları var..
    Sizde de dün gördük ki lens oynadımı takımı acayip etkiliyor..
    Fenerin iki stoperi ne bak
    Avrupada hangi takıma koysan oynar skertel ve kjaer
    Bjk nin stoperlerde öyle
    Bizde stoper desen yok.. bek desen yok..

    Muslera-bruma bir yere kadar..
    Bizim takımın komple değişmesi şart
    Yoksa biz bu kafayla uzun yıllar şampiyonluğu göremeyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kültürlü cingen


    quote:

    Orijinalden alıntı: aliss

    helal olsun adamlar çatır çatır oynuyor hakettiler beşiktaşıda yenebilirler

    Hoooop, yavaş gel ustaaa

    Şampiyon olmamaları için hiçbir neden yok
    Adamlar çatır çatır oynuyor
    Yenilseler bile baskı yaşayacakları bir durum yok
    Kafaları rahat her maça çıkıyorlar..
    İlerleyen haftalarda
    Üç büyüklere kök söktüren birçok anadolu takımıda hiö kasmadan oynar başakşehire karşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.