Şimdi Ara

STSL 2015-16 2. Hafta | Galatasaray - Osmanlıspor FK | 24 Ağustos | 21.45 (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
3
Favori
21.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yazık size...
  •  STSL 2015-16 2. Hafta | Galatasaray - Osmanlıspor FK | 24 Ağustos | 21.45
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Bu nedir arkadaş iş bilmez adamlar tek suçlu Muslera falan???
    Adam yıl boyu top sektirmemiş belki neredeyse hepsini tutmuş buda insan kardeşim.
    Koysana Neuer in önündeki gibi bir defans hattı, sağ bek demiyorum bak defans hattı bak bakalım top geçiyor mu kaleye.
    Her maç direk karşı takımla birebir mücadele ediyor adamlar kaleyi gören her yerden şut çekiyor çünkü önlerini kesen kimse yok.
    Gününde olursa Chedjou ya olmazsa folloş oluyor defans Sabri zaten ptt liginde falan oynar bu saatten sonra.
    Tarık ölü yatırımmış verilen paralara yazık oldu değeri yüksekken satılsa çok daha karlı olur.

Hocam eyvallah güzel diyorsun ama ligin ilk 2 maçında yediği 3 golde büyük hata sonucu yendi bunuda biraz düşünmek lazım, sana katılıyorum kesinlikle bu yediği 3 hatalı gol için silip atamayız ama onunda biraz düşünmesi
    gerekli artık yani takım tam toparlanacak beraberliği yakalamış şak 2. golü yiyor bu seferde takım moral tekrar sıfır, yani kendisini biraz toparlamalı diyorum sadece

• Aynen Gs li bi arkadaşım bizim maçdan sonra formasına iddaaya girecek fenerliler varsa burdayım diye paylaşım yapmıştı.. Osmanlı maçı sonrası ne ses var ne seda o sessizlik bile gülmeme yetti ama. Şaka bi yana beyler gayet normal puan kayıpları. Dünya liglerine şöyle bi bakındım takımlar henüz hiç hazır diiller. biz kötü oynamamıza rağmen rakibe puanı hediye ettik. GS de şanssız idi.

•  STSL 2015-16 2. Hafta | Galatasaray - Osmanlıspor FK | 24 Ağustos | 21.45 STSL 2015-16 2. Hafta | Galatasaray - Osmanlıspor FK | 24 Ağustos | 21.45 STSL 2015-16 2. Hafta | Galatasaray - Osmanlıspor FK | 24 Ağustos | 21.45

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konunun %90'ı Fenerli, biz aynı şeyi yapsak "Adminler şu GS'lileri hep kolluyor yeaaa" oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimSizce

quote:

Orijinalden alıntı: Bukullanıcıadıuygunmu

Dedim sira gs de diye

ne açıdan?

Bjk de fb de puan kaybetti gs de kaybedicek demistim.

• Geçen sezon aynen devam.
  • Fenerbahçeliyim. Gayet samimi bir açıklama yapacağım galatasaraylı arkadaşlarım.
    Kulübünüz ciddi bir borç batağında. Açıklanmadığı için de taraftar sürekli transfer bekliyor. Şampiyonlar Liginden 2 yıldır bütün payı alıyorsunuz, 4 yıldır şampiyonlar ligine gidiyorsunuz, 4 yılda 3 şampiyonluk yaşıyorsunuz ama bütçe konusunda hala sıkıntılarınız var. Ibrahimovic'i alamıyorsunuz, nokta transferler yapamıyorsunuz.
    Bence ilk önce bunun nedenini sorun kendinize. Sizce neden gerçekten vizyonsuz yönetim mi? Yoksa perde arkasındaki neden kötü mali tablo mu?

İlk önce bunun cevabını verin.

Bu yıl transfer yapabileceğinizi sanmıyorum. Kaldı ki pazar gecesi 00.00'da transfer dönemi de sona eriyor.

Hadi onu geçelim. Önümüzdeki yıl için konuşacak olursak, şampiyon olsanız dahi Uefa'nın Mali fairplay kuralları yüzünden yine avrupa kupalarına katılamayacaksınız.

Sizin ihtiyacınız olan vizyon sahibi başkan değil, elini cebine atacak gerçekten galatasaraylı isimler.
    Yoksa bu mali tabloyla işiniz gerçekten zor.

Ayrıca bu nasıl bir hayalperestliktir ki Ibrahimovic'i alacağınıza bir an için bile olsa inandınız?
    Bu girdiğim entryi not alın. Önümüzdeki yıl finansal fairplay yüzünden avrupa kupalarına katılamayacaksınız.

Ayrıca, geçtiğimiz yıl Muslera sayesinde şampiyon oldunuz. Öyle ahım şahım top oynamıyordunuz. Kaldı ki ne Fenerbahçe ne de Beşiktaşın da geçen yıl sizden daha iyi top oynadığını sanmıyorum.

Bu yıl için Fenerbahçe'ye 5 hafta verdim, Galatasaray'ın performansı tamamen Muslera ve Sneijder'e kitlenmiş vaziyette. Bu ikisi olmadan kimse kusura bakmasın ama koca bir sıfırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfamanager

HH yanlış yaptı burak ve Rodriguez kalmalıydı özellikle Rodriguez sağlam oynuyordu ama sıkıntı yok osmanlı hala kötü

Totem tuttu beyler hadi eyvallah

• Dün maçtaydım, Galatasaray osmanlıdan iyi oynadı, şansına 2 pozisyondan 2 gol yedi, özellikle ikinci yarı kaçan golun haddi hesabı yok. Burada laga luga yapan kuşçular kendilerine baksın önce bi 4-3-3 ve değişik bir arayışın mağlupu olduk dün akşam, kasmaya gerek yok, haftaya hatasını anlayınca hoca düzelir.
  • ben en son bursaspor süper kupa maçını izledim, gs nin defansı berbattı, eğer önlem alınmaz ise cl de averaj takımı yaparlar gs yi..
  • İşin en komik yanı da daha 2 ay önce yeter aziz yıldırım yeter, arka bahçene çevirdin burayı artık git diyen fb'liler bugün gelmiş bize ders veriyor. 2 transfer yapınca ağzına emzik verilmiş bebek gibi sustunuz, ne oldu o 2 ay önce konuşana? beşiktaşlılar kendine borçlu, bağımlı eden yöneticilerini hiç konuşmuyor. Yahu kardeşim amdem Galatasaray bu kadar kötü, sen bu kadar iyisin, bu tabloda bile yıllardır sonuçlar ortadayken hala konuşabilmek ciddi manada döt istese gerek.

Neyse, siz yine konuşursunuz, lig sonunda da güleni görürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fenerbahçeliyim. Gayet samimi bir açıklama yapacağım galatasaraylı arkadaşlarım.
    Kulübünüz ciddi bir borç batağında. Açıklanmadığı için de taraftar sürekli transfer bekliyor. Şampiyonlar Liginden 2 yıldır bütün payı alıyorsunuz, 4 yıldır şampiyonlar ligine gidiyorsunuz, 4 yılda 3 şampiyonluk yaşıyorsunuz ama bütçe konusunda hala sıkıntılarınız var. Ibrahimovic'i alamıyorsunuz, nokta transferler yapamıyorsunuz.
    Bence ilk önce bunun nedenini sorun kendinize. Sizce neden gerçekten vizyonsuz yönetim mi? Yoksa perde arkasındaki neden kötü mali tablo mu?

Bu yıl transfer yapabileceğinizi sanmıyorum. Kaldı ki pazar gecesi 00.00'da transfer dönemi de sona eriyor.

Hadi onu geçelim. Önümüzdeki yıl için konuşacak olursak, şampiyon olsanız dahi Uefa'nın Mali fairplay kuralları yüzünden yine avrupa kupalarına katılamayacaksınız.

Sizin ihtiyacınız olan vizyon sahibi başkan değil, elini cebine atacak gerçekten galatasaraylı isimler.

Ayrıca bu nasıl bir hayalperestliktir ki Ibrahimovic'i alacağınıza bir an için bile olsa inandınız?
    Bu girdiğim entryi not alın. Önümüzdeki yıl finansal fairplay yüzünden avrupa kupalarına katılamayacaksınız.

Ayrıca, geçtiğimiz yıl Muslera sayesinde şampiyon oldunuz. Öyle ahım şahım top oynamıyordunuz. Kaldı ki ne Fenerbahçe ne de Beşiktaşın da geçen yıl sizden daha iyi top oynadığını sanmıyorum.

Bu yıl için Fenerbahçe'ye 5 hafta verdim, Galatasaray'ın performansı tamamen Muslera ve Sneijder'e kitlenmiş vaziyette. Bu ikisi olmadan kimse kusura bakmasın ama koca bir sıfırsınız.

Aynen katılıyorum. Şöyle özetleyebilirim. GS ye A.YILDIRIM gibi bir başkan lazım. FEnere de F.TERİM gibi bir Teknik drektör. GS yönetimi kucağında buldu bu borçları. Bir kulüp bukadar rezalet yönetilemez heleki GS gibi bi camia geçen sene neredeyse bütün bi basketbol takımı paralarını alamadıklarından kulübü terk etti. Şampiyonluk hepsinin üstünü örttü. Ama şampiyon olmanızın tek sebebi ülkede rezalet futbol oynayan takımlar içindeki muslera faktörü idi. Bu sene eğer GS şampiyon olamaz ise ki 4.yıldızın rehaveti ve FENER in de çok istemesinin beraberinde aradaki kaddro farkı da bi gerçek. Yani gs li arkadaşlarım dua etmeli sniper ın başına bi iş gelmesin die Allah korusun bir sakatlık geçirse o kadar düz bi kadro kalıyo ki geriye yani şöyle bi görüntü var Ş.liginde sanki fener var gs avrupada dahi yok gibi bi kadro yapılanması var. Ha şunu da belirteyim GS yi yermek deil amacım Gs çıkar bu sene de bu kadroyla şampiyon olur mu olur? Fener tarihinin en sıkıntılı döneminde bile o yarışın içinde kalabildi Gs de kalacaktır. Son olarak umarım avrupa da hem fener hem GS bolbol puanlar toplar. Seneye iki kulübümüzün birlikte Ş.liginde olması çok önemli. GS ceza almayacaktır sanmıyorum. Özbek sırf o sebeple kemerleri sıktı bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: enda86

quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fenerbahçeliyim. Gayet samimi bir açıklama yapacağım galatasaraylı arkadaşlarım.

Aynen katılıyorum. Şöyle özetleyebilirim. GS ye A.YILDIRIM gibi bir başkan lazım. FEnere de F.TERİM gibi bir Teknik drektör. GS yönetimi kucağında buldu bu borçları. Bir kulüp bukadar rezalet yönetilemez heleki GS gibi bi camia geçen sene neredeyse bütün bi basketbol takımı paralarını alamadıklarından kulübü terk etti. Şampiyonluk hepsinin üstünü örttü. Ama şampiyon olmanızın tek sebebi ülkede rezalet futbol oynayan takımlar içindeki muslera faktörü idi. Bu sene eğer GS şampiyon olamaz ise ki 4.yıldızın rehaveti ve FENER in de çok istemesinin beraberinde aradaki kaddro farkı da bi gerçek. Yani gs li arkadaşlarım dua etmeli sniper ın başına bi iş gelmesin die Allah korusun bir sakatlık geçirse o kadar düz bi kadro kalıyo ki geriye yani şöyle bi görüntü var Ş.liginde sanki fener var gs avrupada dahi yok gibi bi kadro yapılanması var. Ha şunu da belirteyim GS yi yermek deil amacım Gs çıkar bu sene de bu kadroyla şampiyon olur mu olur? Fener tarihinin en sıkıntılı döneminde bile o yarışın içinde kalabildi Gs de kalacaktır. Son olarak umarım avrupa da hem fener hem GS bolbol puanlar toplar. Seneye iki kulübümüzün birlikte Ş.liginde olması çok önemli. GS ceza almayacaktır sanmıyorum. Özbek sırf o sebeple kemerleri sıktı bence.

Galatasaray'ın Uefa Finansal Fair Play'den dolayı durumu 2 yıldır ertelemede. Doğru düzgün transfer yapamayışlarının aslında bir sebebi de bu. Çünkü olsaydı da Ibrahimovic'i alsalardı direkt olarak incelemeye takılacaklardı. Bunu da atlamamak gerekiyor.

2 yıllık ertelemenin bu yıl nihayete ereceği söylentileri arttı. Özellikle Bursa'nın aldığı ceza Galatasaray'lıların iyice köşeye sıkışmasına sebebiyet verdi. Bursa gibi bir kulüp bile mali profil yüzünden ceza alıyorsa, 2 yıldır ertelenen cezanın kesinleşeceğine herkes %100 ihtimal olarak değerlendiriyor.

Araştırmanı tavsiye ederim. Galatasaray'ın bu yıl ceza almama ihtimali (2016-2017 sezonu için) yok gibi birşey.

• Kocaman Galatasaray kulubunun dustugu durumlara bak. Yenilgi icin demiyorum fenerbahce,besiktas,trabzonda yenilebilir. Hersene sampiyonlar liginde oynuyorsunuz. Reklam geliri forma geliri stad geliri herseyinizin olmasina ragmen anadolu klupleri sizden daha zengindir. Birileri sizi soyuyor ve bunun da hesabini sormaniz lazim 3 temmuz olaylarinda neler yasadik ve bugun gelinen noktada takimimizin mali yapisina bakin. Peki galatasaray niye boyle bu durumu toparlayamazsaniz ileride sizi ciddi sorunlar bekliyor birakin cl ye gitmeyi filan anadolu klublerinden bir farkiniz kalmiycak

• Hamzaoğlu 3 kupayla övünüp duruyor da o kupaları da ahım şahım bir futbolla almadık.

Lig şampiyonluğu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sürpriz puan kayıpları ile bize altın tepside sunuldu. İsmail Kartal'a dua edelim biz. Süper Kupa maçını resmen forvetsiz oynadık. Yasin Öztekin'in tek golü dışında kaleyi doğru dürüst bulan şutumuz yoktu.

Daha da mide bulandırıcı olan, bu rezalet futbola rağmen "Ama bu kadro 3 kupa aldı, Real Madrid'in as kadrosundan fark yemedi" bahanesiyle hiçbir şey yapılmaması. Perşembe günkü UCL grupları kura çekimini merakla bekliyorum. Okkalı bir gruba düşersek ne yapacaklar acaba?
  • galatasaray bu defansla daha çok gol yer
  • Sivas-Fener maçında Korcan elinden kaçırdı gol yedi çocuk hapis yattı. Aynı golü muslera yedi.

2 gün önce Duygun dede Volkan Demirel için. Kaleci o kadar uzaktan gol mü yer. Demek o da şike yapmış gibi laf etti. 2 gün sonra Osmanlı maçında musleranın yediği gol ortada. İlahi adalet herşeyi bir bir onlara yaşatıyor.

Kaldı ki muslera geçen sene 4 büyükler içinde 35 gol yiyerek en çok gol yiyen kaleci. Medya çok şişirdi bu adamı. En sonunda balon patladı. 2 maçta 4 gol yedi. Haftaya bir tane daha bu şekilde hatalı gol yerse artık muslerayı kimse toparlayamaz. Öz güven sıfıra iner

Ondan sonra muslerayı 35milyona değil 5milyona satarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

isme bak yaa, osmanlıspor ne kardeşim!! kıytırık ankaraspor'a yenildik... hem de full kadro..

Galatasaray fb bjk hep yenmek zorunda mı?Hep şampiyon olmak zorunda mı?Diğerleri takım değil mi?
    BU SENE ŞAMPİYON OLACAK TAKIM ANADOLU DEVİ TRABZONSPOR

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.