Şimdi Ara

STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
1
Favori
11.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oha lan gerçek mi bu Türk hakemleri bitmiş,futbol bitmis

Not:GS liyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

bu sene ilk 3 e giremez ceza devrediceği için 1+1 in üstüne +1 daha gelir oldu mu sana 3.Yıllarca cemaat,cıa desteği ile gasp edilen şampiyonlukların,cl paralarının ahı böyle çıkar,yarına kalır,yanına kalmaz.

+1907
    3 temmuz, gsye siyasi destek ve hakem desteği olmasa kümeye oynarlardı...

Görende 3 temmuz 2011'den önce hiç şampiyon olamıyor falan sanır GALATASARAY'ı...17

şampiyonluk nereye gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Birader dogru diyosun ama sizin takimi unal aysal katletti. Ayagini yorganina gore uzatmadiginiz icin bu duruma geldiniz. Artik transfer falan yapmamaniz lazım. Zaten uefadan ceza kapıda hala transfer yapmak intihar demek olur. Bence transfer yapmamanız daha iyi oldu sizin adınıza. Size yapılıcak en büyük transfer bu yönetimi göndermektir.

Adnan Polat dönemi çok mu düzgün dü ? Adamın aldığı topçular bar'dan diskodan çıkmıyordu o takım küme düşüyordu.Ünal aysal geldi son 4 senede 3 şampiyonluk yaşadık(Drogba,Muslera lar gelmeseydi her sene fb şampiyon olurdu)2 sene Gs avrupadan men edilecek deniliyor.Eğer böyle bir şey olursa ben olsam batmışız batçağımız kadar der giderim 3-4 tane çilek transfer yaparım avrupa liginde kupayı hedeflerim bu sene eğer alabilirsek kupayı(zor ama imkansız değil) o başarıdan sonra giderim Sneijder,Muslera para edecek tüm oyuncuları elden çıkarırım 3 sene boyunca mali tabloyu düzeltmeye çalışırım..

İlk önce osmanlıyı yeninde kupaya sonra bakarsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

quote:

2 golde musleraya hatası var diyenlere bir daha maç izlettirmeyeceksin futbol cahilleri!!! Sabri ofsaytı bozar sonra gider kaleciyi bozar balta efendi kafa vurmak yerine topu kaleciye bırakır(muslera o topa ancak eliyle uçardı ve tekme yiyip sakatlanabilirdi ve iyiki gol yedik baltanın hatasını kaleci sakatlığıyla ödemek istemem) bu takımda artık Sabri balta Semih ve mümkünse bal yapmayan solbek sol açık denen olcanı görmek istemiyorum Koray bu balta Semih kadar oynasa kesinlikle şuan çok iyi yerdeydik

yahu ilk gol de muslera açılmasaydı sabri rakibin önünü kapatıyordu şut imkanı kalmıcaktı. 2. gol de hakan topu rahat uzaklaştırabilecek durumdayken muslera çıkıyor hakanın kafasını karıştıyor araların da uyum sorunu oluyor golü yiyoruz. 2 golde de net hatası var muslera'nın.

Halen Sabri kapatabilirdi diyorsun neyse diyeyim de 2. Golde muslera hatalı diyorsan tartışmam bile iyi akşamlar

mantıklı şekil de anlat muslera'nın suçsuz olduğunu sana hak vereyim ama buraya gelipte böyle böyle diyorsan senle konuşmam bile diyip hümanist hümanist cevaplar verme.

yazdım yine yazayım muslera o topa ancak tekmeye uçarak girerdi sebep balta efendi topa kafa vurmadı onu geçtim adamı engellemedi diye! Muslera değil hiçbir kaleci öyle tabanla gelen adama girme cesareti göstermez ve kimsede buna kaleci hatası demez %100 baltanın hatası AMA muslera sakatlanmak pahasına girer topa ve engeller adamı ve sakatlanır o zaman cenkle güzel günler bizi beklerdi..Umarım anlatabildim kardeşim iyi akşamlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahlee97

Oha lan gerçek mi bu Türk hakemleri bitmiş,futbol bitmis

Not:GS liyim

Evet gerçek o pozisyonda osmanlısporlu oyuncuya kart çıktı üstelik
  • ben üstün mü dedim? iyi bir üniversitede cs okuduğumu belirterek logic dersi vermenin bir anlamı olmadığını ifade etmeye çalıştım. "lisede logic dersi almadınız mı" diye sorarken de ne okuduğundan bihaberdim zaten. yani ortada üstün görme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GulfStream

Son dakka, mustafa denizli:
    UEFA kararından sonra artık transfer yapmayacagiz.

Vizyon yok abi Gs klübündeki yönetimde ve ya teknik direktörde şöyle bir açıklama beklerdim ; 2-3 tane bomba transfer ile avrupa kupasını hedefliyoruz diye ama klübte vizyon diye bir kavram kalmamış bizim taraftarımızda bu vizyonsuz adamları izlemek için gidiyor kombine alıyor.
  • Arkadaşlar maçları eskisi gibi delice heyecanlı takip edecek var mi? Ben takip etmek istemiyorum ama duramiyorum maçsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 golde musleraya hatası var diyenlere bir daha maç izlettirmeyeceksin futbol cahilleri!!! Sabri ofsaytı bozar sonra gider kaleciyi bozar balta efendi kafa vurmak yerine topu kaleciye bırakır(muslera o topa ancak eliyle uçardı ve tekme yiyip sakatlanabilirdi ve iyiki gol yedik baltanın hatasını kaleci sakatlığıyla ödemek istemem) bu takımda artık Sabri balta Semih ve mümkünse bal yapmayan solbek sol açık denen olcanı görmek istemiyorum Koray bu balta Semih kadar oynasa kesinlikle şuan çok iyi yerdeydik

yahu ilk gol de muslera açılmasaydı sabri rakibin önünü kapatıyordu şut imkanı kalmıcaktı. 2. gol de hakan topu rahat uzaklaştırabilecek durumdayken muslera çıkıyor hakanın kafasını karıştıyor araların da uyum sorunu oluyor golü yiyoruz. 2 golde de net hatası var muslera'nın.

Halen Sabri kapatabilirdi diyorsun neyse diyeyim de 2. Golde muslera hatalı diyorsan tartışmam bile iyi akşamlar

mantıklı şekil de anlat muslera'nın suçsuz olduğunu sana hak vereyim ama buraya gelipte böyle böyle diyorsan senle konuşmam bile diyip hümanist hümanist cevaplar verme.

yazdım yine yazayım muslera o topa ancak tekmeye uçarak girerdi sebep balta efendi topa kafa vurmadı onu geçtim adamı engellemedi diye! Muslera değil hiçbir kaleci öyle tabanla gelen adama girme cesareti göstermez ve kimsede buna kaleci hatası demez %100 baltanın hatası AMA muslera sakatlanmak pahasına girer topa ve engeller adamı ve sakatlanır o zaman cenkle güzel günler bizi beklerdi..Umarım anlatabildim kardeşim iyi akşamlar..

ben sana katılmıyorum muslera orada çıkmasa hakan rahat şekil de topu uzaklaştırırdı muslera çıkınca hakan'ın kafasını karıştırdı aralarında uyum sorunu oldu ve golü yedik. ilk golde o şekil muslera açılmasa sabri rakibi engelleyebilirdi önünü kapatıp şut çekmesini engelleyebilirdi.

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Bu başkanda gs başkanlığı yapacak vizyon, kalite yok, konuşma sıfır, icraat sıfır. Mustafa denizli bitmiş, bu dakikadan sonra bu adamı hangi kafayla getirdiler buraya akıl almıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem olmasa 6 olurdu.

•  STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00
  • quote:

Bu başkanda gs başkanlığı yapacak vizyon, kalite yok, konuşma sıfır, icraat sıfır. Mustafa denizli bitmiş, bu dakikadan sonra bu adamı hangi kafayla getirdiler buraya akıl almıyor.

Neyse tek tesellimiz geçen sene 4.yıldız fb den ön takmış olmamız zaten bu senede Gs'nin şampiyon olması istatisliklere aykırı olurdu Bjk şampiyon olsun bu sene o sevinçle 10 sene götürürler yine 10 sene bir gs şampiyon olur bir fb
  • quote:

quote:

Neyse tek tesellimiz geçen sene 4.yıldız fb den ön takmış olmamız zaten bu senede Gs'nin şampiyon olması istatisliklere aykırı olurdu Bjk şampiyon olsun bu sene o sevinçle 10 sene götürürler yine 10 sene bir gs şampiyon olur bir fb

Bence öyle olmayacak, Beşiktaş vodafone arena stadı dünyanın yeri en güzel stadlarindan biri, çok kalite sponsorlar gelecek, bence Beşiktaş çok farklı olacak artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bence öyle olmayacak, Beşiktaş vodafone arena stadı dünyanın yeri en güzel stadlarindan biri, çok kalite sponsorlar gelecek, bence Beşiktaş çok farklı olacak artık.

Olsunlar artık GS-FB arasında geçiyor her sene lig artık bjk nin bende burdayım demesi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

Arena da feneri yenersiniz dime ? Yenin çünkü

yener yener
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Hakem olmasa 6 olurdu.

Yok 10 olurdu

• Öyle kötü durumdasınız ki insanın dalga geçesi gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.