Şimdi Ara

STRONGHOLD CRUSADER [Taktikler/Rehber]-ANA KONU-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
35.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun 2002 de çıktı ve hala çoğu strateji severin gözünde bir numara.10 yıl hala adından söz ettirmek kolay değil.Oyunla ilgili kısaca bilgiler verece olursam,oyun öncelikle age of empirestan falan çok farklı.Oyun çok karmaşık gibi gözüksede oyunu çözdükten sonra saatlerce kendinizi oyunun başında bulabilirsiniz.Şimdi gelin oyuna yeni başlayacaklar için hazırlanan(hazırlayana çok teşekkürler) rehberi görelim:
    GENEL MENÜ İÇERİĞİ. A

A: ASKERİ İNŞA BÖLÜMÜ.
    1: Surlara merdiven yapmak içindir.

2: Sur çevre duvarı ( alçak duvar seçeneği)

3: Sur çevre duvarı ( yüksek duvar seçeneği)

4: Sur çevre duvarı ( okçu mevzisi)

5: Özel (zırhlı) asker ocağı. Bu eve tıklayıp zırhlarını temiz etmiş olduğumuz askerleri üretebiliyoruz.

6: Normal (zırhsız) asker ocağı. Zaten hazır olan bu asker türlerini ek bir silah üretmeye gerek kalmadan direk altın karşılığında temin edebiliyoruz.

7: Silah deposu: Bu depo 5. şıktaki özel askerleri temin edebilmek için ürettiğimiz silahların depolandığı bölümdür. Özel asker üretimi için bu depo şarttır.
    Geriye kalan A,B,C alt kategorilerini resimli şekilde altta veriyorum. Her bir kategori ayrı bir özellikler zinciridir.

A: Askeri inşa bölümü alt kategorisi. (a) Kale burç çeşitleri .
    1: İnce uzun bir burç türüdür. topçu ateşlerine karşı direnci çok azdır, avantajı okçuların daha uzağa ok atabilmesidir.

2: Küçük bir burç çeşididir. Topçu atışlarına karşı direnci ince burçtan biraz daha fazladır, avantajı küçük kale yapımlarında estetik görünümü daha iyi olmasıdır.

3: Orta boy burç çeşididir:

4: Büyük burç çeşididir. Topçu atışlarına karşı diğer kulelerden daha dirençlidir.

5: En büyük ve en dayanıklı burç çeşididir. Genelde öncü kule olarak kullanılır. Kale dışında yapımı çok uygundur. Kale surlarına bağlı olarak inşa edildimi burçlarda kopukluk ve estetik bozukluğu meydana getirir.

B: Askeri inşa bölümü alt kategorisi. (b)

1: Mühendis asker çeşitlerini üretmek için kullanılan evdir. (Mancınık, top) vs üretmek için bu asker çeşidine ihtiyaç vardır.)

2: Burç üzerine konulan topçu aracı. Bu araç kule ve burçların üzerine inşa edilir. Her burca birer tane yapabiliriz. Her bir araç için iki mühendise ihtiyaç vardır. Avantajı çok uzun mesafelere taşlı saldırı yapabilmesidir, kule üzerine sabittir.

3:Burç üzerine konulan okçu aracı: Bu aracın avantajı çok uzun mesafelere okçu atışı yapabilmesidir. Kule üzerindeki okçu menziline girmeden saldırı yapan düşman mancınıklarına karşı biçilmiş kaftandır.

4: At ahırları. Bu ahırlar atlı ve zırhlı şövalyeler yetiştirmek için gereklidir. Her ahırda dört at yetişir. Ahırlara ait atlar savaşta öldüğünde burada yenilenir. (yani tek sefere mahsus değillerdir)

5: Ateş kazanı: Burada ateş üretilir. Bu ateşi mühendis askerler bir fıçıda taşırlar olası bir saldırıda intihar saldırıları için gereklidir.

C: Askeri inşa bölümü alt kategorisi (c) Kapı ve tuzak çeşitleri

1: Küçük kale küçük : Küçük kale yapımlarında kullanılan giriş türüdür.

2: Büyük kale girişi : büyük ve dış surlarda kullanılan giriş türüdür.

3: Kale kapısı: Girişlere kapı yapmak içindir. Olası saldırılarda otomatikman kapanır.

4: Vahşi kurtlar. Statik noktalara koyduğumuz bu vahşi kurtlar tamamen vahşi olduklarından kendi askerlerimizede zarar vermektedir. bilinçli kullanıldımı çok faydalıdırlar, fakat acemi oyuncuların bunları kullanmalarını önermem. Heran kralınız kurtlar tarafından parçalanabilir.

5: Ateş tuzakları: bu tuzaklar kale girişlerine ve statik noktalara koyulurlar. Resimde görüldüğü gibi kale girişinde barut tuzağından yapılmış siyah bir zemin bulunmaktadır. Bu siyah zemin bize siyah olarak görünsede rakip oyuncu orayı normal zemin olarak görmektedir ve tuzaktan haberdar değildir. İlerki bölümlerde bu tuzakların nasıl otomatik ateşlendiğini tarif edecem. Ateş atan bir asker türü ile ateşlenen bu tuzaklar tam bir piyade düşmanıdır.

6: Kazık tuzakları: Bu tuzak türü üzerinden geçen düşman askerlerini yokederler. Günümüzde buna en yakın silah türü mayındır.

7: Okçu ateşleri, burç üzerine koyulur, okçuların oklarının daha etkili ve can alıcı olması için gereklidir.

8: Kale etrafına ve statik noktalara içi su ile dolu hendekler kazmak içindir. Resimde görüldüğü gibi kalenin etrafında içi su ile dolu hendek var. Kazılacak bölüm kürekle işaretlenir. Birçok asker kazım işi yapar. Askerleri işaretli bölgeye yönlendirmek kazım görevini başlatacaktır.

GENEL MENÜ İÇERİĞİ (B)

B:İNŞA MALZEMELERİ TEMİN BÖLÜMÜ:

1: Kraliyet yanındaki malzeme deposunu genişletmek içindir. Kraliyet önündeki depoyu genişletmek ve ekleme yapmak herzaman avantajlıdır. ( 8 adet ile genişletmek en ideal olanıdır)

2: Tahta ihtiyacını karşılamak için gerekli olan marangoz atölyesidir.

3: Taş madeni için gerekli olan taş ustası ocağıdır.

4: Elde edilen taşları depoya taşımak için gerekli olan öküz arabasıdır. ( bu arabalar yoksa taşlar madende kalır ve depoya taşınmaz. Taş ocağının yakınına kurulur ve her bir taş ocağı için sekiz adet yeterlidir.)
    Not: Öküz arabaları sadece taş madeni için gereklidir, diğer madenler için bu arabalara ihtiyaç yoktur.

5: Demir madenidir. Silah üretimi için gereklidir.

6: Barut madenidir, barut ve benzeri ateş tuzakları için gereklidir.

7: Şehrin alışveriş marketidir. Hertürlü malzemenin hem satışını hem alışını bu marketten yapabilirsiniz.

GENEL MENÜ İÇERİĞİ (C)

C: TARLALAR VE ÇİFTLİK.
    1: Peynir üretimi için inek çiftliği: Eğer yeşil alanı tarla ile işgal edecekseniz özellikle inek çiftliği kurmanızı öneriyorum. İnek çiftliğinin peynir temini dışında avantajlarıda çoktur. Yaşlanan ve sütten kesilen inekler savaş esnasında düşmana mancınıkla fırlatılır ve düşman askeri zehirlenir. Diğer bir avantajıda tesirli okçuların yetiştirilmesi için okçulara deri giyecekler üretilebilmesi için gereklidir.

2: Elma ağaçları, tek ve yalın halde sadece gıda temini için hizmet verir.

3: Buğday tarlası, Buğday tarlası ekmek ihtiyacı içindir. buğday tarlasından verim alabilmek için her buğday tarlasına için bir değirmen ve dört ekmek fırını yapmanız gerekmektedir. İlerleyen bölümlerde değirmeni ve ekmek fırınını göstereceğim.
    Not: buğday tarlası tek başına hiçbir işe yaramaz.

4: Ot ve benzeri ürünler, Pek gerekli bir seçenek değildir. Fazla yeriniz yoksa yapmanızı önermem.(çok yanlış yazmış bu kısımda )

GENEL MENÜ İÇERİĞİ (D)
    D: SİVİL BİNALAR.

1: Halk evi. Bu evler çok önemlidir, her bir evde 8 sivil erkek yaşamaktadır. Yapılan her ev işçi nufusuna 8 kişi katar. Fakat burada dikkat etmeniz gereken çok önemli bir nokta vardır. Nufusa kattığınız her sekiz kişi ciddi miktarda gıda tüketimi demektir. Bu yüzden boş yere ev yapmayın sadece gerekli durumlarda ev yapın. Aksi takdirde yiyecek ve moral dengesizliği yaşar ve tüm dengenizi kaybedebilirsiniz.
    Not: Bu evlerin asker nufusu ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Askerler için köy evi yapmaya gerek yoktur. Bu evler sadece siviller için geçerlidir.

2: Küçük kilise: Moral için çok iyidir.

3: Orta boy kilise: Moral içindir.

4: Büyük kilise: Moral ve estetik görüntü içindir.

5: Hastahane. Yaralı askerleri tedavi etmek içindir. (Yaralı askerler hastahaneye yaklaştırılır,hekim yaraları tedavi eder ve askerler eski sağlığına kavuşur)

6: Su kuyusu: Çok gereklidir. Olası yangınlarda yangını söndürmek içindir. Eğer bu kuyulardan yoksa köyünüzün kundaklanması durumunda büyük zarara uğrarsınız.

7: Büyük su kuyusu: Küçük kuyunun biraz büyügüdür. Yangın önlemi içindir. Mutlaka yapın.

A: Sivil binalar alt kategorisi, işkence bölümü.

B: Sivil binalar alt kategorisi, park, bahçe vs.

GENEL MENÜ İÇERİĞİ (E)

E: SİLAH ÜRETİM OCAKLARI.
    Bu bölümde zırhlı ve özel askerler için bir takım silahlar üretilir.

1: Kıyafetsiz okçuların kullandığı ok türüdür. Avantajı uzun mezilli olmasıdır. Dezavantajı tesirsiz bir ok türü olması ve askerinin zayıf olmasıdır.

2: Baltalı askerlerin kullandığı silah türüdür.

3: Kılıç Piyade zırhlı birliklerin kullandığı ve atlı şövalyelerin kullandığı kılıçtır. Çok etkili bir kılıçtır.

4: Ağır ve tesirli okçu kıyafetidir.

5: Zırh, piyade zırhlıların ve şövalyelerin kullandığı kıyafettir.

GENEL MENÜ İÇERİĞİ (F)

F: GIDA ÜRETİMİ.

1: Gıda deposudur, kraliyetin yanında malzeme deposuna yakın yapılmasında fayda vardır. Yapılması kesinlikle gereklidir.

2: Ekmek fırınıdır. Ekmek ihtiyacını karşılamak içindir.

3: Şarap üretimi içindir.

4: Değirmendir, fırınlar için gerekli unu temin etmek içindir. Dört beş fırın için bir tane yeterlidir.

5: Meyhanedir,üretilen şaraplar burada tüketilir ve halkın morali yükselir.

-Evet tanıtan arkadaş böyle tanıtmış ama galiba fazla oynamamış.Ale tarlasına gereksiz demiş.Neyse yine de bu rehberden ötürü ona teşekkürler.Eğer yeni başlayacaksanız siz yine de mutlaka tutorial oynayın.

-Benim taktiğim aslında oynadığım kişiye veya lorda göre değişir.Multi taktiklerini daha sonraya bırakıp lordlara karşı ne yapılabileceğini açıklayayım:
    1.)Rat dediğimiz nonoş adam oyunun en güçsüz lordudur bence.Bu başlarda hele bir de altını varsa çok fazla geliyor.Ama siz sistemi kurduktan sonra yıkması imkansız gibi.Sadece iki askeri birim üretiyor.Bunlardan ilki şu ucuz haçlı okçusu.Diğeri ise mızraklı zırhsız adamlar.Ben rat için mancınık kullanmıyorum.20-25 atlı okçu ve 60 kadar maceman çok rahat yetecektir çünkü zaten kralının canı az.

2.)Oyunun en güçsüz ikinci lordu bence The Sultan (Abdul).Tek çeşit kale tipi yapar yuvarlak surlu yüksek,dayanıksız burçlar ve onlara da taş atan arap askerlerinden koyar.Bu da sizi sonradan yıkamayacağını bildiğinden başlarda 4-5 arap şovalyesiyle sizi öldürmeye çalışır. Fazla gelişmesine izin vermeden yıkabilrsiniz rahatça.

3.)Snake dediğimiz adam kalelerini "S" şeklinde yapıyor.Sultan ve rattan daha güçlüdür.Surlarınıza merdiven dayamaya çalışır.Mancınık yapar.Ateş taşıyan slaves lardan da yapar buna karşı mutlaka su kuyusu yapın.Bunu yıkmaya giderken mutlaka mancınıkla gidin su falan kapatmakla uğraşmayın.Ayrıca bunu yendiğinizde bir g*t olması var ki o sırada aldığınız zevki başka lordda bulamazsınız

4.)Sıradaki lordumuz Caliph.Eminim oyunu ilk oynadığında herkes bu adama temiz sövmüştür.Buna karşı doğru stratejileri uygulamazsanız 150-200 şovalyenizi gözünüzün önünde yok edebilir.Biliyorsunuz tam şovalyelerimizi yaklaştırdığımızda pitchleri ateşliyor ve ordumuzu kızarmış pilice çeviriyor.Peki ne yapacaksınız?İki şey var yapabileceğiniz.İlki atlı şovalyeler...Ordunuzu onun kalesine yaklaştırdıktan sonra atlı şovalyeleri öne sürüp kaleninn dibinde dolandırın.İlla ki pitchleri yakacak ve artık ateşten kurtulacaksınız.Sonra yeni pitch döşemesine izin vermeden, yaptığınız atlı okçuları kalenin çevresinde dolaştırıp savunmayı çökertin.Ee artık kalesine mancınıklamı girersiniz,duvarları mı kırarsınız bilemem.Diğer yöntem ise fire ballistalar.Hani şu mühendislerin yaptığı ateş atan alet.Yine ordunuzu caliphin kalesinin biraz uzağında toplayın ve fire ballistaları seçin.Bunlarda kılıç tuşuna basıp kalesinde pitch döşediği yerlere atış yaptırın.Pitchi bulduğunuz anda zaten gerisi yine atlı okçuların ve sizin işiniz.Örnek Caliph kalesi:

5.)Ve gelelim Pig denen domuza.Bu adamın birimleri crossbowman ve maceman.Buna karşı nasıl savunacağımıza gelirsek,macemanlar bazen çok hızlı koşuyorlar ve savunmamızdan sıyrılabiliyorlar-hele sayıca fazlaysalar-Ben buna karşı savunma iyice güçlenene kadar odun tuzağı kuruyorum.Savunmadaki okçularınız mutlaka crossbowman olsun.Atakta ise zaten fazla okçusu yok atlı okçularla savunmayı temizleyiin ve işini bitirin.

6.)Lionheart ise oyunun simgesi olan Lordumuz.Campaiginde genellikle dostumuz olarak görüyoruz.Ama rakip olduğumuz bölümler de var.Lionheart kalelerine okçu koyma özürü olan bir lordumuz.Hani dost olduğumuz bölümlerde ben okçularımı onun yanına götürmesem yıkılacak o derece.Bu yüzden yıkmanız çok zor değil.Lionheartı laynhart yapan onun atakları.Pikemanlar,swordsmanler,catapultlar,trebuchetler,tünelciler le tam bir kuşatma ustası.Çok dikkatli olmak gerekiyor.Çok fazla gelişmesine izin verilmeden yıkılmalı.

7.)Oyunun en güçlü ikinci lorduna Saladin desek yanlış demiş olmayız.Saldırırken bile çok mütevazıdır.Her ne kadar en iyi ikinci lord olsa da ekonomi bakımından birincidir.Saldırılarında arap birimlerinin en güçlü olanlarını kullanır.Savunmanızda mutlaka crossbowman olmalıdır.Atakta saladin için bir taktiğimiz var.90-100 civarı ateşçi(slaves) yapıp saladinin kalesinin arkasındaki binalardan birini yaktırın.Tüm kalesi alev alır ve söndürse de ekonomisi bozulur.Saldırırken crossbowman,atlı okçu,trebuchet ve maceman kullanabilirsiniz.Örnek Saladin kaleleri:

8.)Ve oyunun gerek savunma gerek kuşatma bakımından bir numaralı lordu hemen hemen herkesin kabul ettiği Wolftur.Gerek arap gerek haçlı birimlerini kullanır.Çok kalın surlar örer.Savunmada crossbowmanleri kullanır.Odun tuzağı vb yapar.İllallah dedirtir adama.Peki imkansız mı bu adamı yenmek,elbette değil.Ben wolfu yenmek için 400 civarı atlı okçu yapıp kalesini turluyorum.Savunma çöküyor.O kalınlıktaki surları kırmakla uğraşmıyorum.Ninjalardan(assains) yapıp kale kapısının üstüne çıkardığımda kapı kontrollerini sağlayıp macemanlarla içeri dalıyorum.Örnek Wolf kaleleri:

Evet özetle crusaderi anlattım bir soru da benden size.Peki bu rat,snake,pig,wolf ile dost olduğumuzda sufatı garip çirkin bir adam oluyor bunlar bu adam kim, bilen eden var mı?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

Up

güzel çalışma.tşk.
  • Eskiden oynardım bunu. Hakkı yenmiş ve devamı gelmemiş, nesiller boyu oynanabilen nadir oyunlardan
  • Zamanında kıymeti bilinmemiş bir oyun.Şimdi yapılan oyunlar yanından bile geçemezler.
  • Age of empires daha önce çıktığı ve strateji alanında ilk oldğu icin bu oyun cogu kisi tarafından bilinemedi.Sagolsun Firefly studios da serinin devamı olan oyunların icine ettigi icin tamamen unutulma noktasına geldi.Aslinda oyun gelişmeye cok açık ins bir atak yaparlar.

• kesinlikle denemeliyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oynuyom gamerangerden vs atçak ?
  • bugün steam dan 5 $ a stronghold paketi aldım ama sadece bunu oynayacağım. 10 yıldır kurup kurup silerim, insan bir zaman sonra özlüyor. bu defa multi oynamak istiyorum. bir organizasyon yapsak fena olmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

bugün steam dan 5 $ a stronghold paketi aldım ama sadece bunu oynayacağım. 10 yıldır kurup kurup silerim, insan bir zaman sonra özlüyor. bu defa multi oynamak istiyorum. bir organizasyon yapsak fena olmazdı.

normal stronghold mu yoksa crusader mi. eğer ki crusader ise ben yüklerim internetten, gamerangere gelirsen oynarız. orjinal yok cunku bende.
  • STRONGHOLD!!!!!!!!

HACI BANA STRATEJİYİ SEVDİREN OYUN DİYEBİLİRİM O KADAR GÜZEL O KADAR MÜTHİŞ OKADAR MÜPDELA YAPAN BİR OYUN Kİ ANLATAMAM BEN İŞKENCE YERLERİ YAPARIM BİRDE MEYHANELER EKONOMİ İYİ OLUNCA İŞKENCE YERLERİNİ YIKAR ÇOLUK ÇOCUK AYI FALAN YAPARIM ATLI OKÇULAR + MACEMAN LER FAVORİ SALDIRI EKİBİMDİR BALİSTA + CROSBOWMAN DEFANS İÇİN HARİKADIR
  • çok iyi oyundur.netbook pc'ler için çok ideal bir oyundur arkadaşlar elinde netbook ürünü olupta strateji arayanlara tek tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

bugün steam dan 5 $ a stronghold paketi aldım ama sadece bunu oynayacağım. 10 yıldır kurup kurup silerim, insan bir zaman sonra özlüyor. bu defa multi oynamak istiyorum. bir organizasyon yapsak fena olmazdı.

Hacı yapabildin mi hiç organizasyon adam bulursak oynayalım multi şekilde
  • of ne oyundu be berbat ettiler bundan sonra cıkan seriler ne kadar kotu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31

of ne oyundu be berbat ettiler bundan sonra cıkan seriler ne kadar kotu

Gerçekten öyleydi önceden bir sevinçle bunun yeni çıkanlarını bir sevinçle almıştım bu oyun böyleyse diğerleri nasıldır diye ama sonuç hüsran çıkmıştı Oyunu bitirmiştim o yüzden oynamay üşeniyorum online oynayacak adam bulursam zevki çıkar ama adam yok

• Konuyu hortlatmış oluyorum herhalde. Rehber genel olarak iyi olmuş fakat birkaç tane çok büyük yanlışlar var. Birincisi işkence aletleri düşmanı korkutmak ve şehre estetik katmak için değil. Fear factor ü - yapıp işçilerin hızlı çalışması içindir. Eger fear factor - olursa (-5 e kadar inebilir) bunu mutlaka dengelemek lazım. Ayrıca askerler daha kötü savaşır. fear factor + olur ise vergi alabilirsiniz. veya yemegi kısabilirsiniz(+5 fear factor yapıldıgında yemek half rations a getirilebilir. Birbirlerini dengelediği için sorun olmaz) Ayrıca fear factor + olursa askerler iyi savaşır fakat işçiler çok yavaş çalışır. oturup çalışmadıgı zamanlar da olur.
    Ayrıca benim bir sorum olacaktı bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Skirmish modunda oynuyorum karşımda wolf,lionheart,pig kaldı. herkes 10000 altınla başladı. 3 kişi de bana saldırıyor bende full okçu kule ve hendek yaptım. Tam saldırmak için asker basıyodum. Your army maximum size gibi bişeyler dedi ve asker yapamıyorum. 116304 altınım var ama asker basamadıgım için yenemiyorum. savunmam iyi oldugu için onlarda yenemiyo. Bu ordu limitini nasıl genişleticez bilen var mı? Gecen oynarken de böyle dedi. 440 asker falan vardı bi lordu yendim. sonra tekrar asker basmaya başladım 760 askere falan çıktı. Şimdi atlı okçı ve yakın dövüş asker basamadıgım için kimseyi öldüremiyorum öylece kalakaldım bilenler yardım ederse çok sevinirim.
    Not: online oynamak isteyenler ile gamerangerdan oynayabiliriz. PM atabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

Konuyu hortlatmış oluyorum herhalde. Rehber genel olarak iyi olmuş fakat birkaç tane çok büyük yanlışlar var. Birincisi işkence aletleri düşmanı korkutmak ve şehre estetik katmak için değil. Fear factor ü - yapıp işçilerin hızlı çalışması içindir. Eger fear factor - olursa (-5 e kadar inebilir) bunu mutlaka dengelemek lazım. Ayrıca askerler daha kötü savaşır. fear factor + olur ise vergi alabilirsiniz. veya yemegi kısabilirsiniz(+5 fear factor yapıldıgında yemek half rations a getirilebilir. Birbirlerini dengelediği için sorun olmaz) Ayrıca fear factor + olursa askerler iyi savaşır fakat işçiler çok yavaş çalışır. oturup çalışmadıgı zamanlar da olur.
    Ayrıca benim bir sorum olacaktı bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Skirmish modunda oynuyorum karşımda wolf,lionheart,pig kaldı. herkes 10000 altınla başladı. 3 kişi de bana saldırıyor bende full okçu kule ve hendek yaptım. Tam saldırmak için asker basıyodum. Your army maximum size gibi bişeyler dedi ve asker yapamıyorum. 116304 altınım var ama asker basamadıgım için yenemiyorum. savunmam iyi oldugu için onlarda yenemiyo. Bu ordu limitini nasıl genişleticez bilen var mı? Gecen oynarken de böyle dedi. 440 asker falan vardı bi lordu yendim. sonra tekrar asker basmaya başladım 760 askere falan çıktı. Şimdi atlı okçı ve yakın dövüş asker basamadıgım için kimseyi öldüremiyorum öylece kalakaldım bilenler yardım ederse çok sevinirim.
    Not: online oynamak isteyenler ile gamerangerdan oynayabiliriz. PM atabilirler.

dostum oyununa göre asker sınırı oluyor. Saldırı iöin asker basacaksan savunmadakilerin bazılarını feda etmen gerekiyor. :) bu arada online oynayabiliriz ikimizinde müsayit bir zamanına denk gelirse :)

• Bölümü bitirdim. Ancak ben asker basamadıgım için elimdeki paradan biraz dostuma verip bir lord öldürttüm, daha sonra asker sınırı genişledi diğerlerini ben bitirdim. Multiplayer olarak da gameranger da arkadaş ekleyebilirsiniz(offline iken arkadaş ekleniyo mu bilmiyorum) adım Spoiled. Yalnız şu no rush yapmayı sevmiyorum. Eger forumdan geleck başka birileri varsa çok kişi ile daha çok tadı çıkar :) Yazın neredeyse hergün öğleden sonradan gece 02.00-02.30 a kadar online olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andorid -- 28 Ocak 2014; 19:45:00 >
  • Citadels diye bi oyun çıktı arkadaşlar , bi bakın isterseniz. Stronghold alternatifi bi oyun.
  • 2014 yılında yeni bölümü çıkıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.