Şimdi Ara

STRONGHOLD CRUSADER [Taktikler/Rehber]-ANA KONU- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
3
Favori
35.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ybguclu

2014 yılında yeni bölümü çıkıyor

Stronghold un mu? Ayrıca firefly strongholdun yeni versiyonlarını hep kaliteyi düşürerek sunuyor. Crusader stronghold2 den daha iyi kanımca. Ancak yinede bir ümit var içimde iyi olacağına dair. Bekleyelim bakalım bu sefer nasıl bir oyun çıkaracak firefly.
  • 7/24 açık arkadaşlar.

id:online2424
    şifre:123

id:online2525

id:online2626

Stronghold crusader hamachi, kendine güvenenleri beklıyoruz :)

version:1.1 veya 1.2 fark etmez 2 side var.
     STRONGHOLD CRUSADER [Taktikler/Rehber]-ANA KONU-
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartcan

7/24 açık arkadaşlar.

id:online2424

id:online2525

id:online2626

Stronghold crusader hamachi, kendine güvenenleri beklıyoruz :)

version:1.1 veya 1.2 fark etmez 2 side var.
     STRONGHOLD CRUSADER [Taktikler/Rehber]-ANA KONU-

kartcan bekle geleceğim şu oyunu bilgisayarla oynamaktan bıktım gameranger indirdim andoridle oynamak için ama yakında hamachiyi indiririm inş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen öyle bende öyle 2 gündür oynacak arkadaş arıyorum her yere yaydım bakalım inşallah çok kişi gelir güzel vakit geçiririz

ben ramazan olduğu için bütün gün açığım saat 3 den 6 ya kadar yatıyorum gün içinde, onun dışında müsaitim oynamak istersen gelebilirsin @altnkrtl
  • Arkadaşlar gözümüz aydın,2014'te "Stronghold Crusader 2" çıkıyor!Youtube'da bununla ilgili videolar paylaşmışlar ve bu işin üzerinde bayağı duruyorlar.Bu sefer Stronghold Crusader 1 in oynanabilirliğini 3d ile sentezleyebilirlerse bilgisayarlarımızdan yine silinmeyecek bir oyun ortaya çıkar,merakla bekliyoruz.İşte videolar:(videonun alt kısmından alt yazıları aç seçeneğine tıklayın)

• 11 sene kadar oldu stronghold crusader şimdi bile ilk gün verdiği gibi zevk veriyor :)
    2. oyunu dahada geliştirilerse harika olur, diğer strateji oyunlarından çok farkı var...
  • Bu oyun hiç güzelliğini yitirmeyecek. Grafik -Ses- Oynanış 10-10. Bence en önemli ipucu paralı askerleri iyi kullanabilmek. Ekonomiye asılıp tehlike olduğunda asker almak, sonrasında her şeyi askeri üretime yükleyip oyunu bitirmek.
  • Kafkasmurat

gün içinde arkadaşlarla yapıyoruz forumdan

gelmek istersen ; hamachi ile
    online2424 online2525 online2626

şifre hepsinde:123
  • İnanmazsınız ama bu oyunu ilk ben türkiyede oynadım strateji oyunlarını acayip severim yakından takip ettim bu oyunu fulloyunda gezerken hemen bu oyunun konusu çıktı o gün arkadaşların pc dende indirdik partları.
  • online2727 ve online2828 açılmıştır

şifreler aynı: 123

önceki ağlar doldu baya büyük bi topluluk oluyoruz arkadaşlar gelmek isteyenler buyrun 7/24 aktifiz
  • arkadaşlar herkes bir lordun askerlerini yapılarını orjinale sadık olarak seçip oynasak çok güzel olmaz mı?bu oyunu oynayan varsa pm pls.dediğim gibi bişi olsa süper olur.
  • Özledim bu oyunu ya sınavdan sonra yükleyecem. Evet dediğin gibi Wolf iyidir ama savunmada iyidir, Saladin ise hem saldırı da hem savunmada.. Ve bence şövalye fln kullanmaya gerek yok mancınık bile kullanmıyorum ben oyunda genelde kullandığım 3 çeşit asker vardı; ninja, atlı okçu ve meşaleli askerler. Gönder meşaleli askerleri oyalasın onlar ve onlar ölmeden atlı okçuları yolla temizle savunmayı sonra bas ninjayı öldür lorduVe şunları da ekliyim snake oyunun en sinir bozucu lordudur bence bunu oraya eklemeniz lazım ilk başlarda bunu bilmezken bütün her tarafı yakıyodu sabotajcı pislik. Ama rati çok severim ya onu hep dostum yaparım zaten karşıdaki lordlara tek yetiyorum oda bişeyler yapmaya çalışıyo yanımda bide sultan abdulu anlamadım lord fazlalığı olsun diyemi koymuşlar onu oraya bi bahçe bi asker çıkarma yeri yuvarlak kale ve bir tane uzun ince kule üstüne 3 okçu saldırırken de 15 ten fazla şövalye kullanmıyo zatenHa bide dostum rat için macemanlar fazla zaten gücü yok adamın 25 atlı okçu yeter Lionheart onu pek anlayamadım ilk başlarda güçsüz gibi sonra bi anda 200 tane adamı oluyo ben diyom aha şimdi yıkıcak karşıdakini bi bakıyom bütün askerleri ölmüşCaliph o caliph varya ilk başlarda çok sövmeme rağmen sonradan hep dostum yaptım onu rati ve caliphi dostum yapıyorum ve karşımızda pek duranolmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozgavmengen -- 8 Nisan 2015; 10:42:37 >

• BEYLER Bİ SORUM OLCAKTI YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
  • Oyunu internetden düzgünce indirebileceğimiz bir yer varmı? Ona göre satın almak zorunda kalacağım yardımlarınızı bekliyorum
  • beyler ben bu kulelerin ustune ne okcu koyabiliyorum ne mancinik mancinik koysam muhendisi koyamadigim icin calismiyor bi yardim edin

• Kulenin yanına bir tane duvar çek sonra merdiven koy.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.