Şimdi Ara

Stronghold Crusader ( Taktikler ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
51.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende arkadaşa katılıyorum. oyun hiç zor değil 30 bölümlük campaign in 20 bölümünü 30 dk sürmedi nizarın 40.000 senin de 3.000 altının oluyor ama nizarın saldırıları zırhsız adamlardan oluşuyor ve saldırılarında sadece assasin kullanıyor okçu bile yok :) full atlı okçu yap ekonomi yükselt zaten atlılarla okçular bitiyor. atlı okçuları kaçıra kaçıra nizarın assasinleri bitir zaten tek lord kalıyo orasıda kolay ;) ve caliph hiç de güçlü değil kaleleri 2 trebuchet ile bitiyor :) lionelheart da kalelere okçu koyma özürlü ve bun açığa ragmen kalenin etrafına pitch denilen malzemeden koymuyor. caliphin ateşi güçlü ama 8 tane haçlı şövalyesini hızlı kalenin etrafında gezdir tüm hepsi kaynar yağlarını kaleden döksün sonra ateş kalmayınca swordsman lerle işi bitir. ayrıca el_deli seni kutluyorum sende bazıları gibi yenemeyipte oduncu koymakla ugraşmıyorsun wolflarda zaten kale yaparken ekonomi nedir asker nedir hiç bilmiyorlar XD

• quote:

Orijinalden alıntı: el_deli

Arkadaşlar lütfen yapmayalım :) Rakiplerinin kapısının önüne oduncu koymakta ne demek yaa :) Nasıl bir zevk anlayışıdır o :)
    Ben yakınımdaki taş veya demir madenlerine yerleşirim sonra 9tane ok yapan ev kurarım zaten 12 altına geliyolar yaklaşık 200 okçunun yanına 20 mancılık 20 balista hem savunma hem saldırımı olutuur çoğu arkadaş gibi bende sur yapmam taşların konulduğuğu açık kileri 9 kare yaparım arkasıda ekmek fabrikası zaten alıyosun oyunu nizarda daa hiç zorlanmadım balistaların menzili uzun olduğu için daha sura 20 metre kala hepsini öldürürüyorum:) Bir arkadaşta 50 bölümü çok kolay geçtiğini söylemş tebrik ederim benim 3 saatimi aldı :)
    Tamam sendede 10.000altın var ama sadece calipin yakıcıları bile o kadar çokki meşaleleriyle 8 ane arap kılışçımı kesiyolar :)
    Bir arkadaş 3wolf fe karşı savunma sormuş o bölümde de o etrefta zaten demir ve taş var orlara yerler ve her wolfün önüne 2şertane kule dikip üstüne mancılık koy toplamda her kulede bir mancılık ve 10 tane 12 altınlık okçu tutabilirsen kazanırsın kesinlikle:)
    Zaten her bölümün zorluğu ilk yarım saatte çoğunlukla sonra yapay zeka saldırmamaya başlıyor ama bende çoğunlukla saldırı alırken saldırıp yıkmaktan zevk alanlardanım :)

Ben son bölümü 12 dk içinde bitirdim :))) lionheart, wolf, emir omar, wazir, nizar,caliph, sana karşı ve sen teksin. bilgisayar oyuncularının 40.000 altını var senin 3.000 altının var. ve senin olduğun yerde yeşillik alan yok :) Buna rağmen ilk oynamamda 12 dk içinde bitirdim. ikinci oynamamda ise beni en çok zorlayan nizar oldu çünkü kralın yerini bulan bir tek o olmuştu :)))

• ALLAHINI SEVEN ŞU ÖZEL ASKERLEDEN NASIL ÇIKARTILIYOR AYRINTILI BİR ŞEKİLDE YAZSIN LÜTFWN. MANCILIK NASIL ÇIKARTILIR BİLMİYORDUM AMA KENDİ ÇABALARIMLA ÖĞRENDİM. AMA BUNUN OLAYINI ANLAMADIM LÜTFEN İLGİLENİN
  • lütfen özel askerler nasıl cıkartılıyor ayrıntılı anlatın
  • ilerlemelide bölümleri geçemeyen kralı ile rakibin asker çıkarma yerini patlatıp kralı orada bekletsin oyun başlar başlamaz direk iptal oluyor adam asker binası dikemiyor kral orada beklediği için askeride olmuyor yavaş yavaş kesersiniz diğer güçsüzleride taş madeni fear factorde halkı işkenceyle tırstırdığınızda ganimet basıyor.
  • Teke tek savaştığım haritalarda başlar başlamaz arap sövalyelerinde yapıyorum direkt adama saldırıyorum ztn başlangıçta 30-40 tanelik parayı veriyolar o paranın hepsine arap sövalyesi alıp kalesine gönderiyorum adamların yeni başladğımızdan sur fln yapamıyo askerler yavaş olduğuundan onlar gidene kdr düşmanı oyalamak için 5 okçu 5 mızraklı gönderiyorum sonra sövalyeler gelince iş bitiyo teke tek görevleri uzatmaya gerek yok :)
  • pampa skirmishde 1 v 1 2 v 1 hatta 3 v1 e kadar öyle gidersinde warchest oynarsan belli bi yerden sonra apışıp kalırsın zaten oyunun zevki warchest o crusaderin ilerlemeli olanı 6 düşman veriyo herbirine 40bin altın sana 3 bin altın bide çorak arazi gelde oyna
  • Arkadaşlar yeni başlayanlar icin söyleyeyim ilk 5,6 bölümde şu Arap askeri çıkarma yerinden yapın ve yapacağınız atli okculari varis noktası olarak direk düşman kalesinin dibine götürün,böylece ilk bölümlerde zaman kaybetmezsiniz.Benim taktiklerim savunmada surlarda %80 crossbowmen %20 Arap okçusu.Atak yaparken Atlı okçu,catapult,trebuchet ve Maceman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 48 hadeste takıldım mancınaklarla baş edemedim :)
  • ya bende zorluk derecesini ayarlayamıyorum nasıl yapılıor bilen varmı arkadaşlar? Çünkü bunlar çok kolay :D
  • Açıkçası ben şimdi 17. bölümdeyim Geçemiyorum ilk bölümlerde sıkıntısı olan bana sorabilir. 2. bölümde de 10.dayım.Online oynamak isteyen benimle iletişime geçebilir
  • slm5 snake bölümünü nasıl geçeceğim?
  • arkadaşlar geçemediğiniz bölüm varsa youtube a stronghold crusader mission (kaçıncı bölüm ise) yazın çıkıyor. adam baştan sonra hepsini oynamış. bana baya yardımı olmuştu
  • herkez taktik yazmış.bende yazayım.araplardan slave çıkar elemanların üssüne gönder ve etrafı ateşe ver dehşet yangın çıkıyor söndürülmezse bütün binalar çatır çatır yıkılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: polisoglu

Açıkçası ben şimdi 17. bölümdeyim Geçemiyorum ilk bölümlerde sıkıntısı olan bana sorabilir. 2. bölümde de 10.dayım.Online oynamak isteyen benimle iletişime geçebilir

enginer binasından balista yap savunma olarak 40 taşa yapılan kule kur üstüne crossbowman çıkar halkı ayarla 17. bölüm kolaydır takılınan bölümler 30dan sonra geliyo 40 bölümün

• Arkadaşa katılıyorum 30. Bölümlerden sonra yok gelişeyim,yok tarla care cüret uğraşmayacaksınız direk crossbow falan basacaksınız kaynakları satıp.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en büyük taktik kale önüne oduncu yaparak kaleyi kapatmak kale kapatınca dışardaki herşey iptal oluyor zamanlada kale ekonomisi çöküyor zaten bu şekilde son 3-4 bölümü geçmiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falco-N

en büyük taktik kale önüne oduncu yaparak kaleyi kapatmak kale kapatınca dışardaki herşey iptal oluyor zamanlada kale ekonomisi çöküyor zaten bu şekilde son 3-4 bölümü geçmiştim

oyunun tadı son bölümleri geçme mücadelesinde bazı bölümleri 1 aya yakın denediğim oluyordu liseye giderken bi 7 9 yıl oluyor

• Hey gidi :) En çok 25. bölüm sarmıştır bana. Her yönden saldırıyordular üstelik yakınlarda hiç maden yok ama alan geniş. Hendek kazmıştım ve kulelere mümkün mertebe okçu doldurmuştum. Sonrası akıllara ziyan. 5 odunu 20 altına aldım o 5 odundan 5 tane tatar yayı yaptım ve 150 altına sattım o 150 altınla odun aldım ve yine yay yaptım sattım yaptım sattım derken 30-50 arası ok yapan binadan kurdum oktan elde ettiğim gelirin bi kısmıyla da zırh alıp gelişmiş okçudan çıkardım ve artan düşman ataklarını durdurdum bu böyle saatlerce sürdü. birayı yemeği her şeyi oktan kazandım. Ekonomi öyle güçlenmişti ki en pahalı askerleri satın almayla parayı bitiremiyordum. Tek bir maden toplamadan sırf üretim ve ticaretle oyunu kazandım. :) Stronghold böyle güzel bir oyundur işte.
    Bence kolayını aramayın hep. Zor yoldan kazanmak daha eğlenceli oluyor.
    Bu zahmetli belki gereksiz ama eğlenceli taktiği denemek isterseniz aklınızda bulunsun. Halkın birasını eksik etmeyin. Hatta hiçbi bölümde eksik etmeyin. 100 altına 5 fıçı bira alabilirsiniz. Bu sayede +8 mutlulukla halktan vergi de alırsınız. Yiyecekten +8 almaya göre çok daha ucuzdur bira.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.