Şimdi Ara

Stronghold Crusader ( Taktikler ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
51.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunyanlar bol yalnız şöyle bi durum var.Oyunun hiçbir hilesi yok ancak bazı sivri zeka arkadaşlar oyunun açıgını bulmuşlar ve bunu kullanıyorlar hatta o adamın yaptıgı sitede turnuva var ve bu açık tamamen serbest böyleyken online ı ancak arkadaşlarınla oynayabilirsin.Bu işi yapan arkadaşta HP OTTOMAN denen heriftir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

Beyler bu oyunun bir Warchest diye edition'u var(ekstra mapler, düşmanlar vs.) bir de extreme diye birşeyi var. Hangisini almamı önerirsiniz?

Oyunu kurduydum ben de ama dosyalar mı eksikti neydi bazı şeylere tıklayamıyordum filan. Bir keleklik vardı o yüzden doyasıya oynayamamıştım. Çok severim bu oyunu özellikle Stronghold 2 favorimdir. Savaştan yana pek tecrübem yoktur benim hep peace path seçip kardeş kardeş kale kurardım.

Online oynayan varsa oyunu temin eder etmez ben de katılırım size inşaallah.

Her ikisinide al :D

• Arkadaşlar şu askerlere grup yapıp kısa yol olarak sayı tuşlarını veriyoduk.Sonra o sayı tuşuna basınca o grup askerler otomatik seçiliyordu.Nasıl yapıyorduk onu unutmuşum??yardım ederseniz çok sevinirim...
  • 2 lionheartın oldugu küçük haritada takılmıstım.ne yapsam care etmedi.cok hızlı saldırıyorlar. 3 wolf bile bu kadar zorlamamıstı haritası daha zor olmasına rağmen. var mı bir öneriniz?
  • Eğer tahmin ettiğim yer ise;

Lionheart senden yüksek bir tepede konuşlandığından sakın kule dikip okçu çıkarmaya kalkma üstüne,intihar olur.En küçük surdan duvar çekip en ufak bir açıklık bile bırakma,hatta surların kapısı bile olmasın dışarısı ile hiç bir ilişkin olmamalı.Yiyecek olarak elma bahçesine aban,alan küçük olduğundan fırındı,değirmendi bunlarla uğraşmaman gerek.

Köylülerin kalacağı evleri surun dışına yap.Dışarıya kapın olmadığından işçiler evleri ziyarete gidemeyeciği gibi yerden de tasarruf sağlarsın.

Haritadaki maden durumunu hatırlamıyorum şuan ama bildiğim kadarı ile demir veya taştan biri yoktu.Bu eksik madeni halktan alacağın vergiler ile gidermeye çalış.Askeri olarakta yalnızca şövalye üret,50 kadar şövalyeye ulaştığında 40 kadar okçu bas ve bunları aynı anda kuleye çıkar.Şövalyeler kaleyi almaya giderken okçularında aynı anda kuleye çıkmalı.

Lionheart'ın kalesine 10 kadar şövalyen öleceğinden ulaşamıyacak ayrıca kuledeki bütün okçular ölücek ama fetih gerçekleşecek.

• iyi demişsin de lionheart 1 tane değil 2 tane malesef tam ortalarında kaldığım için birine yönelsem diğeri saldırıyor.savunma yapayım desem ekonomi dayanmıyor. 2si de yüksekte olduğu için taş da üretemiyorum.daha 3 tavuk da duruyor ama kullanmadan bitirmek istiyorum
  • Ben oyunun 50 bölümlük ve 30 bölümlük traillerinin bitirdim. Her türlü sorunuzu bekliyorum..
    Bu arada oyun hakkında bir ipucu veriyim.Rakibin kapılarının önüne odun evi kurun.RAkip çökecektir.Bazı püf noktalar var.Her düşmanda olmaz.Kapının önünde yapı olabiliri. Yıkıp yaparsınız.^kapısı varsa denemeyin.Kimi rakip surların dışında balista yapar.Balistaların dibine de odun evi kurun.şOnları yakacak kendileri de yanacak.Böylece sorunu halledersiniz.Çoğu admda işe yarar .Özellile Lionheart da çok işe yarar ama mancınıklarıyla kırarsa tekrar yapın yani gözünüzü oralarda tutun.Dışarıda adamları varsa kırarlar.Sefere çıkmalarını ya da içeri girmesini bekleyin.Bir de şöyle bir kötü yanı var.Adam Bir şekilde para kazanırsa kralın orada 300 adam biriktirebilir.Özellikle Caliph bir süre sıkışınca kulelerini kırıp dışarı fırlıyor.Sonra üzerinize gelebilir.Dikkat edin.Şimdilik bu kadar.Bu arada 50 trail ,30 trail ve extreme dışında yeni campgainler varsa paylaşın lütfen...

• xtreme in ilk bölümünde ne yaptıysam geçemedim adamlar çok fazla ordu ile geliyorlar okçularım balisitalarım yetmiyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
  • ben o campaign oynamak tan korkuyom (gözüm boyandı)
    ayrıca su multide nası oynayacamız biri anlatabilir mi?
  • bu arada ben 3. bölümü gecemedim 2 calipt de bana saldırdı ve qralı öldürdüler yaw nasıl gecicem orayı
  • arkadaşlar bi şey sorucam ben askerleri idare ederken market olaylarıyla ilgilenemiyorum.Oyunda eskiden marketten otomatik bir şeyler satıodun yani market kendi satıyordu..!Ama şimdi onu bulamıyorum bilen varsa söyleyebilir mi acaba??? (((acil)))
  • bir şey sorucam ben askerlerle ilgilenirken falan ,,marketle, market olaylarıyla ilgilenemiyorum.Hani markette otomatik satış warya market kendi satıyo sen satmadan onu nasıl yapıyosunn biliosan söler misin??
  • strongholdun ilki crusader ve extreme paketlerinde marketten otomatik mal alıp satma yok. Stronghold 2 veya Legendi hiç oynamadım denebilir oyuna girdiğim gibi eski havasının kalmadığını görünce çıktım
  • ttamam teşekkürler ..! peki marketten otomotik satışı nasıl yapıodun ama paketlerde değil normallerde ...! nasıl yapıodun söleseneze bii..! ilkindee bi anlatsana bna bii..!
  • Bu oyunda benim taktigim cok basitti ... Oncelik arab okculari basip dusmanin geldigi guzergaha diktigim kuleye yerlestirmekti... Ondan sonra ekonomi onun icinde oncelik tas ve varsa demir madenlerine hucum etmek ardindan tarima baslamakti... Burada tarima baslamadan once yapacaginiz iki veya 3 avci sizi bir muddet idare eder taaki tarima gecinceye kadar !!

Zaten o noktadan sonra ekonomi ve askeri guc olarak onunuz aciliyor ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: UR

Eğer istek olursa burada SC nin her rakibinin ve her bölümünün tek tek taktiklerini paylaşacağım.Geçemediğiniz bölüm varsa söyleyin.

Merhaba...

Ben 41. Thunder Hill ile ilgili yardım istiyorum. Oyunda 1 adet Lionheart, 2 adet Caliph var. Bilhisayar oyuncularında 40.000 artın insan da 3.000 altın var. Çok hızlı ve mancınıklarla geliyorlar...

Arap atlı okçuları, uzun kuleler, yuvarlak kule.. ne kullandıysam işe yaramadı :(

Şimdiden teşekkür ederim...
  • ya sizde bu oyunu biliosanız size ne diyiyim ya neymiş en güçlü nizarmış bilmem neymiş abi tüm kapıların önüne bi oduncu koy adamlar zaten içerde sıkışıp kalıyor git git 50 tane assasins le bitir işi bu kdr basit ya son bölüme kdr böle geldim son bölümde en basiti zaten en güzel yeri vrmişler direk bitirdim işlerini.bu kdr kolay oyun olamaz beni anca 7 tane pig onlara 40.000 banada 3000 verseler belki yenerler.yani oda çok zor blki ben yenerim 2 tane calip bitane lionhert fln hiç bişi adamın bastığı tek asker yakıcılar zaten 500 tane bassa bile hepsini 20 tane okçuyla öldürüyoz.taktik belli hepsinin kapısının önüne bi oduncu işi bitirior..!!! mal gibi uğraşmayın her bölümde gelişip yenmeyi..
  • kapının önüne oduncu koy iş bitior sen adamları izle kapıyı kurduğu an hmn koycan oduncuyu..
  • arkadaşlar bende bu oyunun hastalarındanım benim ingilizce zayıf fakat oyunu iyi oynarım bu oyunda 8. bölümde sıkıştım adamlar devamlı kendilerini vuracakmış gibi birbirlerine saldırıyor ve kitlendim bana bir yardım lütfen
  • Arkadaşlar lütfen yapmayalım :) Rakiplerinin kapısının önüne oduncu koymakta ne demek yaa :) Nasıl bir zevk anlayışıdır o :)
    Ben yakınımdaki taş veya demir madenlerine yerleşirim sonra 9tane ok yapan ev kurarım zaten 12 altına geliyolar yaklaşık 200 okçunun yanına 20 mancılık 20 balista hem savunma hem saldırımı olutuur çoğu arkadaş gibi bende sur yapmam taşların konulduğuğu açık kileri 9 kare yaparım arkasıda ekmek fabrikası zaten alıyosun oyunu nizarda daa hiç zorlanmadım balistaların menzili uzun olduğu için daha sura 20 metre kala hepsini öldürürüyorum:) Bir arkadaşta 50 bölümü çok kolay geçtiğini söylemş tebrik ederim benim 3 saatimi aldı :)
    Tamam sendede 10.000altın var ama sadece calipin yakıcıları bile o kadar çokki meşaleleriyle 8 ane arap kılışçımı kesiyolar :)
    Bir arkadaş 3wolf fe karşı savunma sormuş o bölümde de o etrefta zaten demir ve taş var orlara yerler ve her wolfün önüne 2şertane kule dikip üstüne mancılık koy toplamda her kulede bir mancılık ve 10 tane 12 altınlık okçu tutabilirsen kazanırsın kesinlikle:)
    Zaten her bölümün zorluğu ilk yarım saatte çoğunlukla sonra yapay zeka saldırmamaya başlıyor ama bende çoğunlukla saldırı alırken saldırıp yıkmaktan zevk alanlardanım :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.