Şimdi Ara

Stronghold Crusader ( Taktikler ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
4
Favori
51.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stronghold Crusader Extreme diye Türkçe Sayfalarda arat oyuncehennemi.com var gir oraya 2 part hâlinde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: UR

quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

ben başladım ilk bölümlerde takıldım. düz savaşta adamlara avantaj verip yeniyorum ama görevlerde olmuyor

Hangi bölümde takıldın söyle taktiğini vereyim.Ayrıca Profilin güzelmişhttp://forum.donanimhaber.com/m_30874517/tm.htm şu konuya gel

bana yasak konu dışı. iki kitabı da okumadım ama okumak istiyorum. yazın okuyacağım. bi ara uğraşıyım şuan laptop oynayamıyorum bayadır. bu bilgisayara atmam lazım.

• Tamamen mi yasaklandı
  • quote:

31.Warning Drums

Özek bi taktik var mı kaç gündür uğraşıyorum başa çıkamadım 3 Wolfa

31'inci bölümdeysen hala bu taktik sana yardımcı olacaktır.

Wolfların yakınına kişi başı 2-3 tane 40 taşlık kuleden yap. Üstlerine mongonel yap ve crosbowman basıp kulelere koy. Wolfun mongonellerine dikkat et çünkü kulende crosbowman bırakmayabilirler.Sonra olayları gidişine bırak gerisini halledersin.
  • Ya benim anlamadığım Monklar ne işe yarıyor bu oyunda ?
  • quote:

Ya benim anlamadığım Monklar ne işe yarıyor bu oyunda ?

Savaşıyolar :D

Benim taktiğim çok basit nerdeyse her seferindede tutar.Ben 1.0 versiyonunu oynuyorum ona göre yazıyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim.
    İlk önce arap atlı okçularla(sayısı duruma göre değişir) adamın savunma birliklerini yok ediyorum. daha sonra asasin lerle gidip kral ı biçiyorum ama gözden 1-2 tane el bombacı kaçırırsam bütün asasinler ızgara köfte oluyo
  • quote:

Ya benim anlamadığım Monklar ne işe yarıyor bu oyunda ?

Monklar ücreti az ve hemen basılabilmesi nedeniyle aslında Arap meşaleli askerlerin biraz daha dayanıklısı oluyor.400 tanesi yanyana gelince bazen durdurmak oldukça zor olmakta.
  • Belirli sayıda Atlıyı yollarsan zaten Arabian Firethrower diye bir şey kalmıyor kalede o değilde kapanışta 2-3 adam yollayıp rakibin canını düşürüyorum sonra kendi Padişahımla girip çat çat çat o savaşı izliyorum çok zevkli oluyo
  • Multiplayer oynamak isteyen varsa söylesin haftasonu büyük kapışma var
  • Yukarı
  • ben bu oyunu yalayıp tutmuş biri olarak size çok kişinin bilmediğin bi taktik öğretiyim...Eğer multiplayer oynuyorsanız ve düsmanınızın çok geniş surları varsa yada single farketmez geniş surla karşılaştıysanız.. küçük bir ordu asassin basin assasinler bildiğiniz gibi sura yönlendirildiğinde surdan yukarı çıkarlar.. Ama onları mancınıklarla yada başka askerle seçer sura saldırdırtırsanız suru tek vuruşta yıkıyorlar... Bu oyunun bi açıgı daha önce biyerden okumadım kendim bulmuştum deneyin işe yarıyacaktır... =)
  • Çok gerçekçi bir oyun, uzun zamandır halen daha oynuyorum. :)
  • nizarı hiç görmediğini söleyen arkadaşlar. sürümünüz eskidir büyük ihtimalle. size tavsiyem extreme yamasını yükleyin. yamayı yüklediğinizde normal olarakta oynayabilirsiniz. hemde oyununuz son sürüm olacaktır. bu arada 50 ve 30 luk her iki campingide bitirdim. oyunun 4-5 tane baba taktiği vardır. son bölüm gerçekten çok zor. geçebilirseniz bu oyunu çözmüşsünüz demektir.
  • 2 ay önceki konuya mesaj atıyorum ama yeni konu açmaktan daha iyidir.

Arkadaşlar 50ci bölümü bitirdim ancak harici hdd yandığı için save dosyası gitti, aranızda son bölüm save`i olan varsa upload edebilir mi?

Ayrıyetten hamachi ile benimle kapışmak isteyenler olursa pm atabilirler(öncelikle hamachi nasıl yapılıyor onu öğrenmem gerek)

Ha şunuda belirteyim 50ci bölümü bitirmek için sanırım 20-30 kez restart çektim gerçekten çok güzel ve zor bir bölüm.
  • Benim eski oyun hatalıydı galiba 400 den fazla askeri gayet rahat yapıyodum :S.Bide hep 30.-40. bölümlere gelince sıkılıyorum oynamıyorum.Yeni bilgisayar alınca oyunu geri yükledim 5-6 bölüm önce olan save den başladım oyuna geri bide oda var-_-.Avrim senlede bi oynayamdık crusader aslında yaptıkta kardeşin oynadı yarısında bilgisayara karşıydık şöyle bi düzgünce karşılıklı oynıcak adam olsa.Bizim sınıftan arkadaşları toplamıştım bi ara hepsini yenince habire sıkıldılar bıraktılar oynamayı XD.Bide ff yapıyorum evet ama şunu yazmayı unutmuşum savaşmadan önce onları yıkıp yerine iyi olanlarından dikiyorum
  • Ufak bir burun ameliyatı geçirdim.Haftaya alçılar alınınca yaparız tekrar.

Senin yaptığın harita bizim arkadaşlar arasında çok tuttu,8 kişilik daha büyük versiyonunu ister oldular.
  • Eskiden en çok oynadığım oyundu..Oyunun detayları hoşuma çok gidiyordu.Buğday tarlası yap,Ürünü al depoya koy,Değirmenci alsın un yapsın,Fırıncı ekmek yapsın.Ya da Demir çıkar depoya koy demirciler zırh ve silah yapsın onlarda tek tek yapıyorlardı ondan sonra asker bas.Başka oyunda böyle bir şey görmedim ben...Çoğu oyunda direk altına ya da odun taş gibi kaynaklardan vererek hemen asker çıkıyor..
  • Avrim geçmiş olsun yav.Bende diyorum gözükmüyo xf da.Begenildi ha ebnim map XD.O mape ben zaten 3 saat harcamıştım sıkıyosa begenmesinler XD.Tek tek ölçtüm her şeyi tamamen simetrik herşey hiçbir kayırma yok hiçbir yana.Tabi mapi ortadan bölerken belki 5-6 kare fark olmuştur ama olsun XD.Mapi göz kararı heleki 400x400 lük mapse bölmesi çok zor.Zaten en çok o bölem işlemine ugraştım.Başka crusadercılarda varsa oynıyalım özledim valla kaç aydır oynamıyorum..Haritada yaparım size haa oynayın yeterki XD

• Şu yapılan map bana özel mesajdan atılabilir mi?

Extreme paketini yükledim ve gerçekten çok basitmiş. 2 günde 20ci bölüme geldim :D

Bazı mapler var resmen 5dk içinde bitti. Genelde oyun başlar başlamaz 30 tane pigman yapıp dalarım hepside ölüyor :D

Oyunun tek zor yanı savaşcı atan binalar. Çok fazla sayıda ateşci çıkıyor, aralarına haçlı adamları karışınca gerçekten sur dibine kadar gelip hasar veriyorlar.

Ancak her şeye rağmen 2 günde;
     Stronghold Crusader ( Taktikler )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitsuomi -- 8 Eylül 2009; 20:21:54 >

• Beyler bu oyunun bir Warchest diye edition'u var(ekstra mapler, düşmanlar vs.) bir de extreme diye birşeyi var. Hangisini almamı önerirsiniz?

Oyunu kurduydum ben de ama dosyalar mı eksikti neydi bazı şeylere tıklayamıyordum filan. Bir keleklik vardı o yüzden doyasıya oynayamamıştım. Çok severim bu oyunu özellikle Stronghold 2 favorimdir. Savaştan yana pek tecrübem yoktur benim hep peace path seçip kardeş kardeş kale kurardım.

Online oynayan varsa oyunu temin eder etmez ben de katılırım size inşaallah.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.