Öncelikle pis faşist o adam şerefsizdi gibi yorumlar yazacak olan varsa yazmasın lütfen.
Kavgam geçtiğimiz senelerde yasaklanmıştı.Ardından Kavgam 2 çıktı ama yasak değil.2 sini bir okuyanlar varsa ikisi arasında fark var mı söyleyebilirler mi ? Ayrıca el altından bulabilecek bi yer var mı Kavgam ı
bende arıyorum kavgamı kavgam 2 yi okudum ama kavgamı okumadığım için bilmiyorum ama kavgam nette var satılıyor
Ben satarım
kavgam yasak mı ne zaman yasaklandı ben her yerde görüyordum?
dediğin kitabı geçen gün bi kitapçıda gördüm istiyosan ayarlarız
bende okumadim ama okumayi dusunuyorum bu adamin yaptiklari baya ilginc geliyor bana yani yildirim harekati
quote:
Orjinalden alıntı: H A L İ M
Hiç beklediğim gibi tepki gelmedi iyi bari.
Ben bütün sahafları dolaştım bir çoğu Kavgam diyince ödü dışkısına karışıyo yok ben satmam satmadım da falan.1-2 yerde var Kavgam 2 başka bi adam da Hitlerin Psikopatolojisini gösterdi.La adından kaybedi psikopatoloji büyük bi ihtimal kötülüyodur. Bence Hitler çok başarılı bir insandı ama çok hatası var.Ve çok da güzel sözleri var.
@Mabu Nerde gördün o kitabı ? Bir de Kavgam mı 2 mi ?
bende çok eski bir baskısı var.okumak nasip olmadı ama okuyanlar klasik hitler imajı gibi olmadığını söylüyor.
kavgam...
birinci kitabı geçen ç.kale barlar sokağında paradigma diye bi kitabçı var orda gördüm
quote:
Bu nasıl birşeydir
quote:
Orjinalden alıntı: Mabu
kavgam...
birinci kitabı geçen ç.kale barlar sokağında paradigma diye bi kitabçı var orda gördüm
Hocam Çanakkale çok uzak kaldı ya
quote:
Orjinalden alıntı: UR
quote:
Orjinalden alıntı: Mabu
kavgam...
Hocam Çanakkale çok uzak kaldı ya
postayla gönderiler taş çatlasa 1 - 2 lira oynar
Kitapçılar postayla gönderiyor mu ki ?
quote:
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme