bi yakışıtamadım strongholda 3d yi.. işalah crusader havasında yaparlar.. böle mükemmel bi strateji yok
Stronghold 1'i o kadar çok süre oynadım ki çok severim.İkinci oyun ve eklerine hiç bulaşmadım.Ama Üçüncü oyunu merakla bekliyorum.Büyük beklenti içindeyim.
Herkes ilk sürümden memnun bende öyle....
Valla strateji oyun kavramına yeni bir soluk getirmişti.Bir ekmek üretmek bu kadar uğraştırıp zevk verebilir mi:)
inşallah crusader gibi olur.grafikleri geliştirilmiş bi crusader çıkarsa basından kalkmam hele birde eski oyundaki adamlarımız gelirse. Wolf Rat falan
2. oyununu fazla oynamadım. Lagends diye bi oyun çıkmıstı . aldığıma pişman oldum
stronghold strateji severlerin efsanesidir merakla beklyorum.
Hadi hayırlısı Allah utandırmasın.İnşallah ilk oyun kadar kaliteli olur.
güzel haber ekledim listeye :)
Bu seri kaliteliydi. Güzel olacağına eminim.
Legends tam bir rezaletti.
quote:
Orijinalden alıntı: Challengermert
2. ouyn kötüydü crusader i baz alırlarsa daha iyi olur
aynen
herkesin ortak düşncesi crusader bir numara bende öyle düşünüyorum. 3d ye flnda gerek yok. 2d-3d olsa yeter bu nedemek tam bilmiyorum ama crusader oynayanlar bilir. 90 derece dönerek 4 farklı yerden bakabiliyorsunuz hepsi bu. ve gayet yeterli. öyle mouse3e basılı tut dön fln hepsi saçmalık en iyisi eskisinde....
İşte bu güzel oldu
2 kötüydü bakalım nasıl olacak bu
Strongold legend i az oynamazdım eskiden. Merlin nerede benim kılıcım.
Crusader'ı askerde bile oynuyodum Yine Crusader gibi yaparlarsa harika olur. Tabi deniz üniteleri olursa tadından yenmez.
Nedense kimse 2.oyunu beğenmiyor ama bence 2. oyun içerik,oynanabilirlik açısından tüm stronghold oyunlarından çok daha iyiydi.2-3 yıl boyunca arkadaşlarlarla az mı oynadık.Olaf'ın gazabına az mı uğramadık.
Muhteşem bir oyun daha bizi bekliyor.Umarım kale içi geliştirmeler/yeni muhafızlar,yargıçlar,idam masaları,vebalar,şövalye gösterileri,hırsızlıklar,uzun yaylı okçuları ile bizi alıp orta çağa tekrar götürür umarım...
ben bunun ilk sürümünü beğenmiştim sonra serisini takip edemedim
güzel haber stronghold serisini oldum olası sevmişimdir
Arkadaşlar güzel bir video buldum güzel müzikler eşliğinde:
It's Time For Stronghold 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 2 Eylül 2010; 16:45:26 >
yanlız dikkatinizi çektimi bilmem bu oyunda gece gündüz olayıda olacakmış süper bi özellik olacak