Şimdi Ara

Stronghold 3 -ÇIKTI- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
445
Cevap
0
Favori
46.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi yakışıtamadım strongholda 3d yi.. işalah crusader havasında yaparlar.. böle mükemmel bi strateji yok
  • Stronghold 1'i o kadar çok süre oynadım ki çok severim.İkinci oyun ve eklerine hiç bulaşmadım.Ama Üçüncü oyunu merakla bekliyorum.Büyük beklenti içindeyim.
  • Herkes ilk sürümden memnun bende öyle....
  • Valla strateji oyun kavramına yeni bir soluk getirmişti.Bir ekmek üretmek bu kadar uğraştırıp zevk verebilir mi:)
  • inşallah crusader gibi olur.grafikleri geliştirilmiş bi crusader çıkarsa basından kalkmam hele birde eski oyundaki adamlarımız gelirse. Wolf Rat falan

2. oyununu fazla oynamadım. Lagends diye bi oyun çıkmıstı . aldığıma pişman oldum

stronghold strateji severlerin efsanesidir merakla beklyorum.
  • Hadi hayırlısı Allah utandırmasın.İnşallah ilk oyun kadar kaliteli olur.
  • güzel haber ekledim listeye :)
  • Bu seri kaliteliydi. Güzel olacağına eminim.
  • Legends tam bir rezaletti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

2. ouyn kötüydü crusader i baz alırlarsa daha iyi olur

aynen
  • herkesin ortak düşncesi crusader bir numara bende öyle düşünüyorum. 3d ye flnda gerek yok. 2d-3d olsa yeter bu nedemek tam bilmiyorum ama crusader oynayanlar bilir. 90 derece dönerek 4 farklı yerden bakabiliyorsunuz hepsi bu. ve gayet yeterli. öyle mouse3e basılı tut dön fln hepsi saçmalık en iyisi eskisinde....
  • İşte bu güzel oldu
  • 2 kötüydü bakalım nasıl olacak bu
  • Strongold legend i az oynamazdım eskiden. Merlin nerede benim kılıcım.
  • Crusader'ı askerde bile oynuyodum Yine Crusader gibi yaparlarsa harika olur. Tabi deniz üniteleri olursa tadından yenmez.
  • Nedense kimse 2.oyunu beğenmiyor ama bence 2. oyun içerik,oynanabilirlik açısından tüm stronghold oyunlarından çok daha iyiydi.2-3 yıl boyunca arkadaşlarlarla az mı oynadık.Olaf'ın gazabına az mı uğramadık.

Muhteşem bir oyun daha bizi bekliyor.Umarım kale içi geliştirmeler/yeni muhafızlar,yargıçlar,idam masaları,vebalar,şövalye gösterileri,hırsızlıklar,uzun yaylı okçuları ile bizi alıp orta çağa tekrar götürür umarım...
  • ben bunun ilk sürümünü beğenmiştim sonra serisini takip edemedim
  • güzel haber stronghold serisini oldum olası sevmişimdir
  • Arkadaşlar güzel bir video buldum güzel müzikler eşliğinde:

It's Time For Stronghold 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 2 Eylül 2010; 16:45:26 >
  • yanlız dikkatinizi çektimi bilmem bu oyunda gece gündüz olayıda olacakmış süper bi özellik olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.