Şimdi Ara

STRIX MESELESİ(YENİ KART ALACAKLAR İCİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Piyasada hem diger gtx970 lere gore pahali hemde 0db fan tiriskasiyla millete satilmaya calisan bu karti en son dusunun.Cunku bu teknoloji zaten MSI'n TF5 kartlarinda da var.MSI'n gtx970 i hem daha cok oc oluyor hem daha iyi soguyor hem de daha sessiz bir kart.ASUS almayin demiyorum ama daha iyileri varken de kalkip ilk ona yonelmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gigabyte g1 varken diğerleri bile mantıksız geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Gigabyte g1 varken diğerleri bile mantıksız geliyor.

bende arkadasa katılıyorum msi da bir tane bellek modülünün soğutulmağı için çok ısınıyormus gigabyte eksiksiz bir kart yapmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Gigabyte g1 varken diğerleri bile mantıksız geliyor.

+1
  • Alacağınız kartın review lerine soğutucu resimlerine bakın. Hangi markanın tasarımı, belleklerin ve güç fazlarının aktif olarak soğutulmasına önem vermişse onu alın. Öyle tek GPU soğumakla olmuyor 0 desibel falan. strix gibi cancanlı şeylere kanmayın MSI falan takılmayın. Gigabyte ı tek geçerim bende.

STRIX MESELESİ(YENİ KART ALACAKLAR İCİN)  STRIX MESELESİ(YENİ KART ALACAKLAR İCİN)

• Suan sogutma teknolojisinde tavan yapan sistem hic tartismasiz Twin Frozr 5 dir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi hoş diyorsunuz da gigabyte kaç tane yerde satılıyor kaç tane yerde incelemesi var kaç kişi kullanıyor bir sorun yaşadın mı garanti ne olacak.

kalite anlamında bu iki markadan da geride bence.

ha performansta daha iyi olabilir birşey demem bakmadım detaylı.

ki STRIX alanlar gayet memnun, siz sadece kişisel olarak beğenmediğiniz diye neden böyle konular açıyorsunuz ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kart ile ne alınabilir?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

iyi hoş diyorsunuz da gigabyte kaç tane yerde satılıyor kaç tane yerde incelemesi var kaç kişi kullanıyor bir sorun yaşadın mı garanti ne olacak.

kalite anlamında bu iki markadan da geride bence.

ha performansta daha iyi olabilir birşey demem bakmadım detaylı.

ki STRIX alanlar gayet memnun, siz sadece kişisel olarak beğenmediğiniz diye neden böyle konular açıyorsunuz ki ?

Ne kisiseli hem digerlerinden daha pahali tek 8 pin, oc icin daha fazla voltaj istemeside cabasi.

Gigabyte diyen arkadaslar katiliyorum ama gigabyte denildigi gibi pek bulunmuyor ayrica bu msi ile gigabyte in lite vesiyonlarida cikacak.Gigabyte ta backplatesiz ve az oc edilmis halini surecek piyasaya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.