Şimdi Ara

Stresten mi yoksa genetik saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçlarım bayağı seyreldi bu sene. Çok stress yaptım üst taraftan şakaklardan bayağı döküldü. Stresin de etkisi var eminim genetik dökülmede var ama tedavi görsek bunlar geri çıkar mı? Stresten dökülenler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %90 genetik %10 stres
  • Kanka masturbasyonu arttır her gün yap dökülmesi azalacak sonra bana teşekkür et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Temmuz 2017; 0:33:29 >
  • Genetik diye biliyom ben de stres az etki eder

• Testosteron döküyor beyler brolar kadınlar neden kel kalmıyor? erkeklik hormonunu azaltacaksın masturbasyon en çok azaltan şey. he stres sigarada döküyor o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Temmuz 2017; 0:34:27 >
  • Aşırı mastürbasyon ve aşırı boşalma, çok miktarda testosteron hormonunun DHT'ye çevrilmesine neden olur. Dht saç döker

• quote:

Orijinalden alıntı: Redbrown

Aşırı mastürbasyon ve aşırı boşalma, çok miktarda testosteron hormonunun DHT'ye çevrilmesine neden olur. Dht saç döker

Yalan bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Masturbasyon saç döker mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Blok

• 21 yaşındayım, sadece saç kısmını görsen üstten 30a yaklaşmış dersin. Elhamdrullah tip falan varda kurtarıyoruz. Okul-iş hayatı, üstüne 3 yıla yakın bir ilişkimin bitmesi baya etkileyen şeyler oldu beni. İstersen özelden twitter hesabımı atarım birkaç fotoğrafımdan anlarsın demek istediğimi. Yüzdeye vurmak gerekirse hocam %80 genetik %20 stres etkisi var diyebilirim.

Edit: Babamın saçları da yandan açıktı. Öz abimin saçları benimkiyle aynı, onun daha kötü hatta. Kuzenlerimin hepsinin saçlarının yanları açık. Lanet olasığ genler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumadangeldim -- 15 Temmuz 2017; 1:12:15 >
  • Hocam ben de 20 yaşındayım benimde 2 yıldır şakaklardan açılmaya başladı , bol ışık altında rahatça belli oluyor . 1 yıldır düzenli minoxil kullanıyorum gözle görülür derecede fark ettiriyor . Eskiden elimi saçıma atsam rahat 3-5 tel saç gelirsi şimdi hiç gelmiyor . Gel gelelim ki eski halinede dönmüyor . Önler baya seyrekleşti çok aşırı belli olmasada 5 yıl sonra potansiyel kel kalıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.