Bildirim
Stresten mi yoksa genetik saç dökülmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
%90 genetik %10 stres -
Kanka masturbasyonu arttır her gün yap dökülmesi azalacak sonra bana teşekkür et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Temmuz 2017; 0:33:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genetik diye biliyom ben de stres az etki eder
Testosteron döküyor beyler brolar kadınlar neden kel kalmıyor? erkeklik hormonunu azaltacaksın masturbasyon en çok azaltan şey. he stres sigarada döküyor o ayrı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 15 Temmuz 2017; 0:34:27 >
Aşırı mastürbasyon ve aşırı boşalma, çok miktarda testosteron hormonunun DHT'ye çevrilmesine neden olur. Dht saç döker
quote:
Orijinalden alıntı: Redbrown
Aşırı mastürbasyon ve aşırı boşalma, çok miktarda testosteron hormonunun DHT'ye çevrilmesine neden olur. Dht saç döker
Yalan bro
Blok
21 yaşındayım, sadece saç kısmını görsen üstten 30a yaklaşmış dersin. Elhamdrullah tip falan varda kurtarıyoruz. Okul-iş hayatı, üstüne 3 yıla yakın bir ilişkimin bitmesi baya etkileyen şeyler oldu beni. İstersen özelden twitter hesabımı atarım birkaç fotoğrafımdan anlarsın demek istediğimi. Yüzdeye vurmak gerekirse hocam %80 genetik %20 stres etkisi var diyebilirim.
Edit: Babamın saçları da yandan açıktı. Öz abimin saçları benimkiyle aynı, onun daha kötü hatta. Kuzenlerimin hepsinin saçlarının yanları açık. Lanet olasığ genler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumadangeldim -- 15 Temmuz 2017; 1:12:15 > -
Hocam ben de 20 yaşındayım benimde 2 yıldır şakaklardan açılmaya başladı , bol ışık altında rahatça belli oluyor . 1 yıldır düzenli minoxil kullanıyorum gözle görülür derecede fark ettiriyor . Eskiden elimi saçıma atsam rahat 3-5 tel saç gelirsi şimdi hiç gelmiyor . Gel gelelim ki eski halinede dönmüyor . Önler baya seyrekleşti çok aşırı belli olmasada 5 yıl sonra potansiyel kel kalıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X