Şimdi Ara

Stresten hasta olup duruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karantina günlerinde sıkıntı ve stresten hasta oluyorum sürekli.Kalbime ağrılar giriyor,kulaklarım çınlıyor bazen başım ağrıyor.Stresimi azaltayım diye hobilerimle uğraşıyorum ama dünyadaki bu belirsizlik beni iyice kaosa sürüklüyor.Sadece uzaktan eğitim için sınıf grubuyla konuşuyorum yakın arkadaşta yok.Nasıl yenebilirim bu stresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kitap oku ve film ile dizi izle. Kafanı dağıtmak için bilgisayarda oyun oyna vs. Takma fazla. Bunlarda gelir geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Kitap oku ve film ile dizi izle. Kafanı dağıtmak için bilgisayarda oyun oyna vs. Takma fazla. Bunlarda gelir geçer.
    Psikolojim inanılmaz bozuk hocam.Sene başında olan 6.8 deprem yüzünden zaten fena gitmişti psikolojim şimdi çöktüm resmen.Balkona hava almaya bile çıkmıyorum öyle kapattım ki kendimi.:(

• Akışına bırak hayatı. Kontrol edemeyeceğin ve değiştiremeyeceğin şeyler hakkında hiç tasalanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

Akışına bırak hayatı. Kontrol edemeyeceğin ve değiştiremeyeceğin şeyler hakkında hiç tasalanma.
    Deniyorum hocam.Bugünlerde geçer umarım.Sağ olun...
  • bişeylerle meşgul ol sürekli. mesela youtube izle, kitap oku, ingilizce öğren. emin ol herşey gelip geçiyor. cenk erdem var youtubede komik adamlar. veya kuran dinle sakinleştirir.

evet salgın var ama domuz gribi vardı. 1 senede bitti. şimdi kim hatırlıyor? oysa en az bu kadar büyük bi olaydı. öldürme oranı %3 gibi çok ufak bi hastalık bu korono. 1 sene sonra kimse hatırlamayacak. büyük ihtimal haziran temmuz gibi biter.

• Başka şeylere odaklan. Müzik dinle,film izle vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı düşünceleri düşünmemeye çalış.Sevdiğin şeylere daha çok önem ver ne bilim oyun oyna müzik aç oyna mesela. Ben de günlük hayatta çok stresliyim. kafama çok takarım, yatana kadar aynı şeyleri düşünürüm istemsizce. Hatta bazen çok düşünmekten stres mideme vuruyo kusmaya başlıyorum. biz de daha kötü olan insanlar var, bu zor zamanlarda ailesi evi yemeği olmayanlar. belki biraz onları düşünüp stresimizin gereksiz olduğunu beynimize söyleriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.