Şimdi Ara

sinir sistemim hasta durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce 6-7 sene psikiyatrik ilaç kullanıp bırakınca sinir sistemi tahrip olan var mı. gözyaşım bitene kadar ağlıyorum. ışığa çıkamıyorum müzik dinleyemiyorum yoğun seslere tahammül gösteremiyorum. kimseyle tartışmaya bile giremiyorum. ilaç bıraktıgımdan beri hiçbir şey yapamıyor hiçbir şeyden keyif almıyorum. sinir sistemim hasta.

kötüsü psikiyatri bu durum nasıl aşılır bilmiyor. tek bildikleri ilaç yazmak ve yollamak. her an ölecekmişim gibi hissediyorum.

• Deminden beri yazıp yazıp siliyorum valla ne diyeyim bilemedim hocam Allah yardımcınız olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka doktorlara da görünmenizi öneririm . Özellikle işine kendini adamış birinden destek almanız iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikoterapi var ama onunda çözüm olduğunu sanmam

hedefler koymak çabalamak ulaşmak geçici mutluluklar verecektir

insan birşey yapmayınca genel olarak psikolojık olarak çöküyor

elbette birşeyler yapmaya çalışırkende bir suru sorunlar olacak ama aştıkça herşey en azından sıfırdan başladığın noktadan daha iyi olur umalım
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    2009 dan beri beni tanıyan bir doktorum var. bu belirtileri ciddi almadı. cinsel kimlik problemleri disosyatif yapı üzerinde duruyor. psikoterapiye yönlendirdi.
  • Levan Saginashvili L kullanıcısına yanıt
    ilaç kullanıyor musunuz hocam.
    onlardan olması çok yüksek ihtimal hocam. ben de rexapin alıyorum. ne kadar zamandır alıyorsun ilaçları sakıncası yoksa
    ne tanıyla yazmışlardı size. ben de 2009 dan beri abilifiy seraquel cymbalta lustral birçok ilaç kullandım.
  • hocam ciddi emek ister ama gaps diyeti deneyebilirsiniz
  • Del Toro kullanıcısına yanıt
    araştırayım onu da sağolasın
    derealizasyon ben de yaşadım yabancılaşma benzeri durumlar da oldu özellikle 7 yıllık kullandığım ilacı kestigimde oldu. geçmiş olsun
  • sigarayı bıraktıgımda ben de 2-3 gun hassaslık yasadım hocam. ama geçici bir durum. sigara kendi yarattıgı problemleri küçülterek bir sonrakini tetikleyip insanı hem uyuşturup hem kandıran bir madde bağımlılığı. kaç sene önce bıraktınız. benim 1 sene oluyor.

uyusturdugu dogru hocam aslında sadece uyusma degil koltuk degnegini bir anda atıp yürümeye calısmak gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsundaysan yardımcı olurum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.