Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
28
Favori
86.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sf4 var bende, sf5'te şu anda 60 TL.
    sf5 nasıl, almaya değer mi sf4 varken?
  • memnunov kullanıcısına yanıt
    SF5 halen eksik bir oyun, arcade mode gelecek deniyordu ikinci yıla girildi daha gelen birşey yok sadece yalandan bir story mode geldi
    Karakter ve stageleri açmak için fight money kasmak gerekiyor olması da cabası, casual oyunculara şu haliyle pek de hitap ettiğini söyleyemem ama yine de 60 TL olmuşken bence alınır, season 1'in karakterleri de geliyor o şekilde alınca, season 2'de gelecek 6 karakteri de (ilki akuma idi) fight money toplayıp alırsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Season 1 ile birlikte 60 tl bence kaçmaz kesinlikle alınır baya iyi fiyatmış
  • 60 tl sec hesaba ortak olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir konuda oyunu almış olan bir üye yazmıştı, season 1 ile birlikte sadece oyunun alındığı hesap kullanabiliyormuş, yani oyunu alacaksanız normalde oyunları oynadığınız hesaba almanız lazım, primary olarak kullanırsanız season 1 karakterleri açılmıyormuş sadece secondary hak ile season 1 karakterleri açık geliyormuş, bu da kardeşlikle almayı düşünenlerin aklında bulunsun zira önemli bir detay.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zepharoth

    Başka bir konuda oyunu almış olan bir üye yazmıştı, season 1 ile birlikte sadece oyunun alındığı hesap kullanabiliyormuş, yani oyunu alacaksanız normalde oyunları oynadığınız hesaba almanız lazım, primary olarak kullanırsanız season 1 karakterleri açılmıyormuş sadece secondary hak ile season 1 karakterleri açık geliyormuş, bu da kardeşlikle almayı düşünenlerin aklında bulunsun zira önemli bir detay.

    Ubisoft'tan, EA'den beklenecek hareketler bunlar.
    Capcom un yaptığı günleri de görecekmişiz.
    SF V i tam "keriz silkeleme" oyunu yaptılar.

    Keriz Silkeleme Nedir:http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/haber/760748-borsada-keriz-silkeleme-nasil-yapiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 29 Ocak 2017; 15:40:11 >




  • Ben oyunu ortak aldım keske pri hakki degil de sec.olan alsaymisim sec.hakki alan arkadasda season pass 2016 acik 20tl'ye oyun+season pass almis oldu.ben 40 lira odedim season pass yok oyunda allahtan o da indrimdeymis 30 lirada ona bayildik.simdi ben en son sf 2 ex plus'da kaldim,direk sf5'e gectim.ve ik online tecrubem olacak bu oyun.tecrubeli arkadaslardan şu konularda yardim bekliyorum:rank kastigimizda sanirim casual olarak gelen rakiplerde zorlasiyor.o nedenle rank topuna girmeden,casual modda nispeten tecrubesiz yada karakter test eden arkadaslarla eslesiyorum.10 macin 9 tanesini kazandim(ryu ile oynuyorum,kaybettigim maci akumaya kombolarla kaybettim).iyi de para kasiliyo.ranka girmeden kasabildigim kadar para kasmam avantajli mi sizce.bir de kombo becerim sifir ve sadece ryu, ken ve kilidini acabilirsem bir de akuma ile oynayabiliyorum.kombo yapmadan oynamaya en elverisli karakter sizce hangisi.kombolari ilerde gelistirme sansim var tabi ama ayni anda pes,call of duty,ufc 2 oyunlarinda da rank kastigim icin pes ve call of duty oyunlari disinda bi oyunda pro seviyesine ulasmam cok zor.(pes ve call of duty oyunlarini pas gecmeden oynarim).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 29 Ocak 2017; 17:28:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • strikeer kullanıcısına yanıt
    Cobo suz oynamaya bişey diyemicem.Ben online bağlantım kötü diye fazla ranked yapmadım ama ranked bana daha kolay gelmişti çünkü ben oynarken casual de 200 üncü 300 üncü sıradaki adamlar geliyordu haliylede epey zorlu oluyordu
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Battle moduna girince anladim ki bu oyun kombosuz oynanmazmis.gold seviyesinde birinin odasina girdim kombo manyagi yapti beni akumayla.casualde en fazla bronze adamlar geliyo 30 mac yaptim.oyunda tek anlamadigim nokta havadan gelip omuz yada sirta dogru yapilan mudahalelerde korunma almiyo benim oyuncum.shoryu cekecek pozisyon da olmadigindan bu tarz mudahalelere karsi koyamiyorum,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 30 Ocak 2017; 5:27:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • strikeer kullanıcısına yanıt
    Oyun "punish" üzerine kurulu.
    Yani rakibin açığını/hatasını bulup/ortaya çıkartıp kombo ile maksimum cezayı kesmek üzere temel mantık.
    Yani kombo bilmeden yol almak pek mümkün değil oyunda.

    Bahsetttiğin ters omuzdan vuruş cross jump diye geçer.
    Çaresi ayakta ve terse korunmak.
  • Nømad kullanıcısına yanıt
    Anladım ustad bir tane saglam komboyla nerdeyse perfect yapacakken oyunu kaybedince,az cok tahmin ettim combosuz yurumeyecegini.online oyunda su an icin tek problem oyunlar yuksek tempoda gectiginden dolayi delay sikintilari.dovus oyunlari timing uzerine kuruldugundan iyi baglanti kalitesi isteyecektir.ters taraftan korunmayi ben vucudun alt kismina yakin darbe diye dusunup yerden aliyodum;korunmayi ayakta yaparim artik,tavsiyeler icin tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar discord serverı kuruldu, birbirinizi daha kolay bulmak için sohbet edip oyunlarınızı oynamak için güzel program SFV, USFIV, SFIII, MKXL, KoF gibi odalar var ilgili odada takılabilirsiniz pc ye veya cep telefonuna kurabilirsiniz programı gelmek isteyen varsa bekleriz, şimdilik link veriyorum ama linkler uçabilir gelecek olursa yazın yeni link veririm.



    Link:https://discord.gg/5uzjw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK-TimsaH -- 30 Ocak 2017; 11:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunu dün aldım arkadaşımla fakat bir türlü prı sec olarak ayıramadik oyunu, arkadaşım girince oyun beni atıyor ben girince arkadaşımı oyun atıyor bu hesap başkası tarafından kullanılıyor diyor anlayamadım ne yapmam gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Sec hesap kullanan oyunun alındığı hesaptan girecek, pri hesap kullanan oyunun alındığı hesabı etkinleştirip başka bir hesaptan girecek. Böyle yapıyorsunuz değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 miz de aynı hesaba giriyoruz, ayni kullanici adina gidigimizde oyun atiyor oyunun alındığı hesap primary hesap benim kullandığım hesap ise sec

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • must33_35 kullanıcısına yanıt
    Aynı hesaba girerseniz olmaz ki.
    Şöyle anlatmaya çalışayım;
    Oyunu A hesabından aldınız diyelim.
    Biriniz ps4'ünde A hesabından girip oyunu oynayacak(sec hak),
    Diğeri de A hesabını ps4'ünde etkinleştirecek ve başka bir hesaptan girip oynayacak(pri hak).
    İkiniz de A hesabına girmeye çalışırsanız atar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepharoth -- 30 Ocak 2017; 14:49:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynamak isteyen olursa pm atın arkadaşlar...
  • TR'den aldım oyunu. Amerika hesabıyla oynayınca Season Pass aktif olmuyor. Daha fazla DLC satmak için bölge kilidi koymuşlar sanırım. Capcom'dan beklenir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 3 Şubat 2017; 23:10:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertvontrier

    TR'den aldım oyunu. Amerika hesabıyla oynayınca Season Pass aktif olmuyor. Daha fazla DLC satmak için bölge kilidi koymuşlar sanırım. Capcom'dan beklenir.

    Bölge kilidi değil, oyuna ilk başladığında bir nick seçiyorsun kendine ve fighter profile oluşuyor, yeniden başka profilde oynayınca yine başka nick seçmen lazım o yüzden ikisi ayrı olduğu için görmüyor.

    Ama diyelim FM kastın 5 char aldın daha fazla kasamıyorsun, diğer profilden girip tekrar kasıp istediğin charı deneyebilirsin diğer profilde, o yönden fena olmamış.
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Season Pass çöp oldu o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.