Şimdi Ara

Street Fighter mı Mortal Kombat mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim aklıma bir soru takıldı.Bu iki oyundan birini yüklemek istiyorum.Sizce Street Fighter mı daha güzel yoksa Mortal Kombat mı.Hangisi daha eğlenceli

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeCool

Benim aklıma bir soru takıldı.Bu iki oyundan birini yüklemek istiyorum.Sizce Street Fighter mı daha güzel yoksa Mortal Kombat mı.Hangisi daha eğlenceli

Gercek dovus oyunu Mortal Kombattir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Başka yorumu olan ???
  • Kesinlikle Mortal Kombat

Ne kadar çok jeton harcamıştık onun için be

Şimdi hatırlarımda anılarım canlandı

• Tabikide Mortal Kombat
  • Bana kalırsa da Mortal Kombat da PC'ye oyun çıkarmıyorlar ki en son MK4'te kaldık...
  • Street Fighter ve Mortal kombat ikiside vazgeçilmezimdir ama herzaman favorim tekken olmuştur benimde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MORTAL KOMBAT 1 ( XBOX GRUBU )
    geçen yıl açıldı
    Street Fighter IV (**ÇIKTI**)
    17 yıl önce açıldı
    Tekken 8 vs Mortal Kombat 1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mortal combat akar keşke pc yede çıkarsalar bi ara az oynamadık cafede mk vs dc universe yi
  • Elma mı armut mu ?

MK uzun zamandır taa 4. oyunundan beri PC'ye gelmiyor o nedenle SF diyorum en azından yeni oyunları PC için de var.
  • John Tobias ve Ed Boon ikilisi ilk çıktığı yıldan beri mortal kombatın arkasındaki isimler. bu adamlar yaşadığı sürece sanırım harika oyunlar görmeye devam ederiz. Street fighter'in değişken bir yapısı var ama en son çıkan oyunlarını pc'de oynama avantajı var. Mortal kombat en iyi tercih olur ama konsolun varsa. yoksa street fighter iyi bir seçim olur. Son çıkan mortal kombatın kalitesinden uzak ama alternatifsiz olduğu için denemeye değer street fighter X tekken denemelisin.
  • PC ye çıkarsalardı MK derdim ama ben street fighter diyorum
  • Herkes Mortal Kombat diyor.Ama Mortal Kombat hiç pc için gelmiyor ki :( Ama Street Fighter neredeyse 2 yılda 1 oyun 2 eklenti çıkarıyor.
  • Street Fighter
  • mortal kombat
  • Aga pc ye yukleyebilecegin bi tek M.K 4 var ama S.F in yeni oyunlari var o yuzden S.F diyorum. Ryuuu

• mortal kombat pc gelse süper olacakta bıraktılar pc yi
  • Tabiki mortal kombat
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopeCool

Benim aklıma bir soru takıldı.Bu iki oyundan birini yüklemek istiyorum.Sizce Street Fighter mı daha güzel yoksa Mortal Kombat mı.Hangisi daha eğlenceli

Tekken en iyisi
  • Hepsinin yeri farklıdır.Ama tekken 3 ün yeri bende bambaşkadır...Bu oyunlar pcde güzel değildir en iyi playstationda kollarla oynanır.Çocukluk arkadaşını alırsın karşına bi yandan kolanızı yudumlarsınız bi yandan tuşları göçertirsiniz fatality veya süper hareket kombinasyonunu bulduğunuzda sevinçten havalara uçarsınız böle saçma bir çocukluktu işte...Yüzme havuzu vardıda bizmi yüzmedik?
  • Tekken hepsini geçer
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.