Bildirim
Street Fighter: Legacy (super film)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Netin hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Netin hayırlı olsun.
Bi şu geri zekalı espiriyi birde "kedidir kedi" espirisine acayip gıcık ve uyuz oluyorum ve bu espirileri yapan insanların yüzünü, tipini merak ediyorumkoalax
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merong -- 10 Temmuz 2011; 2:06:20 > -
Cevap vermeye bile değmezsin. ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: merong
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Netin hayırlı olsun.
Bi şu geri zekalı espiriyi birde "kedidir kedi" espirisine acayip gıcık ve uyuz oluyorum ve bu espirileri yapan insanların yüzünü, tipini merak ediyorumkoalax
Sakin ol şampiyon, hele gel bir ayran içek.
Buyur:
Afiyet olsun
Ben bu filmi izlemedimİzlemeyerek birşey kaybettim mi ağalar?
-
bir kedi gördüm sanki -
Kedidir kedi . -
ooo tabii ya inceden tık tık güzel espiri -
adam video koymus,sacmalamissiniz hep.coluk cocuk muhabbetleri bunlar.
video guzel ama tipler ciliz. -
İnsanı paylasım yapmaktan sogutursunuz valla Ben daha once gormemistim, tesekkurler paylasım icin.
-
Valla ben de görmemişim kabul ediyorum mağrada yaşıyorum Ama şu var geçen ahmet abinin videosunu koymuş(tekel savaşaları
) arkadaş gene böyle tepki verdiler.Tamam sürekli nete girmeyebilirsin ama tv de de defalarca verildi haberlere konu oldu,adam milletvekili adayı oldu ama arkadaşın cevabı ben sizin gibi asosyal değilim günde 1 veya 2 saat nete takılırım oldu komik bir cevaptı valla
-
Beğenmedim.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_47113158/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47113158
yukardaki link belki ilginizi çekebilir -
-
ryu ayni nihat dogan :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X