Şimdi Ara

Stream yapanları tek kelime ile anlatırsak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ocelote: waaaaağğğdaaaaafaaaaaagg. Çok hoşuma gidiyor böyle demesi. En çok zevk aldiğim streamer :)
    HotshotGG: İzleyim dediğim zamanlarin hepsinde trollüğüne denk geldim. Bu sebeple sevmiyorum.
    GuardsmanBOB: İzlediğimde çok seksi, beyaz, tüylü bir sandalyesi vardı.
    Doublelift: Küfür ede ede, imrene imrene, AD Carrylerin atasi olduğunu söyle söyleye izlediğim zamanlar var. OMG !
  • Ben ilk başladığımda benim için önder olmuş bi tek SaintVicious'tu . Bu son zamanlarda DoubleLifti izliyorum yok öyle bi olay ya .
  • Acaba Candy Panda'dan daha mı iyidir bu doublelift ? Candy benim en beğendiğim ad carry idi. Double'ı hiç izlemedim daha. Sizin yorumlarınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

Acaba Candy Panda'dan daha mı iyidir bu doublelift ? Candy benim en beğendiğim ad carry idi. Double'ı hiç izlemedim daha. Sizin yorumlarınız nedir ?

candy pandayı pek izleyemiyoruz streamı pek yok ama oce nin wicked ın (gitmeden önce ) snoopeh in ekranından gördüğümüz kadarıyla döktürüyor . doublelifti anlatmak gerekirse 50 wave gelsin ard arda adam 1 cs kaçırmaz o derece hayvanlaşmış :D onların vayne ya da tristana kapışmalarını merak ediyorum
  • the rain man - müzikten anlamayan caps lock'u kapatmayan kıl herifin teki
    hotshotgg - eğlenceli,ukela,suçlayıcı
    guardsman bob - müzikten anlayan, kibar adam gibi adam bence.
    westrice - sevişiyor streamda ...
    theoddone-adı üstünde
  • Phreak streamciden sayılırmı diyip en yakın camdan atlıyorum görüşürüz
  • Guardsman Bob
  • Oce'de kibarlık bakımından büyük bir gelişme görüyorum, sinirlenmesi normal zaten de eskisi gibi artistlik yapmıyor sanki. Yapılan eleştirilerden nasibini almış sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oce'de kibarlık bakımından büyük bir gelişme görüyorum, sinirlenmesi normal zaten de eskisi gibi artistlik yapmıyor sanki. Yapılan eleştirilerden nasibini almış sanırım.

Riot'ın Streamer Spotlight'ı yüzünden o, gelen yorumları pek iplediğini sanmıyorum yoksa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Oce'de kibarlık bakımından büyük bir gelişme görüyorum, sinirlenmesi normal zaten de eskisi gibi artistlik yapmıyor sanki. Yapılan eleştirilerden nasibini almış sanırım.

Riot'ın Streamer Spotlight'ı yüzünden o, gelen yorumları pek iplediğini sanmıyorum yoksa :)

Evet haklı olabilirsin
  • Bu arada son zamanlarda stream'de çıkan el yıkama reklamı beni öldürecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 19 Aralık 2011; 14:29:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.