Şimdi Ara

Stream yapanları tek kelime ile anlatırsak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bigfatlp - emotion
    saintvicious - ayyaş
    dyrus - bezgin

• Guardsman Bob - Ilah, müzik kralı, seksi ses
    HotshotGG - Koreliler
    Bigfatjiji - Kediler
    Saintvicious - Ayyaş
    Dyrus - Bezgin
    The Rain Man - Kız gibi çığlıklar, Kulak düütme

Reginald - BRO BAYLIFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mundo Mundo -- 16 Kasım 2011; 12:36:18 >
  • sk ocelote - deli, ukala
  • GurcellOnline - bilinmiyor fakat hala arastiriliyor
  • Nerd
  • sk ocelote - kırık
    ama stream'ini en çok eğlenerek izlediğim oyuncu da o.
  • HotshotGG - Kesinlikle troll değil, gayette karizmatik bir ses tonu ve sempatik bir gülüşü var tek kelime Sağlam streamci.
    Saintvicious - Oh noo nooo noooooo demesine hastayım, ve Kill himmm kill himmmmm repliği ayrıca Die bitch, die bitch, die bitch vurdukça bunu söylüyor müthiş ya Bence Karizma.
    SK Ocelote - 2 Kelime olacak ama Kendini Beğenmiş.
    TheOddone - Spastik O nasıl pc ekranına bakıştır, duruştur.
    Dyrus - Şirin
    Reginald - Eğlenceli hele hele fuck dude demesi ayrı bir hoş
    The Rain Man - Kıl, yılana benzetiyorum kendisini. Yahut sümüklü böcek.
    Bigfatlp - Emo
    Guardsman Bob - STREAM'in KRALI

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Guardsman bob - muzik ilahi
  • jiji: en iyi oyuncu
  • HotshotGG - Dingil
  • quote:

Orijinalden alıntı: omgwhoisthis

HotshotGG - Dingil

Biz türklerin en enteresan özelliği, hiç bir şey üretemeden parazit gibi yaşayıp, birşeyler başaranlara laf atmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

quote:

HotshotGG - Dingil

Biz türklerin en enteresan özelliği, hiç bir şey üretemeden parazit gibi yaşayıp, birşeyler başaranlara laf atmak.

Başarısına lafım yok. Kendi yapamadığımı başkası yapabiliyorsa ne ala ona ama hareketleri hoşuma gitmiyor. Ayrıca benim birşey üretmeden parazit gibi yaşadığımı ne biliyorsun ? Biz türkler diyerek başladığına göre herkes parazit kategorisinde oluyor sanırım. Bana başka mesaj yazmazsın umarım(çünkü cevap vermek gibi bir niyetim yok).
  • quote:

quote:

quote:

HotshotGG - Dingil

Başarısına lafım yok. Kendi yapamadığımı başkası yapabiliyorsa ne ala ona ama hareketleri hoşuma gitmiyor. Ayrıca benim birşey üretmeden parazit gibi yaşadığımı ne biliyorsun ? Biz türkler diyerek başladığına göre herkes parazit kategorisinde oluyor sanırım. Bana başka mesaj yazmazsın umarım(çünkü cevap vermek gibi bir niyetim yok).

Cevap versen ne vermesen ne benim mesajımı gayet iyi anladiğina eminim.

• HotshotGG Sulu göz.http://www.youtube.com/watch?v=ajKSzXyc4I0 Az daha ağlıyordu. :D
  • Tek kelime ile nasıl anlatılacak yav

HSGG - Overrated
    Ocelote - Ukala(yazılışı ukela da olabilir)
    Xpecial - Own3d'daki en iyi iki-üç streamciden birisi(yeni başlamasına rağmen). Taktik açısından çok şey kazanırsınız.
    Dyrus - Anlatılmaz yaşanır. Amnesia oynamıyor artık fakat o günler çok iyiydi.
    Guardsman Bob da Overrated. Show matchdan kalma ünüyle yaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Kasım 2011; 12:35:53 >
  • strea ne demek
  • oceleto=kibirli
    oddone=eğlenceli
    locodoco=fean değil denk gelirsem izlerim
  • quote:

quote:

quote:

HotshotGG - Dingil

Yunusumadokunmayin o benim 19luk tuysuzum omgwhoisthise bulasan. BANAbulasmis olur o zamanda kavga cikar

PROBLEM??

• jiji yi merak ettim.
  • dyrus
    hotshot
    xpecial

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marvel_Recai -- 16 Kasım 2011; 14:41:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.