Şimdi Ara

Stream yapanları tek kelime ile anlatırsak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hotshotgg-görgüsüz bilgisayar başında yemek yerken denk geldiyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır.
  • bir içeçecek içerken sesi sonuna kadar kapatın
  • Guardsman Bob=king
    hotshotgg = para
    ocelote = dengesiz

bence en iyi stream yapan bob üstüne kimseyi tanımam
  • En iyi oyuncu olmayabilir ama gerçekten izlemesi en zevkli stream GUARSMANBOB
  • oce pro
  • ocelote - fazla iyi , troll , eğlenceli , komik
    hotshot - sesi hoşuma gidiyor konuşması çok komik :D ayrıca bu adam kesin karadenizli o burun ne öyle
    dyrus - hayattan soğumuş garibim
    reginald - fazla eğlenceli
    chaox - hiç konuşmuyor sessiz
    bigfat - kedi kesiyor
    elementz - eğlenceli adam güzel de oynuyor
    xpecial - bir şeyler öğrenmek isteniyorsa kesinlikle bu adam izlenmeli
    guardsman bob - açtığım zaman genel de izlemem müziklerini dinlerim genel de güzel playlistleri oluyor
    wickd - o da iyi ne biliyim
  • Bak sana en iyi bu şekilde yardımcı olurum heralde.

Ap heroları öğrenmek istiyorsan; Ocelote,Reginal.
    Jungle istiyorsan;Saintvicious,Dyrus
    Ad carry heroları öğrenmek istiyorsan; Chaox (Tavsiyemdir.)
    Support oynayanı pek yok hsgg arada troller o kadar.
    Solo topta kendini geliştirmek istersen; Hotshotgg (Ortada da oynuyor.Herkesin şımarık,düdük,ukâlâ filan dediğine bakma en iyi ondan kaparsın oyunu.Hatta benim gözümde en iyi Lol playerı.Her ne kadar streamlerde görgüsüzce ve rahat davransa da.Ama ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.:D)
  • Hotshotgg ve bigfatlp oyunculuk bakımından oldukça tecrübeli ve oynarkende bu tecrübeyi sonuna kadar kullanan tipler bence.Kill almak veya ölmek falan çokda alakalı değil sonuçta bir strateji oyunu bu ileriyi görmek lazım o yüzden bu ikisi bana bu konuda en iyiler gibi geliyor.Tabi oyunu bilmeyen veya genelleme yapmıyım ama bu forumdaki çoğu kişi 3-4 kere öldüğünü görüp noob damgasını vuruyorlardır.
  • Ocelote King
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

Bak sana en iyi bu şekilde yardımcı olurum heralde.

Solo topta kendini geliştirmek istersen; Hotshotgg (Ortada da oynuyor.Herkesin şımarık,düdük,ukâlâ filan dediğine bakma en iyi ondan kaparsın oyunu.Hatta benim gözümde en iyi Lol playerı.Her ne kadar streamlerde görgüsüzce ve rahat davransa da.Ama ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme.:D)

Dyrus turnuvada GP jungle yapıp wolflara ölmedi mi onu izleyerek nasıl jungle öğreniyosun kaptan -nerf yememiş op GP ile-?, Yani Dyrus solo top oyuncusu idi? Rolü mü değişti yoksa Revive TP Sivir oynamak yerine bunu mu oynamaya karar vermiş?
    ya da TheOddOne olmasın? Jungle öğrenceğimiz kişi. (Oyundaki en iyi 2-3 junglerdan birisi malum)

Dyrus oynarsan kimsenin kolay kolay yapmadığı garip garip şeyler öğrenebilirsin.
    AP Mid, çoğu basit zaten oturup kendin oynamak gerekli onu öyle izleyerek pek bişey öğrenilmiyor o konuda. -Genel oyun bilgisi dışında-
    Jungle, oturup oynamadan çok zor, öyle adamın saat tuttuğunu falan görürsün de o arada 6 tane timer var, bunların 2 tanesini yazıyorlar sadece.
    Support, Xpecial ve Chaox oynarsa Xpecial izlenebilir. Elementz, pek tavsiye etmem ama oynarsınız yani.
    Solo top, Hotshot şu an oyundaki en iyi solo top oyuncusu falan. Hatta bireysel olarak belki de en iyisidir. Zevksizdir, sacma sarkılar dinler, nerddür, rage yapar, kahkaha atar, çığlık atar, korelileri ezer ama komiktir ve oyun konusunda bilgilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: delgado101

Bak sana en iyi bu şekilde yardımcı olurum heralde.

Dyrus turnuvada GP jungle yapıp wolflara ölmedi mi onu izleyerek nasıl jungle öğreniyosun kaptan -nerf yememiş op GP ile-?, Yani Dyrus solo top oyuncusu idi? Rolü mü değişti yoksa Revive TP Sivir oynamak yerine bunu mu oynamaya karar vermiş?
    ya da TheOddOne olmasın? Jungle öğrenceğimiz kişi. (Oyundaki en iyi 2-3 junglerdan birisi malum)

Dyrus oynarsan kimsenin kolay kolay yapmadığı garip garip şeyler öğrenebilirsin.
    AP Mid, çoğu basit zaten oturup kendin oynamak gerekli onu öyle izleyerek pek bişey öğrenilmiyor o konuda. -Genel oyun bilgisi dışında-
    Jungle, oturup oynamadan çok zor, öyle adamın saat tuttuğunu falan görürsün de o arada 6 tane timer var, bunların 2 tanesini yazıyorlar sadece.
    Support, Xpecial ve Chaox oynarsa Xpecial izlenebilir. Elementz, pek tavsiye etmem ama oynarsınız yani.
    Solo top, Hotshot şu an oyundaki en iyi solo top oyuncusu falan. Hatta bireysel olarak belki de en iyisidir. Zevksizdir, sacma sarkılar dinler, nerddür, rage yapar, kahkaha atar, çığlık atar, korelileri ezer ama komiktir ve oyun konusunda bilgilidir.

Dyrus'u boş kalmasın diye yazdım.Gerçi en çok jungle oynuyor diye aklıma geldi.Yani en azından son zamanlarda.Gp ile wolflara ölmesi onu kötü oyuncu yapmaz. Aslında pek taraftarı değilim ama adamın olafla lee ile filan çok oyun taşıdığını gördüm jungleda.Sadece solo oynamıyor yani.Theoddone da iyi aklıma gelmemişti doğrusu.Zaten istese de o kadar Dyrus izleyemez fazla top stream olamıyor.Ama izlerse solo top yada jungleda birşeyler kapar.Demek istediğim hepsinin tamamıyla jungle,solo top yada mid oynamadığı.Heryerde oynuyorlar ama kaliteli oyuncular bunlar demeye getirdim.Daha da irdelenebilir tabi bu konu.

• Ben en çok Guardsman Bob'u seviyorum. Belki yaşı bana daha yakın olduğu içindir ama gerçekten çok alçak gönüllü bence. Abartmadan gayet güzel oynuyor.
    Ocelote'i de severim, oyunu iyi biliyor ama gerçekten bir kendini beğenmişlik havası var. Belki yaşı küçük ondan da olabilir. Bob daha olgun tabii ona göre.

Bir de bazen Westrice'i seyrediyorum. O da genç olmasına rağmen Oce kadar ukalalık yapmıyor. Güzel oyunlar çıkarıyor.

Ama tabii hepsinin içinde Bob'u tek geçerim.

• Oce resmen kıl.Oynayışının da bir esprisi yok yani,yoklukta izlenir anca.
  • The Rain Man-Sürekli solomid t-shirti,pc önünde görgüsüzce yemek yemesi,bağırıp cağırmasi
    Bob-aksanına playlistine kurban bu arada şuna da bakarsanız sevinirimhttp://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=508835
  • get a life.
    ayrıca bu nedir ya, sesli güldüm;
    quote:

HotshotGG - Kesinlikle troll değil, gayette karizmatik bir ses tonu ve sempatik bir gülüşü var tek kelime Sağlam streamci.

neyse...
    edit: düzenlemeler sonucu benim adıma renkler konuşacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 12 Aralık 2011; 1:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ates Karaboga

HotshotGG - Kesinlikle troll değil, gayette karizmatik bir ses tonu ve sempatik bir gülüşü var tek kelime Sağlam streamci.
    Saintvicious - Oh noo nooo noooooo demesine hastayım, ve Kill himmm kill himmmmm repliği ayrıca Die bitch, die bitch, die bitch vurdukça bunu söylüyor müthiş ya Bence Karizma.
    SK Ocelote - 2 Kelime olacak ama Kendini Beğenmiş.
    TheOddone - Spastik O nasıl pc ekranına bakıştır, duruştur.
    Dyrus - Şirin
    Reginald - Eğlenceli hele hele fuck dude demesi ayrı bir hoş
    The Rain Man - Kıl, yılana benzetiyorum kendisini. Yahut sümüklü böcek.
    Bigfatlp - Emo
    Guardsman Bob - STREAM'in KRALI

halini hiç iyi görmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 12 Aralık 2011; 22:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: russell26

ocelote - fazla iyi , troll , eğlenceli , komik
    hotshot - sesi hoşuma gidiyor konuşması çok komik :D ayrıca bu adam kesin karadenizli o burun ne öyle
    dyrus - hayattan soğumuş garibim
    reginald - fazla eğlenceli
    chaox - hiç konuşmuyor sessiz
    bigfat - kedi kesiyor
    elementz - eğlenceli adam güzel de oynuyor
    xpecial - bir şeyler öğrenmek isteniyorsa kesinlikle bu adam izlenmeli
    guardsman bob - açtığım zaman genel de izlemem müziklerini dinlerim genel de güzel playlistleri oluyor
    wickd - o da iyi ne biliyim

Bunları yazan sen değilmisin ? bence önemli nokta senin halin :)
  • o da doğru ama sen fazla sempatik karizmatik sevimli kelimelerini kullanmışsın :D neyse boşver
  • Guardsman Bob : Çok seksi bir ses.
    Fnatic Shushei : şapkaları , kostümleri
    Doublelift : Gülüşü

HotShotGG: "OH MY FUCKING GOT " , "GOOD JOB MORGANA", " SOOOOOOOOOO BAD, SOOOOOOOOO BAD"

:D
  • doublelift triplelift quadralift pentalift yok bçyle bir ad carry oynama özellikle vayne
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.