Bildirim
Stream için fibere geçtim ( ss li )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiber konusunda avrupada sondan 3. ülkeyiz bizim buralarda hala yok allahdan uydunet varda onunla idare ediyoruz :) -
Sidik yarışı başlasın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 7 Temmuz 2012; 15:05:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onurdmn
Sidik yarışı başlasın!
bu en ucuz paket yakında memnun kalırsam yükseltmeyi düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: onurdmn
Sidik yarışı başlasın!
abow one -
O kadar az yerde var ki fiber -
bendensin arada çok nadir kesiliyor,bide verdikleri modem ancak kendini update lerse int. hızın düşüyor
-
fiyat ne kadar hocam -
1. sitedemi oturuyorsunuz ?
2. turkcell hangi tarifesi apartmadan her hangi bir daireye veriyorlar mı ?
3.ne kadar ödüyorsunuz ?
4. vs. anlatın dinliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: DrkDvl
fiyat ne kadar hocam
40 lira falan . Ttnet vardı bende bundan önce 50 civarı veriyordum 8mbps e kadar falandı hemde daha pahalıydı , fiber bunca yıl neredeydi .. -
ttnetin fiberinin upload hızı 1 mbit -
quote:
Orijinalden alıntı: kittyMiE
3.ne kadar ödüyorsunuz ?
4. vs. anlatın dinliyorum
şöyle anlatayım 2 tane kışlık evim var ikisinede bağlattım. Bu değerler izmir için.
İzmirdeki cadde üzerinde apartman. her daireye koşulsuz veriyorlar.Fiyatı 40-45 arası birşey.
İstanbuldaki ev sitede. istanbulda ne yazıkki tek apartmanlara vermiyorlar ama yakında gelicekmiş.Fiyatı aynı 40-45 arası. -
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
quote:
3.ne kadar ödüyorsunuz ?
şöyle anlatayım 2 tane kışlık evim var ikisinede bağlattım. Bu değerler izmir için.
İzmirdeki cadde üzerinde apartman. her daireye koşulsuz veriyorlar.Fiyatı 40-45 arası birşey.
İstanbuldaki ev sitede. istanbulda ne yazıkki tek apartmanlara vermiyorlar ama yakında gelicekmiş.Fiyatı aynı 40-45 arası.
Ki yine de tek daireye de vermiyorlar, tüm apartmanı ikna etmek çok zor bir durum, ki şu anda site lazım sanırım getirmeleri için dediğin gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeveResT -- 7 Temmuz 2012; 15:28:50 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: NeveResT
quote:
Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK
quote:
3.ne kadar ödüyorsunuz ?
İstanbuldaki ev sitede. istanbulda ne yazıkki tek apartmanlara vermiyorlar ama yakında gelicekmiş.Fiyatı aynı 40-45 arası.
Ki yine de tek daireye de vermiyorlar, tüm apartmanı ikna etmek çok zor bir durum, ki şu anda site lazım sanırım getirmeleri için dediğin gibi.
benim annemlerde fiber bağlatmak istiyor ancak onların siteyede daha gelmemiş istanbulda.. daha yeni yeni yayılıyor anlaşılan.
-
Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı?
şimdilik öyle denebilir ama kesin bilgi için :http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur
edit :
Müşteri Hizmetleri
0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurarak kolayca abone olabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 7 Temmuz 2012; 15:43:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı?
Evet. Bizim apartmandaki geri kafalılar yüzünden fibere geçememiştik biz. en az 5-6 dairenin mi ne istemesi gerekiyormuş. -
Laptop + ttnet bu kadar oluyor millet :) -
Fiber OP!Bende geçeli 1 hafta oldu.Aşırı memnun kaldım.Superonline nerdeymiş şimdiye kadar bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 7 Temmuz 2012; 16:18:24 > -
TTnet ve AKK
Bizim burdada fiber olsa keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 7 Temmuz 2012; 16:21:08 >
Benzer içerikler
- lol sadece şampiyonları hedefle
- wild rift meta
- lol chat açma
- lol kite ayarları
- scrim ne demek
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X