Şimdi Ara

Stream için fibere geçtim ( ss li )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hem fiyatı daha ucuz hem ttnet değil, turkcell in servisi bunca yıldır bu fiber neredeydi merak ediyorum. şuan evde değilim ama yakın zamanda başlayacağım 7/24 streame

Herkese tavsiye ederim

• fiber konusunda avrupada sondan 3. ülkeyiz bizim buralarda hala yok allahdan uydunet varda onunla idare ediyoruz :)
  •  Stream için fibere geçtim ( ss li )

Sidik yarışı başlasın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 7 Temmuz 2012; 15:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Sidik yarışı başlasın!

bu en ucuz paket yakında memnun kalırsam yükseltmeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

Sidik yarışı başlasın!

abow one
  • O kadar az yerde var ki fiber
  • bendensin arada çok nadir kesiliyor,bide verdikleri modem ancak kendini update lerse int. hızın düşüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat ne kadar hocam
  • 1. sitedemi oturuyorsunuz ?

2. turkcell hangi tarifesi apartmadan her hangi bir daireye veriyorlar mı ?

3.ne kadar ödüyorsunuz ?

4. vs. anlatın dinliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkDvl

fiyat ne kadar hocam

40 lira falan . Ttnet vardı bende bundan önce 50 civarı veriyordum 8mbps e kadar falandı hemde daha pahalıydı , fiber bunca yıl neredeydi ..
  • ttnetin fiberinin upload hızı 1 mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

1. sitedemi oturuyorsunuz ?

3.ne kadar ödüyorsunuz ?

şöyle anlatayım 2 tane kışlık evim var ikisinede bağlattım. Bu değerler izmir için.

İzmirdeki cadde üzerinde apartman. her daireye koşulsuz veriyorlar.Fiyatı 40-45 arası birşey.

İstanbuldaki ev sitede. istanbulda ne yazıkki tek apartmanlara vermiyorlar ama yakında gelicekmiş.Fiyatı aynı 40-45 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

3.ne kadar ödüyorsunuz ?

şöyle anlatayım 2 tane kışlık evim var ikisinede bağlattım. Bu değerler izmir için.

İzmirdeki cadde üzerinde apartman. her daireye koşulsuz veriyorlar.Fiyatı 40-45 arası birşey.

İstanbuldaki ev sitede. istanbulda ne yazıkki tek apartmanlara vermiyorlar ama yakında gelicekmiş.Fiyatı aynı 40-45 arası.

Ki yine de tek daireye de vermiyorlar, tüm apartmanı ikna etmek çok zor bir durum, ki şu anda site lazım sanırım getirmeleri için dediğin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeveResT -- 7 Temmuz 2012; 15:28:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeveResT

quote:

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

quote:

3.ne kadar ödüyorsunuz ?

Ki yine de tek daireye de vermiyorlar, tüm apartmanı ikna etmek çok zor bir durum, ki şu anda site lazım sanırım getirmeleri için dediğin gibi.

benim annemlerde fiber bağlatmak istiyor ancak onların siteyede daha gelmemiş istanbulda.. daha yeni yeni yayılıyor anlaşılan.

• Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı?

şimdilik öyle denebilir ama kesin bilgi için :http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur

edit :

Müşteri Hizmetleri
    0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri ile iletişim kurarak kolayca abone olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrunKeNN PunK -- 7 Temmuz 2012; 15:43:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Yani apartmandakilerin de mi katılması lazım? Tek başına olmaz mı?

Evet. Bizim apartmandaki geri kafalılar yüzünden fibere geçememiştik biz. en az 5-6 dairenin mi ne istemesi gerekiyormuş.

Laptop + ttnet bu kadar oluyor millet :)

Fiber OP!Bende geçeli 1 hafta oldu.Aşırı memnun kaldım.Superonline nerdeymiş şimdiye kadar bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castion -- 7 Temmuz 2012; 16:18:24 >
  • TTnet ve AKK

Bizim burdada fiber olsa keşke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 7 Temmuz 2012; 16:21:08 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.