Şimdi Ara

Stratejik hatalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ünal Aysal mı yoksa Fatih Terim mi tartışmalarına girmedim, girmeyeceğim bu süreçte. Çünkü şu an önemli olan takımın akibetidir. Bununla birlikte başkanın stratejik anlamda hatalar yaptığını düşünüyorum. Şöyle ki:

1-Sezon ortasında teknik adam değiştirmek (ki bu sevilen biriyse) hangi akıl karıdır? Üstelik şu an getirebileceğin kişiler belliyken ve taraftar bu kişileri beğenmezken, siz hangi isimle bu taraftarı memnun edeceksiniz?

2-Yeni TD yeni sistem demek, bu durumda takımın adaptasyon süreci ne zaman tamamlanacak? Şampiyonluk şansımızın %50 azaldığını düşünüyorum.

3-Yıldırım Demirören ve ekibi sistematik olarak artık GS'ye daha çok saldıracaktır. Milli takımlar sorumlusu bu tehlikeye karşı bir tampon iken artık böyle bir şansımız kalmadı. Bu federasyona karşı bizim emniyet sübaplarımızdan birisi neden feda edildi?

4-Taraftarı tatmin edecek bir açıklama neden kulüp tarafından yapılmadı? Öncelikli olarak taraftarın birlik ve btüünlüğünün sağlanması gerekmez mi?

5-Sırf dikkat dağıtmak için dün hakem hakkında atıp tutan yönetici neden ekran karşısına çıkartıldı? Biz bazı şahısları bu tip tutumlarından dolayı eleştirirken neden aynısı yapıldı? Bu taraftar asıl meseleyi unutup, hakemlere odaklanacak kadar aptal bir grup değildir.

6-Eğer kurumsallaşma yaşanıyorsa neden önce sportif direktörden başlanmıyor? Sportif direktörleri mevcut olan kulüplerin TD değişikliğinden çok fazla etkilenmedikleri gözlemlenmiyor mu?

Sanırım tartışılması gereken şeyler bunlar. Fanboy'luğun alemi yok arkadaşlar. Olanları değiştiremeyeceğimize göre sorunlara odaklanmamız gerekiyor.

• Bence yönetimin tek bir hatası var terim gönderilmeden önce yeni teknik direktörle kesin anlaşma yapilip 48 saat içinde imza atilmaliydi. Profesyonel yönetim kuran yonetimden amatörce bi hareketti. Bu takımın son iki yılda ki basarilarini gördük. Takım dagilmadi kadrosunu korudu. Sezon başında hepimiz bu kadro lige fazla bile ama şampiyonlar ligine yeterli değil dedik. Ligde alınan bu kötü sonuclarin sebebi yönetime transfer yapılmadığı için maal edilemez. Son iki yılın bu kadrosu ligde 7de 7 yapmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da başladı patos gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Bence yönetimin tek bir hatası var terim gönderilmeden önce yeni teknik direktörle kesin anlaşma yapilip 48 saat içinde imza atilmaliydi. Profesyonel yönetim kuran yonetimden amatörce bi hareketti. Bu takımın son iki yılda ki basarilarini gördük. Takım dagilmadi kadrosunu korudu. Sezon başında hepimiz bu kadro lige fazla bile ama şampiyonlar ligine yeterli değil dedik. Ligde alınan bu kötü sonuclarin sebebi yönetime transfer yapılmadığı için maal edilemez. Son iki yılın bu kadrosu ligde 7de 7 yapmalıydı.

• Şu forumda yazıları dikkatle okunması gereken kişilerdensin hocam. Bu sorulara cevap buldugumuz zaman zaten biz de vicdanımızı rahatlatmış olacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1- Fatih hocanın gitmesine ben de üzüldüm hatta bu konuda halâ Ünal Aysal'ın hatalarının daha fazla olduğunu düşünüyorum ama bu futbol ve alınacak başarılı sonuçlar Fatih Terim'i unutturur taraftara. Malesef futbol böyle.

2- Ben öyle düşünmüyorum, dünkü maç bana umut verdi. Her ne kadar puan kaybetmiş olsakta.

4- Kulüp gerekli olan açıklamayı yaptı. Daha derin bir açıklama yapıp tartışmaları uzatması zarar vereceği için doğru olanı yaptı bence.

5- Ona ben de katılıyorum dünkü açıklamalar saçmalıktı. Gayette iyi yönetti hakem maçı. Bazı hataları vardı elbet ama o kadar kusur kadı kızında da olur, ama genel olarak iyi yönetti. Eğer kulüp federasyona saldırmak istiyorsa bunu hakem üzerinden yapmamalıydı. Federasyonu suçlayacak bir sürü mevzu varken gidip iyi yönetim sergileyen bir hakeme; hakem görevliydi derseniz kimse sizi ciddiye almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

bu da başladı patos gibi

Başkanı destekliyor olabilirsiniz , hocanın gitmesini uygun buluyor olabilirsiniz ama farklı görüşlere bu yorumu yapmak yanlış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu da başladı patos gibi

İmzanı değiştirmişsin.Değiştirme değiştirme en azından ocağa kadar değiştirme
  • quote:

bu da başladı patos gibi

Ne diyorsun sen arkadaş?

Baştan dedim ki, ikisinin de fanboy'luğunu yapmam. GS istikbali benim için ikisinden de önemlidir. Fikrin varsa beyan et sorularıma karşın. Fikrin yoksa bana kuru kuruya ne başkanı ne de FT'yi savunma.
  • Umuyorum ki bu hataların arasına "panik içinde" haketmeyen birini aceleyle ve uçuk fiyatla getirmeyi eklemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuno Gomes

Bence yönetimin tek bir hatası var terim gönderilmeden önce yeni teknik direktörle kesin anlaşma yapilip 48 saat içinde imza atilmaliydi. Profesyonel yönetim kuran yonetimden amatörce bi hareketti. Bu takımın son iki yılda ki basarilarini gördük. Takım dagilmadi kadrosunu korudu. Sezon başında hepimiz bu kadro lige fazla bile ama şampiyonlar ligine yeterli değil dedik. Ligde alınan bu kötü sonuclarin sebebi yönetime transfer yapılmadığı için maal edilemez. Son iki yılın bu kadrosu ligde 7de 7 yapmalıydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.