Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.541
Cevap
26
Favori
305.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

Orjinalden alıntı: SVGA

@yaramazprens arkadaşımızın 15 Şubat 2008; 0:45:52 tarihli, The Lord Of The Rings Middle Earth 2 başlıklı incelemesinin değerlendirmesi:

guzel bir yazı olmuş.fakat sadece oyunun modlarından bahsetmen ve skirmish modunu "burayı anlatmaya fazla gerek yok herkes biliyordur herhalde" şeklinde bir cümleyle geçmen pek iyi olmamış.skirmish'teki harita tiplerinden vs. bahsedebilirdin.unutma ki incelemeni okuyan biri bahsettiğin oyunu hiç duymamış olabilir.nfs carbon olayına gelince, herhangi bir strateji oyunu tanıtırken bir yarış oyunundan örnek vermeni biraz garipsedim.fakat yazına farklı bir hava katmış, hoş olmuş.resimleri de biraz daha bol koysaydın, oyunu hiç oynamamış kişiler, incelemeni okurken oyun hakkında biraz daha fikir sahibi olabilirlerdi.ayrıca senaryolar hakkındaki bilgiler de malesef eksik kalmış.hangi senaryoda hangi ırkı kontrol edebileceğimizi belirtseydin verdiğin bilgiler daha doyurucu olurdu.
    bunun dışında yaptıgın oyuniçi ırk tanıtımları gerçekten güzel olmuş.esprilerin tanıtımlarını çok güzelleştirmiş.
    incelemelerinde başarılar dilerim kardeşim...

Jansay ben demiştim demi sana yapamam bu işi diye
    oyun içi resimleri daha önceki maçlarımızda bol bol koyduğum için fazla gerek bulmadım ama kötü ırklarıda tanıtırken bu dediklerini göz önünde bulundurmaya çalışacağım ama ilk inceleme yazım o yüzden biraz alttan alırsınız artık

abicim olacak o kadar, ilk yazın yani

@AliAtaBakmaÇünküAt..

YalnızEnes'le kapışacaksın sen. Dünde yalnızenes gelip "benim rakibim kim" dedide.

• BFME II KATEGORİSİ HAKKINDA!!!

Arkadaşlar, şu sıralarda yapacağımız BFME II karşılaşmalarında, kim kimle karşılaşacak aşağıda yazılıdır..

YalnızEnes ile AliAtaBakmaÇünküAt..

Witch-king-05 ile Jansay

BFME II KATEGORİSİ BİLGİLERİ GÜNCELLEMESİ

Battle for middle-earth II'de ise koşullar şunlardır

Irk: Seçilebilir
    Map: High Pass
    Hazırlanma Süresi: 20dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 16 Şubat 2008; 11:48:06 >

• GünLer ve saatLar beLLi mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

GünLer ve saatLar beLLi mi

belli değil heralde
  • biriside medievalda moğollara ve timurlara karşı nasıl bir taktik yapcamızı yazsa tam spr olcak
  • güzel bi oyun olacak. bende mi katılsam
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

güzel bi oyun olacak. bende mi katılsam

bi adam daha gerekir o zaman bize
  • quote:

GünLer ve saatLar beLLi mi

hayır, uygun zamanınızda maçınızı yapıp kimin yendiği hakkında SS atacaksınız. (Witch-king ile bende öyle yapacağız)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

güzel bi oyun olacak. bende mi katılsam

bi adam daha gerekir o zaman bize

neyse bitirmem gereken 4-5 tane oyun var
    onları bitirip gelirim

• The Lord of the Rings:The Battle for Middler Earth,The Rise of the Witch-king

Aynı oyunu defalarca bıkmadan bitirdiğim defalarca bilgisayara karşı maç yaptığım sıradan bir yaz günüydü,bir oyun inceleme sitesini gezerken gözüme ek paketin haberi ilişti deliye döndüm ayrıntıları okumadan,fanatiği haline geldiğim bu oyunu orjinal olarak temin edebilmek için çalışmalara başladım beni nasıl bir sonun beklediğinden haberim yoktu.
    Oyunun haberlerini incelemek için bolca vaktim vardı en ince ayrıntıya kadar o an için verilen bütün ekran görüntülerinini ezberledim.İnternet sitelerindeki çeşitli nicklerimin yapabildiğim hepsini Witch-king,Witch-king-05 şeklinde değiştirdim.Eline yeni oyuncak verilmiş bi çocuk gibi mutluydum geriye sadece zamanın geçmesini beklemek kalmıştı...
    İncelememe hoş geldiniz!

Angmarın büyücü kralı!
    Öncelikle klasik bir tanıtım yapayım ek paket(böyle kısaltacağım) bize oyuna Angmar adında yeni bir ırk ekleneceğini,diğer ırklara bazı yenilikler getireceğini ve en büyük yenilik olarak Evil Angmar tek kişilik senaryosunu bizlere sunacağını vaadediyordu.
    Angmar:
    Diğer evil ırklardan aşırı derece bir farkı olmayan kendine özgü yapı sitili ve birimleriyle dikkat çeken fakat bazı noktalarda oyunun dengesini bozan bir ırk olmuş fena değil oyuna renk kattığına şüphe yok.
    Angmar Heroları:
    The Witch-king of Angmar(Witch-king))

Aynı isimde Mordor ırkındaki Heronun Angmara özel düzenlenmiş varsiyonu,Angmarı temsil eden demir topuzuyla,morgul kılıcıyla tam bir HERO görünümünde onun için fazla söylenecek bişey yok zayıf yanı gücünün çok geç geri dolması verdiği zarara karşılık fazla büyük bi zaaf sayılmaz.

Rogash

Yolları Witch-king le kesiştiğinde onun ordusuna katılır tek kişilik senaryoyu oynayanlar bunu film tadında yaşayabilirler,eşi benzeri olmayan bir vahşilik ve zekayla müthiş özel güçleriyle Angmar ırkının ikinci güçlü Herosu.

Morgomir

Dokuzların ne demek olduğunu bilen onu çok iyi tanır Carl Düm'ün kumandanlarından olan bu Kara Süvari Witch-king in sağ koludur.Özel yetenekleri açıldıkca ondan çok iyi faydalanabilirsiniz

Karsh

Nsl oluştuğu hakkında tek kişilik senaryoda bir bölümü olan eskiden Arnor ırkının kaptanı iken Witch-king tarafından bir Wraith haline gelen hayaletimsi bi yaratık.

Hwaldar

Witch-king le iş birliği içerisinde olan ve ona hizmet eden Rhudaur sınıfından bi insan.

Angmar Birimleri
    Thrall Master:
    Angmar'ın en ucuz fakar Rush severler için vazgeçilmez bir birim ilk çıktığında tek bir savaşçı olarak çıkıyor Orc,Atlı,Axe Thrower üçlüsünden istediğiniz birini yanına çağırarak rakibinize saldırabilirsiniz en kötü yanı Thrall Master yani ana savaşçı öldüğünde yanındaki birimlerinde ölmesi.

Black Numenorean
    Tamamen zırhlarına bürünmüş,insanlıklarını kaybetmiş korkusuz savaşçılar level 2 oldukları zaman kendilerine ait özel gücü açılan bu birim kılıçlı saldırıdaki tek tercihiniz.

Dark Rangers
    Angmarın okçu birimi uzun menzilli ve geliştirildiğinde mavi buz oklar atarlar görüş mesafeleri gayet güzel Angmar ordusunun önemli bir parçası.

Dire Wolves
    Anormal gelişmiş sadece öfkeleriyle saldırmayı düşünen kahverengi bayaz kurtlar az maliyetle güzel işler çıkartıyorlar.

Snow Trolls
    Belkide Angmar ordusunun en iyi birimi Atlı birimlerdeki düşmanı sürüp geçme özellikleri level 2 de açılan özel güçleri muhteşem bağırışlarıyla tam bir savaşçılar.

Hill Trolls
    Angmarın ikinci troll türü atlı birlikleri uzun çekiçleriyle zor duruma düşüren bu troller snow trollerin iyi bir alternatifi.

Troll Stone Thrower
    Diğer ırklardaki Trebuchet benzeri bir birim hill trolllerin kontrolündeki bu birim geliştirmeside yapıldığında düşmana zor anlar yaşatabiliyor.

Sorcerer
    Fazla zaman kaybetmeye değmeyecek fakat bazen işe yarayan Angmarın büyücüleri.

Tek Kişilik Senaryo
    Oyunun en büyük yeniliğinden herkes çok şey bekliyordu seririnin adına yakışır heyecanın dorukta olacağı bölümler dramatik sahneler..İlk olarak Easy de açtım hem Angmarı tanımak hemde zorlanmadan eğlenmek için.Daha ilk bölümde tuhaf bi zorluk olduğunu hissettim,senaryonun son bölümüne sadece 7 bölüm geçerek gelmiştim ama ne "7" bölüm daha fazla bölüm yapmamak için anlamsızca zorlaştırılmış bazen tek düzeliğiyle can sıkan Bfme ruhundan yoksun 7 bölüm,final bölümündede fazla bi değişiklik yoktu zaten.
    Sadece 8 bölümden oluşan zaten herkes Evil ırklarla oynamadığı için bize Evil ırklarında zevkli olabileceğini anlatamayan sadece "Ordunu topla saldır,kazan" bölüm bitsin mantığıyla hazırlanmış gereksiz zor bi senaryo olmuş,tek güzel yanı bitirdiğibizde açılan "Epilogue" adlı Arnor(Men ırkına çok fazla benzediği için anlatmıyorum)ırkıyla oynadığımız Angmarın yıkılışını anlatan bölüm olmuş.

Diğer Irklara Gelen Yenilikler
    Men of the West
    -Rohan Spearman:Barracks dan üretilen Rohan'ın mızraklıları defasnif yönleri iyi ama çok yavaşlar Tower Guards'ların alternatifi olarak görülebilir.
    -Knights of Dol Amroth:Level 3 Stable dan bir çıkartmada sadece 3 bölük çıkartabilceğiniz hepsi birer hero kadar güçlü 10 rohirrimin verebileceği zararı veren ABARTILI ama oynaması zevkli bu atlılar Men ırkının yeni kozu.
    Elfler
    -Lindon Horse Archers:Hızlı bi atlı birim sadece ok atabiliyorlar yerden savaşan okçulardaki ezilme tehlikesi olmadığı için iyi bir birim olmuş level 2 Green Pasture dan çıkartabilirsiniz.
    -Noldor Warriors:Onlar bir kılıç uzmanı,onlar bir ok cambazı hayır onlar büyülü Noldor savaşçıları bir çıkartmada sadece 3 bölük çıkartabilirsiniz Hero ya ihtiyaç duymazlar çünkü hero kadar güçlüdürler.
    Cüceler
    -Yeni Hero:Prince Bergen Captain of Dale:Hem kılıçlı hem oklu saldırı yapabilir cüce ırkının tek insan herosudur men ırkındaki Boromir'e benzetebiliriz.
    -Dwarven Zealots:Noldor savaşcıları ve Dol Amroth süvarilerini cüce ırkında dengeleyen level 3 Hall of Warriors tan yine sadece 3 tane üretilebilen kahramanlar.
    Evil Irklara Genel bakış
    -Mordora Gothmog adında yeni bir hero gelmiş filmden hatırlarsınız beyinimsi bi kafası var.
    -Isengardda önemli birim Uruk Deathbringers gelmiş yine sadece 3 tane çıkartabiliyorsunuz.
    -Goblinlere Azog adında bir hero eklenmiş hızlı iyi bi hero.
    Evil ırklarda ufak tefek yenilikler var saymadığım önemli olanlar bunlar.

Sonuç Artılar-Eksiler
    +Yeni eklenen bir ırk
    +Yeni birimler ve herolar
    +Tek Kişilik Senaryo
    -----------------------------
    -Tek Kişilik Senaryonun kısa olması ve bu yüzden gereksizce zorlaştırılması
    -Gerekli sayıda yeni birim eksikliği
    -Bazı dengelerin bozulması

Yazan:Witch-king-05-Ensar

İncelememi okuyan herkese sonsuz teşekkürler umarım uykusuz kaldığıma ve uğraştığıma değer hepiniz şimdiden çok sağolun.

• süper yapmışsın Ensar eline sağlık tüm yazını okudum amma duygusal anlar yaşamışsın
    ve en ince ayrıntısına kadar anlatıpta benimde burada bilmediğim yerleri öğrenmem süper oldu eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Kutikul@:. -- 16 Şubat 2008; 15:06:20 >
  • witch-king-05 hepsini okudum, süper bir inceleme. Eline, emeğine sağlık
  • sağolun
  • ya 2.sayfaya düştük tuh bize
    bu arada benim yazıyı yarın koyacağım büyük ihtimalle..
    niye kimse yok bugün
  • rakibim nerdesin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

ya 2.sayfaya düştük tuh bize
    bu arada benim yazıyı yarın koyacağım büyük ihtimalle..
    niye kimse yok bugün

ben varım

millet olmayınca 2'yede düşeriz 5'ede

ama biraz üzüldüm yahu, 2. sayfaya düşmüşüz

• quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

rakibim nerdesin!

Rakibinin(AliAtaBakmaÇünküAt..) msn adresini filan al bence, ayarlayıp yaparsınız maç
  • Aliatabak şuraya gel bak:D

Mordor_TR şifre 123456789
  • quote:

Aliatabak şuraya gel bak:D

Ooo tamam , yarın hallederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire_Boy_42 -- 16 Şubat 2008; 19:27:23 >
  • quote:

quote:

Aliatabak şuraya gel bak:D

Ooo tamam , yarın hallederim .

Ya yarın ı mı klaldı hadi ghemen bitirelim şu işi
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.