|
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

Mesela ben Avusturya'yım. Fransa gitti Milan'ı aldı. Halbuki ben almak istiyordum. Hemen Milan'da bir bina kuruyorum ve oradakiler isyan çıkartıyor. Bir takım asker çıkarıyor ve yaptıkları savaşta kazanırlarsa bağımsız oluyor orası tekrar. Sonra ben alıyorum orayı
Zira biraz zor. Özellikle birçok geminin olduğu savaşlar. Her gemiye bir rota veriyoruz ve o öyle devamlı gidiyor. "Şu gemiyi takip et, bu gemiye borda et" gibi fonksiyonlar da mevcut. Ve ateş ederken sağ yada solu tercih edebiliyoruz. Gene tipik 3 tane topumuz var. Normal shot, chain shot, ve grape shot. Normal shot'ta bildiğiniz gülle atıyoruz ve geminin gövdesine hasar vermek için kullanıyoruz. Chain shot'ta ise birbirine zincirle bağlı 2 küçük gülle atıyoruz ve buda yelkenleri safdışı edip, geminin hızını azaltmaya yarıyor. Grape shot ise, 3 küçük topun birbirine yapışmasından oluşmuş, üzümü andıran tarzıyla, tayfa azaltıyor. Her geminin üstünde 3 tane bar var. Geminin gövde sağlığını, tayfa sayısını, ve yelken sağlığını belirten. Adamın tayfasını azaltıp bordo etmek, usta işi ve en iyi atak biçimi. Çünki gemide tayfa bırakmayınca o gemi sizin oluyor. Batırmaktan daha iyi. Ama dediğim gibi; usta işi. Haritada her gördüğünüz gemi piyonu, 1 gemiyi(kendisini) gösteriyor. Gemilere asker bindirip ulaşım kolaylığı yapabiliyoruz.. 

)

Hızlı