Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eKart

magnum abimizde gelmiş oleyy!!! jansay abimiz gelmiş
    abi hiç sölemedin bize bu yönünü hangi oyunları oynarsın favori oyununu yasman gerek
    way be abimiz gelmiş

not:beyler burda iyi arkiler var isteyen msn verirse konuşuruz gzl bi arkadaşlık ortamı oluşur isterseniz ilk sayfada isteyenlerin msn leri yayınlansın

Eyvallah canım benim,bizde burdayızz.Bu güzel kulüpte olmamak gerçekten beni üzüyordu.Hem kardeşlerimize bir üye olarak destek olduğumuzu belirtmek,hemde damarlarımızdaki Türk Svaşçı ruhunu her an zinde tutacak,Strateji oyunlarındaki merakımızdan dolayı buraya geldimm.Mutluyum.Herkese sevgilerimi yolluyorummm.Eminim şu dakikada oyun oynayanlar vardır.Ya bir aksiyon,ya bir strateji,onlarada buradan başarılar diliyor, ve asla yenilmemelerini tavsiye ve niyaz ediyorumm.Sevgilerimle...

Eski nick: magnum_1453

• Hoşbulduk

Orjinalden alıntı: diabolik191

jansay şu anda cs yapıyorum hamachi den. bu bitince senle bi kapışalım. ayrıca ben nerde dedim yaw çok iyi oynuyorum diye.

80 paladin aldım bilmemne filan korktum ben

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • şimdi eğer arena'da oynamazsak paladini filan göremeyiz.

ayrıca o lafımdan değil başka bi topice yazdığım bu yazıdan korkman gerek bence.

quote:

age of Empires 2 : the conquerors'un yerini hiçbirşey tutamaz. onda ki taktiksellik çok farklıdır. tabii kullanılırsa. ne kadar kısıtlı zamanlarda ne kadar kafa yorarız biz mutide... Stable'ın kurulacağı yer bile çok önemlidir. asla 4ten aşağı stable kurulmaz. düşman yeri saptanmadan barrack ta kurulmaz. bunları hissetmek çok farklıdır. nerden ne zaman dalmak... 1den fazla şehir kurmak... asıl başladığın şehrin aslında yem olması.. rakip senin şehrini yokettiğini sanıp haritayı dolaşıp geriye kalan ufak tefek işçilerini ararken karşısına büyük bir ordu çıkması ve o anda afallaması... bunlar çok farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 3 Şubat 2008; 23:19:48 >

• unpnp diye bir program indiriceksin. çalıştırıcaksın. karşına bir düğme çıkacak. eğer orda "dissable" yazıyorsa o butona bas "enable" yazıyorsa o butona basma. ama lag var dediğine göre büyük ihtimal "dissable" yazacak o butonda.

İncelemeler için de arkadaşlara teşekkürler, kusura bakmayın aktif olamıyorum hala kendi pc min başına geçemedim.Ama çok yakındır geliyorum

yok yaaww, ben yenilmeyide bilirim. Evelallah son köylüye kadar savaşırım

şimdi bu kadar laftan sonra yenmessen ayıp olur o yüzden iyi oyna

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• yok yok büyütme bu kadar sonuçta bizde klavye, mouse elimizde; monitör önümüz de oyun oynuyoruz.
  • Aoe 2 de favori taktiğim işçi kaçırarak mülteci hayatı yaşamaktır.Sinir ederim karşımdakini, pes ettikleri bile olur.Ama tabi buna uygun bir harita gerekli eğer oyunu arşivde bulabilirsem ileri tarihlerde ben de katılabilirim size.2 senedir hiç aoe oynamadığımı sayarsak 1 saat size dayanabilirim sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 3 Şubat 2008; 23:37:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

ya bfme2 sevenler isyan başlatalımmı?
    bizde hamachiden savaş istiyoruzz

yapın işte kendi aranızda

isyan bastırma ustalığım vardır dikkat edin :P

hani adam yokki

• LOTR serisini seven 5 kişi var, YalnızEnes azazel8685 alimert1232 bunların bi kısmı

bunlarla kontak kur mesela

• YalnızEnesi biliyorum lof of the rings fan clupta karşılaşıyoduk sık sık ama sen bi organizasyon yapsan daha iyi olurdu hep age of konuşuyonuzda insan kıskanıyor yaw

Orjinalden alıntı: yaramazprens

YalnızEnesi biliyorum lof of the rings fan clupta karşılaşıyoduk sık sık ama sen bi organizasyon yapsan daha iyi olurdu hep age of konuşuyonuzda insan kıskanıyor yaw

valla 33 kişi age of seviyor, elimizde değil

işte bak biz diabolikle oynicaz age of, ayrıca eKartlan oynuyoruz. Organizasyonsuz yapabilirsiniz. Hatta sonucu belirtin, birbiniza hava atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 18 Şubat 2008; 2:29:26 >

• tamam görürsem denerim burayada 1.olduğumu yazarım

Jansay beni yendi. tek söyleyeceğim şey : "all techs yapmasaydık görürdün sen gününü"

evet, bende şaştım valla

bi dahaki sefer paladini ve kulesi olan bi ırk seçemde all tech olmadanda yeneyim seni

efenim: ben Turk oldum o teton. Çağları kafa kafaya atladık.

Tabi paladin bastı diabolik. Bende bastım ne yalan sölim. Güzel asker. Yeniçeride bastım sur arkasından paladin avlamak için..

Oyunun başında adam şehrimin yakınına 4 tane filan kale yapmış Adam şehrini benim yanıma kurmuş. Sonra ben bi mancınık yapıp kalesini yıktım, oda benimkini yıktı ve paladinler geldi. Benimde paladinim vardı ve baş edebildim. Ben daha kayıp verdim ama ilk harbi kazandım...

sonra top atan kuleleri koydum. Tabi yaklaşamaz oldu benim surlara. Ama hayvani bir şekilde koydum. Ard arda ard arda. Top yağmuruna tutuyor geleni geçeni. Başka yerden saldırdı. Paladinim vardı onları sürdüm, hepsini kaybettim ama ona da zaiyat verdim ve saldırısını geçici süre savuşturdum

saldırdığı yerede kuleler yapınca, artık umudu kalmadı. Bir yerden daha denedi ama olmayınca, victorius oldu. Hala inanmıyorum yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 19 Aralık 2008; 22:25:35 >

• neyse sen benim şehrin surlarını bile görmedin.

orda 3 stable 2 barrack 4 kale vardı bi kaç tane ev ve 1 tanede mill...2. şehrim orasıydı. toplam 3 tane vardı. arkadada 1 tane ordum vardı fakat hiç sürmekle uğraşmadım nasılsa o topları geçmek çok zordu uğraşmak gerekiyordu. geçilirdi fakat çok uzun sürerdi. gece gece .. hiç valla...

arkada ki ordum 3. şehirdeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 4 Şubat 2008; 3:39:03 >

neyse sen benim şehrin surlarını bile görmedin.

orda 3 stable 2 barrack 4 kale vardı bi kaç tane ev ve 1 tanede mill...2. şehrim orasıydı. toplam 3 tane vardı. arkadada 1 tane ordum vardı fakat hiç sürmekle uğraşmadım nasılsa o topları geçmek çok zordu uğraşmak gerekiyordu. geçilirdi fakat çok uzun sürerdi. gece gece .. hiç valla...

arkada ki ordum 3. şehirdeydi.

e geçseydin ya, hani şansın yoktu?

valla onu bunu bilmem, geçseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 4 Şubat 2008; 3:48:37 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.