Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olurmu ya öle sessiz.Böyle bağırış çağırış allah allah sesleriyle savaş daha güzel oluyor.Hem sen kendini zorlama gerek yok yani

Arkadaşlar şuan Sid Meier's Civilization IV: Beyond the Sword yüklüyorum.İlk defa oynucam oyunu.Nakalım güzelmiymiş.Bilgisi olan varmı bu oyun hakkında.Kesin oynamaya başaldıktan sonra binlerce yapamadığım şey olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 29 Ocak 2008; 19:21:13 >

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Buyur kardeşim.Bunlar resmi sistem gerksinimleri ama bu sistem ile oyunu oynaman imkansız gibi bit şey.10 asker ile savaşırım diyosanız oynarsın ama 100000 askerlik savaşlarda 1 fps göremezsin.Buyur

Teşekkür ederim Benim sistem (Biraz upgrade yaptım )
    1gb ram
    celeron 1.7
    64 mb ge force mx440
    dvd-rw
    120 gb hdd

şimdi benim hangilerini değiştirmem gerekir
    bide önerin varmı ne alayım ?

Orjinalden alıntı: crazy_19

quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Buyur kardeşim.Bunlar resmi sistem gerksinimleri ama bu sistem ile oyunu oynaman imkansız gibi bit şey.10 asker ile savaşırım diyosanız oynarsın ama 100000 askerlik savaşlarda 1 fps göremezsin.Buyur

Teşekkür ederim Benim sistem (Biraz upgrade yaptım )
    1gb ram
    celeron 1.7
    64 mb ge force mx440
    dvd-rw
    120 gb hdd

şimdi benim hangilerini değiştirmem gerekir
    bide önerin varmı ne alayım ?

ram idare eder. benimki de 1gb ama o ekran kartı ne öyle ya. şimdi sana benim kartı önericem x550 bu seninkine göre çok iyi fakat aslında çokta iyi bir kart değil. ama senin karta göre büyük bir gelişme olur tabi. sen fiyat söyle ona göre ekran kartı önereyim ekran kartının müzeye gönderilmesi gerekiyor o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 29 Ocak 2008; 19:53:45 >

• abi 5500 ve 5200 ye gıcıklığım var 7600 falan mı alsam

abi 5500 ve 5200 ye gıcıklığım var 7600 falan mı alsam

arkadaşım eğer bütçe söylemezsen ben sana hd 3870 öneririm kendisi 380 lira ama mükemmel bir karttır orası ayrı. tabii bu fps oyuncuları için gerekli strateji için bu kadar profesyonele gerek yok[8800gtx filan bundan da iyi tabii). 7600gt de orta düzey bir karttır bu oyunlara yeter sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 29 Ocak 2008; 20:14:11 >

• carismaaa ekliyorum hoşgeldin

@S@rKs-PoWeR

o oyun güzeldir. Satranç tarzında, Turn Based stratejidir. Oynamıştım. Bi inceleme yazısı patlatayım senin hatrına

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • sen 5500 le medival 2 oynayabiliyor musn?

sen 5500 le medival 2 oynayabiliyor musn?

eğer nvidia fx5500 diyorsan bende ki o değil. ATI Radeon x550 bende ki medieval 2'ye malesef henüz sahip değilim ama Rome Total War filan full ayarlarda oynanıyor. ama yine de benim kartı almamanı öneririm çok çok iyi bir kart değil çünkü.ben de en yakın zaman da değiştiricem kartımı.

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
  • quote:

Orjinalden alıntı: eKart

bende geforce 7600 ekran kartı var ama almşken para varsa 8... serisinden alderim ama benimki bütün oyunları kaldırıo crysisde de biras takıldı o kadar yani 7600 iyidir diorum

ya 7600gt kötü kart değil iyi bir kart gerçekten fakat artık yeni oyunlar dx10 destekli çıkacağı için o da miladını dolduracak. almışken dx10'lusunu almak lazım.

• bi yandanda diorum 1 sene sonra agp ekran kartı tarihe geççek

5700 var 2. el onda medival'i minimum özelliklerde oynayabilirmiyim

128mb 128bit 30 ytl

bişi sorca medieval hakkında
    asker olarak ne basayım şuan 1410 lu yullardayım ne basayım?? bomba gemi fln asker türü herşey nne basayım ve moğollarla timura karşı nasıl bi politika izliyim?? beni mahvettiler ikiside

• quote:

bi yandanda diorum 1 sene sonra agp ekran kartı tarihe geççek

5700 var 2. el onda medival'i minimum özelliklerde oynayabilirmiyim

128mb 128bit 30 ytl

valla minimum sistem özelliklerine bakınca oynayabilirsin gibi duruyor fakat sharks-power 1fps göremezsin diyor. yani bu duruma göre oynayamazsın. 1-2 ay bekle iyi bir kartı ucuza kapatırsın.

• eKart ta para bol tabi

Abi biraz bizede versene fazla geliosa para

Aslında yapacağım iş babama arabayı sattırıp 20 milyarlık bir mac aldırmak 16 gb ram
    sonra 2 tane 3.2ghz 8 çekirdekli işlemci sonra 5-10 milyara 1 ekran kartı vsvs
    harbiden girinwww.apple.com a acaip güzel yaratıcılığınızı geliştirirsiniz
    4 çekirdek arasına tıkılı kalmassınız

• bi pc toplamışım 32gb ram zaten onlar 9.000dolar yapıo :D sonra 1.5 gb ekran kartı
    2 tane 3.2 quad-core intel xeon(8core) 4 tb hard disk abi neler yok içinde mac toplayın beyeneceğinize eminim

• yaw abi bizde para ne ara bende labtop var saten 1gb ram 7600geforce bu yani bişi sanma

soruma cvp istiom

bişi sorcam medieval hakkında
    asker olarak ne basayım şuan 1410 lu yullardayım ne basayım?? bomba gemi fln asker türü herşey nne basayım ve moğollarla timura karşı nasıl bi politika izliyim?? beni mahvettiler ikiside

acele beyler asker basıcam çabuk

• beni eklemiycekmisiniz :(
    bu arada mtw2 de biraz once adana savunmasında yaklasık 600 askerimle 960 lık 4 moğol ordusunu ilginç bir savunmayla püskürttüm. 1354 adamı oldu 260 civarıda benim :) yalnız sağolsun yinede moğollar ortalığı iyi karıştırıyor
    www.mavibilgisayar.com
    HugeDomains.com - Shop for over 300,000 Premium Domains
    http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=725

128 bit, agp, tv çıkışlı felan hiç o.c. yapmadım
    crysis dahil oynadım bu kartla
    yanlış anlamayın satmıycaktım ama genç kardeşimin ihtiyacı varmış diye yazıyorum bu mesajı ilgilenirsen pm..

ya bi de şu strateji oyunlarında eski çağlarda yapılan savaşlardan alınan zevki anlamıyorum
    biraz teknolojik oyunlar daha zevkli olmuyor mu çok kurguya kaçmamak kaydıyla
    mesela dark reign vardı enfes bi oyundu ama strateji öğeleri düşük diye tutmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xelnaga -- 30 Ocak 2008; 10:06:19 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.