Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Command & Conquer 3 Tiberium wars

sistemi düşük olanların oynayacağı en güzel strateji oyunudur onu da belirtmek isterim

beyler medieval ustası birisi varsa bana email versin vercek kişiye bazı sorular vercem lütfen cvp bekliyorum lütfen birisi oyundan anlayan email versin pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 28 Ocak 2008; 15:22:21 >

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!

• @S@rKs-PoWeR

senin bi medieval politikası vardı, doğuyu feth edip, ispanyaya kadar güneyi almak gibi....

Bu sırada tabii ki bizans tehlikesiyle barış yapmak lazım. Muhakkak. Ama bizans gene oyununu oynadı ve yerevan'a saldırarak bana savaş ilan etti

ona bir "single payment" yaparak, dost edebilirim sanırım. Doğru mu?

Ama gene oyununu oynar...

Demek istediğim: senin politika biraz fos çıktı Bizansı halletmeden, doğuya odaklanamam.

Ne diyorsun bu duruma???

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • by_yeg ve xelnaga arkadaşlar yazıyorum hoşgeldiniz

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • yani herşey gerçek gibi oyunda osm. politikasını izliceksin osmanlı bizansdaki karışıklıkları kuılanrak büyüdü ve sonra fethedmesi zor beylikleri aldı. politikan bu olsun bizansu hemen hallet ve sonra barış ypa sınırdakilerle sonra moğollara karşı ordu biriktir ben moğolları bilmiodum şimdi azıma..... yapılar

• Valla jansay erken davranıp bizans ile anlaşma yapman gerkiyordu.Tabi bizansa güven olmaz.Ben onlara doğru büyük bir ordu yığmıştım.Ondan dolayı galiba benim anlaşmamı kabul ettiler.Sonra orduyu ordan aldım başladım doğuya açılmaya.Bizans a bir elçi yolla bakalım.Belki anlaşmayı kabul edebilirler.Benim doğuya gitmedini söylememn nedeni doğuda güçlü çok güçlü bir devletin olmamasıydı.Çünkü medival oyununda nekadar yer ele geçirisen gelirin okadar artıyor.Daha fazla ordu yapabiliryorsun.Avrupada güçlü devletler var.O yüzden doğudan aşağıya doğru inip cebeli tarık boğazına kadar ele geçirsen avrupa ile çok rahat başa çıkabilirsin
  • ya şu aoe3ün müziği çok güzel. her gün durduk yere baştan sona dinliyorum aoe2 nin giriş müziğine koydum onu artık aoe2 yi açarkende o çalıyor. çok güzel müzik dinle dinle doymuyor insan. müzik bitmeden de oyuna girmiyorum artık.

trgamerda ki inceleme yapan adam gibi bende artık bu oyunun yapımcılarının mozart ve bethooven la akraba olduklarına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 28 Ocak 2008; 16:29:13 >

• @S@rKs-PoWeR

başta yaptım zaten. Kabul ettiler anlaşmamı sonra sattılar dostum...

oraya ordu gönderip, korkutmak için ayıracak askerimde yok. Aslında doğu daha kolay ama bizans durmuyorki. Galiba bizansı almadan, yada zorlamadan doğu bana haram

Adana ve Antioch'u aldım bu arada. Mısır(Galiba) bana cihad teklif etti. Kabul ettim. Baghdad'ı almak için. Ama Mısır'ın bi harekatı yok. Cihad(Jihad) olayını açar mısın lütfen???

@diabolik191,eKart

evet Aoe 3'ün müzik süper. Hatta ben onun linkini filan vermeye çalışçaktım. Belki youtube'a veririmde link atarım. Çok güzel bi müzik

• @dangwar

o dediğin ayarları bulamadım bi ss atar mısın ?

buda diğer bir savaş sonucu.

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!)

orduya ufacık bi takviye yapmıştım tesadüfen yine 158 kişi olmuş.

Age of Empires 3'ün müziği:

http://rapidshare.com/files/87309083/xopen.mp3.html

umarım yöneticiler illegal olarak algılamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 28 Ocak 2008; 17:48:38 >

• helal diabolik191

medieval II: Total War'a başla sen

• ya aslında rome yerine onu alıcaktım ama cd cide sadece ek paketi olan kingdoms vardı. bide kotalıyım kota olmasa torrenten indiririm direk 5gb neyse ben bi sipariş verim onu çünkü böyle top icat edilmeden kale kuşatmak çok zor oluyor mancınığa vur dediğim yerin 500m ilerisini vuruyor sinir hastası oluyorum.

Orjinalden alıntı: diabolik191

ya aslında rome yerine onu alıcaktım ama cd cide sadece ek paketi olan kingdoms vardı. bide kotalıyım kota olmasa torrenten indiririm direk 5gb neyse ben bi sipariş verim onu çünkü böyle top icat edilmeden kale kuşatmak çok zor oluyor mancınığa vur dediğim yerin 500m ilerisini vuruyor sinir hastası oluyorum.

ahh toplar bi icat olsun almadık kale bırakmam

• beyler bi şu medival 2 nin sistem gereksinimlerini verseneniz ?

Orjinalden alıntı: alimert1232

BFME 1 BENİMDE EKLE

hoşgeldin

• Buyur kardeşim.Bunlar resmi sistem gerksinimleri ama bu sistem ile oyunu oynaman imkansız gibi bit şey.10 asker ile savaşırım diyosanız oynarsın ama 100000 askerlik savaşlarda 1 fps göremezsin.Buyur

Minimum System Requirements:

Microsoft® Windows® 2000/XP
    Celeron 1.5GHz Pentium 4® (1500MHz) or equivalent AMD® processor
    512MB RAM
    11GB of uncompressed free hard disk space
    100% DirectX® 9.0c compatible 16-bit sound cardand latest drivers
    100% Windows® 2000/XP compatible mouse,keyboard and latest drivers
    DirectX® 9.0c
    128MB Hardware Accelerated video card with Shader 1 support and the latest drivers. Must be 100% DirectX® 9.0c compatible
    1024 x 768 minimum display resolution
    Internet (TCP / IP) play supported; Internet play requires broadband connection and latest drivers; LAN play requires Network card.
    Intel I3-10100F|MSI B460M-A PRO|Gigabyte GTX 1660 Super OC|Sapphire Pure 625W|Crucial Ballistix 16GB 3200 MHz DDR4|SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2 SSD|LG 24" LCD|

• Kardeşim estafurullah hiçbir hatan yok.Bak kardeşim sorularını burdan sorki herkez cevaplardan yararlansın.Ha e-mail ile ha burdan.Bekliyorum sorularını.Mutlaka cevap gelecek merak etme.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.