Şimdi Ara

Stranger Things (2016-2025) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.319
Cevap
36
Favori
56.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gayet de sarmaş dolaş kol kola kırmızı halıda yürüdüler galada.

yemişim şikayetini... para nelere kadir.

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • ShinQda kullanıcısına yanıt

yalnız hatunda ilik gibi oldu 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • 10 sene olmuş , şaka gibi.

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • tutan dizilere 2 3 yıl ara veren tüm şirketler batar umarım

iyice alışkanlık haline getirdiler

• Diziye 2 hafta önce başlamıştım, dün güncele geldim. Aslında 3.sezon yayınlandığı vakitlerde final sezonu yayınlanınca izlerim demiştim. 3 sene geçti, final sezonu sanıp diziye başlayacaktım ama bir sezon daha olacağı söylendi. O zamandan beridir bekliyordum. Yani kabaca 6 yıldır bekliyordum bu diziye başlamayı.  İyi ki de izlememişim. Güncel takip edip tekrar izlemeyen arkadaşlarımla diziyi konuşurken ufak detayları unuttuklarını fark ettim. Sonradan izlememe rağmen diziyi onlara ben anlattım. Güncel izleseydim çok büyük ihtimalle ben de unuturdum. Millete zorla iki kere izlettiriyorlar, tam bir vakit kaybı. Üstteki arkadaş haklı gibi. Cidden bu kadar ara açmamaları gerekiyor. Zaten bu sezonun çekimlerine bile 2024 Haziran ayında başlamışlar. Yani 2 yıl pre-productionla mı geçti, inanılmaz.

Her neyse, diziyi çok beğendim diyebilirim. Elbette Breaking Bad, Game of Thrones gibi efsane seviyesinde değil ama gayet tatmin edici ve heyecan verici bir dizi. Başlarda çocuklar itici gelir diye düşünüyordum ama aralarındaki samimiyet beni de çocukluğuma götürdü. Ergen hallerinde onların yerine utandığım anlar oldu ama ergenlik böyledir zaten. 4.sezonda dizi bambaşka bir hal aldı. Gerçekten her bölüm film gibiydi. Final bölümü zaten uzunluk olarak da film gibiydi. Son 4 bölüm de çok iyiydi gerçekten. 18 gün sonra çıkacak olan yeni bölümleri heyecanla bekliyorum. Millet kafayı yemiş, deli gibi teoriler dönüyor sosyal medyada. Neler olacak bakalım, az kaldı finale. Neyse ki 3 sene falan beklemek zorunda kalmayacağım.  

• kim buna bebek emanet etti yav? 21 yaşında Millie Bobby Brown, kız bebek evlatlık edinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 15 Aralık 2025; 17:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CUMA YA AZ KALDI

• Evil Dead ezgileri olcağını söylemiştim Dufferslarda anlatmış :)

"Duffer’lar Demogorgon bakış açısının görünümü ve hissi için iki ana kaynaktan ilham aldı. İlki, Sam Raimi’nin kült korku-komedi filmi “Evil Dead II” (1987), özellikle kameranın ormanda ilerleyen kötü bir gücün bakış açısını üstlendiği sahnelerdi. "Evil Dead’de ne zaman o güce kesseniz, izleyiciyi gerçekten sarsıyor,” dedi Ross. “Biz de aynı acele ve sarsıcı hissi istedik".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İlk 4 bölüm bana göre şahaneyken sonraki 3 bölüm resmen hayal kırıklığı oldu. Berbat yazmışlar çoğu diyaloğu.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Herkes aksiyona hazırlanırken, planlar yapılırken Will'in birdenbire herkese çok önemli bir şey söyleyeceğim diye 50 kişiyi bir odaya toplayarak zaten dünyadaki herkesin bildiği yönelimini anlatması bence son derece utanç vericiydi. Netflix zaten bu zamana kadar iyi bile dayandı bence. İlla propagandasını yapacaklardı, son bölümlere kaldı işte. İnternette herkes gömüyor bölümü maalesef. Umarım finalde sıvamazlar.
  • Dün gece Stranger Things maratonumun sonuna geldim ve 5X4'ü izledim. Artık final bölümleri kaldı. Her sezon kalitesini koruyan ender Netflix yapımlarından. Özellikle dördüncü bölüm HBO kalitesinde olmuş. Genel HBO dizilerinde sezon finali öncesi yayımlanan bölümler olur, sezon finalini bile gölgeler. İşte o kıvamda bir bölümdü.

Spoiler,

Dizide ilk kez Gore kullanımı gördük özellikle ilk saldırı anında. Demek ki yapabiliyorlarmış da çocuk dizisi kıvamında takılıyorlarmış. Sevmediğim konu ise Lezbiyen'in yaşam koçu kıvamında Gay'e mentörlük yapması. Onun verdiği gazla Power up yapması falan. Neyse, ilk sezondan beri karakteri böyle işliyorlardı ve bir Netflix dizisi. Saldım o yüzden.

Umarım kalan 4 bölüm ile kaliteden ödün vermeden yakışır bir final yaparlar. 

• Son bölümün puanı 7.7'ye kadar düşmüş, daha da düşmeye devam edecek gibi duruyor. Stranger Things standartlarının çok altında kaldı sırf dandik bir sahneden dolayı.

Spoiler,

vecna benim babam diye söyleyecek beklerken adam ben gay'im dedi.  

Willin sahnesi ve askeri üsse öyle girmeleri bölümün niye düşük puan aldıgını gösteriyor. Willin sahnesi zaten netflixin bilindik huyu. Yahu askeri üsteki geçide girerken öyle saçma değilde el ve yanındaki kızı kullansaydınız biri kapıları kırar öteki milleti hipnotize vs ederdi. Milyon dolar alan adamların yaptıgı işe bak.

Duffer Kardeşler, bu sahnenin tüm sezon boyunca yazılması en uzun süren sahne olduğunu söylüyor.

Spoiler,

Millet can derdinde eleman 20 kişiyi size çok önemli bir şey söylemem lazım hayat memat meselesi Vecna'yı yenmemiz için çok önemli diye toplayıp ben gayim beni dışlamayın sakın diye ağladı. Nancy ve Jonathan sahnesi madem biri ölmeyecek ne diye 10dk saçma sapan duygusal hiçbir amacı olmayan o sahneyi izlettiniz bize final geldi hala 200 kişiler dizide her bölüm dünya dışı varklıklar ile savaşıyorlar ama ölen kimse yok yahu final geldi kıyın artık birkaç karaktere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewe34 -- 27 Aralık 2025; 12:41:26 >

noldu gay birliği mi oldu şimdi sarıldılar felan 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Aralık 2025; 12:58:21 >

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • Duyguyu hiç verememişler valla ayıp ettiler bile bile lades oldular, finalde ne olcak oda belli, sermaye tüccarlarını memun ettiler topitoşarla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben vurduruyom.

"I'm gonna be dad" kepazeliği ile yarışır (Last of us)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.