Şimdi Ara

str glavier

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyorsunuz legend 4 le birlikte 100 lvl de geldi ve builder üçlenmek zorunda kaldı

sizce yapılandırmayı ne yapıyım

heuksal--fire--cold mu???
    yoksa

heuksal**fire**lightmı??

• Aynı problemle ben de karşı karşıyayım.
    Ama ben sadece fire ve heuksalı 100e getiricem
    coldu da sadece snow için açıcam yani 20lvl di galiba 80lvl de light olucak.
    ksro da gördüğüm kadarıyla onlar da böyle yapıo
  • Benim Düşüncem Fire / Cold / Heuksal Protector kıyafet...
  • Kendi karakterimide yapacagım yapılandırma : Heuksal - Fire - Lighting (yeni cavede hızlı yol alması için.)
  • Paran fazlaysa scrool al zırvalıklarını bi kenara atalım.
    Heuksal-Fire-Light.
  • Heuksal-fire-cold yapmanı öneririm defans ihtiyacı var glavierlerin.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 18 Mart 2009; 21:40:19 >
  • Heuksal, fire, cold ve garment kesinlikle. Şiddetle sana çok deneyimli bir oyuncu olarak glavierında light açmamanı öneririm.

Para ile 77% hız, hatta daha fazlasını alabilirsin. Fakat para ile 336 phy. defans alamazsın.

İyi oyuncular tepeye oynar, tepeye oynayan oyuncular da parayı dert etmez. Karakterinden maksimum verimi elde etmeye bakar.

Beni dinle sen. =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Griffith -- 7 Mart 2017; 6:4:27 >
  • Kesinlikle Bir Glavie ci olarka

COld 90 Fire 90 heuksl 90 lightinin e sadece kasarken yanı ezık ken dıyeyım o zaman ver onuda koşuyu acmak ıcın sonra kapat lightinin i

yeni skıllere gore 100 cold 100 fire 100 heuksal

Coldda ----- Cold Armor Snow shield birde 2ncıdekı Defans skıllını actınmı tamadır

ztn fire ve heuksal ı bılıorsndur

benım tavsıyem bu
  • Fire100, Cold100, Heuksal100 yada Fire100, Cold20, Light80, Heuksal100
    İlk buildi seçersen daha avantajlı olabilir. Yüksek oranda defans sağlar. Hızlı koşma olayınıda npcden scroll alarak geçirebilirsin.
  • Heuksal Fire Cold Yap Benim Bu Yapılandırmayla Greecede Yatıramadığım Sunlu Adam Yoktu Beni Tanıyanlar Bilir.
  • Kesinlikle Heuksal+Fire+Cold yapmanı tavsiye ederim.Bide garment giydiğin zaman int ve str charlara karşı defansını sağlama almış olursun.
  • Heuksal-Fire-Cold #10.
  • heuksal 100 fıre 100 lıght 30 cold 70
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

heuksal 100 fıre 100 lıght 30 cold 70

Colda bulaşma bence..
  • heuksal-fire-lıght
    pro set
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.chucky

heuksal-fire-lıght
    pro set

böle yapıorum ama daha light 13 tü herhalde ben 20 de bırakıp 80 cold yapabilirim belli olmaz...
  • heuksal fire cold giysi türü garment bence daha iyi olur hız içinde scrool alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 21 Nisan 2009; 18:39:49 >
  • Cold-Fire-Heuksal+Garment hem ınt charlarla hem str charlarla baş edebilir. Lİghtining+fire+heuksal+protector yapılandırması başta wizardlar olmaz üzere tüm int charlara yatar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BlackLight_

Cold-Fire-Heuksal+Garment hem ınt charlarla hem str charlarla baş edebilir. Lİghtining+fire+heuksal+protector yapılandırması başta wizardlar olmaz üzere tüm int charlara yatar.

90 lvl geldikten sonra glavier charların defans yönünden çok eksiği ortaya çıktı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.