Şimdi Ara

stockfish level 6 yı yendim dünden beri 150 oyun oynadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150 oyundan sonra 1 kez yenmeyi başardım lakin telde oynadıgımdan notasyon paylaşıcam

1. d4 d5 2. Nc3 Nf6 3. Bg5 h6 4. Bxf6 exf6 5. f3 c6 6. e4 Qe7 7. Qe2 dxe4 8. fxe4 b6 9. Nf3 f5 10. e5 b5 11. d5 b4 12. d6 Qd8 13. Na4 g5 14. O-O-O Bg7 15. Nc5 Qa5 16. Qc4 b3 17. a3 Qb6 18. Re1 Nd7 19. Nxd7 Bxd7 20. e6 O-O-O 21. e7 Rdg8 22. Qxf7 g4 23. Ne5 Bxe5 24. Rxe5 bxc2 25. Bc4 Qf2 26. g3 Kb8 27. Rhe1 Qb6 28. e8=Q+ Bxe8 29. Rxe8+ Rxe8 30. Rxe8+ Rxe8 31. Qxe8+ Kb7 32. d7 a6 33. d8=Q Qg1+ 34. Kxc2 Qxh2+ 35. Kb1 Qg1+ 36. Ka2 f4 37. Qb8# 1-0

beyazlar benim
    Chess.com
    Satranç Analiz Tahtası ve PG Notasyonu Editörü
    https://www.chess.com/tr/analysis

pg notasyonu yükleye tıklayın hamlelerin tümünü yapıştırıp yükle derseniz oyunu oynatabilirsiniz.

• stockfish seviye 7 grandmaster haznedaroglunu mat ediyor

• çok zeki bir insansınız hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltioPasha

çok zeki bir insansınız hocam
    yok ya level 5 i 10 oyunun 2-3 ünde yeniyorum ama level 6 nın olayı farklı affetmiyor kesinlikle taş üstün olsanda matediyor yine.hesap yapmadan şansa mat edemiyosunuz level 6 yı level 7 çogu grandmasteri aşırı zorlar çogu zaman yener hatta level 8 imkansız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2020; 15:50:30 >
  • level 7 haznedarı bikez daha yeniyor

• düşünsenize kafanıza alphazero çipi taktırıyosunuz ameliyatla dünya şampiyonunu 10 hamlede etkisiz hale getiriyosunuz stockfish 8 bile 1000 oyunda anca 5-6 kez yenebilio sizi turnuvalardan birsürü para kazanıp zengin olurdunuz

özellikle 8-9 yaşında hayvan gibi oynayan veletleri 10 küsür hamle sonra tokatlamak güzel olurdu tahtayı aglayarak terkederlerdi sizde zihnen hiç yorulmamış halde kolanızı yudumlamaya devam ediyosunuz gelsin paralar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2020; 15:37:45 >
  • İyisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

İyisin
    saol hocam level 6 çogu zaman oyun başında işini bitiriyo çogu oyunu daha başında terkediyorum bazen mata yaklaşıyorum ama o daha önce mat ediyor şuan stockfish level 5 bile benden üstün aslında bakma level 6 yı şansa yendigime :D

stockfishin en güçlü yanı düşük level olsada analiz ederek oynuyo insan genelde herdurumu analiz etmeden gidişata göre oynuyo o yönden makine üstün gerçekten
  • lichess nick : gudubet4

kapışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcZaNeT

lichess nick : gudubet4

kapışalım
    puanına bakim fazlaysa muhtemelen işim vardır
  • quote:

kapışalım
    sen 110 binlerdesin hocam ben 150 binlerdeyim beni rahat alırsın :D aramızda 40 bin kişi var stockfish 6 ile oynasana bi
  • EcZaNeT stockfish level 6 ile oynuyo izleyebilirsiniz bitti gerçi 2 defa yenildi
    lichess.org
    Blitz Chess • gudubet4 vs A.I. level 6
    https://lichess.org/@/gudubet4/tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2020; 16:24:46 >

• quote:

kapışalım
    ben hamle geri almadan yendim hocam stockfish 6 yi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

level 7 haznedarı bikez daha yeniyor

Kıvanç bey en son yenmeyi başarmıştı onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Kıvanç bey en son yenmeyi başarmıştı onu.

Alıntıları Göster
    geçen lichessde takılırken ball yada xball miydi öyle nickli bi oyuncu vardı stockfish 8 i yendi hemde öyle düşünmeden oynuyodu resmen kimisi hile kullanarak 8 i yeniyo
  • stockfish level 10 level 7 yi zor yeniyor

• gel benle vs
  • lichessde stockfish level 8 i bir çırpıda yenen xball in hesabını kapatmışlar :D
    lichess.org
    Xball • lichess.org
    https://lichess.org/@/xball
  • şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt
    Danqe ekle oynayalım 1650 civarında 3.0 davet edebilirsin lishess

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 07:15 de alphazero tarihe geçecek bi hamle yapıyor cem gündogan bile hamleyi yorumlayamıyor

11:20 deki fil h3 hamlesini hala çözemedim cem gündoganda yorumlayamıyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2020; 20:9:53 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.