Bildirim
Kadromu guclendirdim ama hala ultimate team onlineda kotu oynuyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Takımın resimdekiyse eğer hem ağır bir takım olmuş hem de chemistry olayına hiç dikkat etmemişsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: M-StayWithMe
Takımın resimdekiyse eğer hem ağır bir takım olmuş hem de chemistry olayına hiç dikkat etmemişsin.
Yok ettim sadece bir kac tanesi ispanyol degil onlarida ispanyol yapacagim. Ama bence onla pek alakasi yok.
Script dedikleri şey bu. İstediğin kadar kadro kur, taktik yap, top yine bir yolunu bulup senin kalene giriyor. Fifanın kendince adalet sistemi, iyi oynayan sürekli yenmesin hesabı, ama bu arada iyi oynayamayanlara da denk gelip kurban ediyor seni beni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Chemıstry ne ıse yarıyo
quote:
Chemistry o kadarda allahlık birşey değil madem çok büyük etken Chemistry FIFA otomatik yapsın aynı ülkeden aynı ligten oyunculardan takım kurulamasın da kimse uğraşmamış olur o zaman -
Takim kimyasina cok onem vermeyin che 50 olupta takimi super oynayan maclar yaptim madem isp kurmussun soldado nun yanina negredo ai kaleye Valdez al ikiside ucuz zaten 2000 altina alirsin lb nin yerine Jordi alba iyi olur 5000 coins vardir oda àma iyi olur dediklerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 30 Aralık 2013; 11:14:36 >
Ben bu kimya olayi kadar sacma bir sistem gormedim. Portekizli bir oyuncuyla ispanyol bir oyuncunun kimyasi nasil tutmaz. Yada takim degistiten bir oyuncu eski takim arkadaslariyla nasil anlasamaz cidden merak ediyorum. Koy ayni dili konusan oyuncular arasinda bir bag, koy ayni kitada yasiyan oyuncular arasinda bir bag. Oyuna hem renk hem cesitlilik gelsin.
Sirf bu yuzden ea kendi ayagina sıkıp oyunda ki yaraticiligi oldurtmus. Yani resmen oturup oyunumuz zaten buglu en kral defans oyuncusu bile pas aldiginda 70 yasondaki nine gibi hareket ediyor, tum l1 ucgen paslarimiz ronaldinhonun elinden cikmis gibi gidiyor, oyun pas yapanin anasini aglatiyor, birde su sacma kimya olayinida koyalimda oyunda ki cesitliligide oldurtelim tam olsun mu demisler anlamiyorum ki. Oyunda o kadar lisansli lig/takim var ama sadece 3-4 lig uzerinden donuyor fut.
Defansın çok kısa eminim çok kafa golü yiyorsun.Pique falan al takımın çok yavaş ayrıca biraz hızlandır.Birde bütün òzellikleri birbirine yakın adamlar al ve chemistry e dikkat et.Overall a çok takma ayrıca Youtube 5 k op team falan yaz oradaki kadrolardan birini kur .Paran varsa takımı güçlendir ama yok herhalde o yüzden kadroyu değiştir.
Sen benim dedigimi yap soldado nun yanina negredo yu al iyi anlasiyor ikisi bide Jordi alba iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Dexter M.
Defansın çok kısa eminim çok kafa golü yiyorsun.Pique falan al takımın çok yavaş ayrıca biraz hızlandır.Birde bütün òzellikleri birbirine yakın adamlar al ve chemistry e dikkat et.Overall a çok takma ayrıca Youtube 5 k op team falan yaz oradaki kadrolardan birini kur.Paran varsa takımı güçlendir ama yok herhalde o yüzden kadroyu değiştir.
Zaten guclendirmek icin elimden geleni yaptim ama :( yeni bir lb oyuncusuda aldim dun. Kafa golo olayinda haklisinama defansim iyi gibi gozukuyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BrandonStark
Ben bu kimya olayi kadar sacma bir sistem gormedim. Portekizli bir oyuncuyla ispanyol bir oyuncunun kimyasi nasil tutmaz. Yada takim degistiten bir oyuncu eski takim arkadaslariyla nasil anlasamaz cidden merak ediyorum. Koy ayni dili konusan oyuncular arasinda bir bag, koy ayni kitada yasiyan oyuncular arasinda bir bag. Oyuna hem renk hem cesitlilik gelsin.
Sirf bu yuzden ea kendi ayagina sıkıp oyunda ki yaraticiligi oldurtmus. Yani resmen oturup oyunumuz zaten buglu en kral defans oyuncusu bile pas aldiginda 70 yasondaki nine gibi hareket ediyor, tum l1 ucgen paslarimiz ronaldinhonun elinden cikmis gibi gidiyor, oyun pas yapanin anasini aglatiyor, birde su sacma kimya olayinida koyalimda oyunda ki cesitliligide oldurtelim tam olsun mu demisler anlamiyorum ki. Oyunda o kadar lisansli lig/takim var ama sadece 3-4 lig uzerinden donuyor fut.
Aynen. Anlasamiyorlarsa dil okuluna gonderelim ne sacma seydirne guzel farkli kulturlerden olusan bir kadromuz olurdu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 30 Aralık 2013; 15:24:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihanmvp
Script dedikleri şey bu. İstediğin kadar kadro kur, taktik yap, top yine bir yolunu bulup senin kalene giriyor. Fifanın kendince adalet sistemi, iyi oynayan sürekli yenmesin hesabı, ama bu arada iyi oynayamayanlara da denk gelip kurban ediyor seni beni.
Hic sormayin. Gecen adamin birini 3-0 yeniyordum. Artik nasil olduysa adam 90 dakka bitmeden 3-3 yapti. Adamlar benim kaleme gelirken defansim bombos. Ben onlarin defansiydayken tonla adam var. adamin 70 lik oyunculari benim 80+ oyuncularimi arkadan hizlica kosup toplarini aliyor ne sacmadir yahu. Kac gundur ugrasiyorum bu kadroyu kurmak icin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 30 Aralık 2013; 15:25:02 >
Çok çok büyük etkisi yok ama hiç etkisi yok da denemez.Hatta önceki FIFA serilerine göre 14 de biraz daha önemli.Onun dışında iş sizde bitiyor tabi.İstersen Ronaldolu Messili takım kur iyi oynayamıyorsan zaten her türlü yenilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Sen benim dedigimi yap soldado nun yanina negredo yu al iyi anlasiyor ikisi bide Jordi alba iyi olur
Tavsiyeniz icin sagol. Paran olsun ilk alacagim oyunculardqn biri
quote:
Çok çok büyük etkisi yok ama hiç etkisi yok da denemez.Hatta önceki FIFA serilerine göre 14 de biraz daha önemli.Onun dışında iş sizde bitiyor tabi.İstersen Ronaldolu Messili takım kur iyi oynayamıyorsan zaten her türlü yenilirsin.
Ama ben hep yeniliyorum. Normal maclaridmda bilgisayara karsi olanlarda semi proda genellikle yeniyorum. Professionalda bazen yeniyorum bazende yeniliyorum. Benimki asiri derecede. Fifa 14 un ios surumunde onlineda iyi oynuyordum mesela.
Up up up
Artik yeni kadrom boyle. Mac **** artik. Online sezonlarda divison 8 e geldim
Not mobilden fotograf atamadim hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopard10 -- 6 Ocak 2014; 5:09:47 >
Chemistry ne kadar önemsiz gözükse de aslında oynanışta çok değerli. Taktiksel olarak oyuncunun markaja alması, takımca atak yapmaları, kat etmesi gibi özellikler chemistry yüksek olduğunda olur. Bilgisayar gibi düşünün. Donanımlar birbirine uymadıklarında nasıl düzgün çalışsın? Bana sorarsanız gereksiz bir sistem ama saçma kadrolara da engel oluyor. Örneğin adam Barcelona, Bayern Münih ten adam alıyor sadece 2 takımın adamlarıyla bütün kadroyu oluşturuyor. Onun yerine birbirine uyan aynı takımda oynayan oyuncularla taktik oynanış ile rahatça yenebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: leopard10
Artik yeni kadrom boyle. Mac **** artik. Online sezonlarda divison 8 e geldim
Not mobilden fotograf atamadim hata veriyor
-
1)takimin iyi degil
2)maci oyuncularin kazanmaz oyunu oynayan kazanir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ufc 4 ps4 tuş kombinasyonu türkçe
- fc 25 transfer yaması
- wwe 2k25 türkçe yama
- ps5 yön tuşları ile oynama
- fifa 23 türkçe yama
- en iyi ps5 oyunları
- fifa 25 indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X