Şimdi Ara

Stoch Takımdan Ayrılmak İstediğini Açıklamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bunu anlamak icin haber cıkmasına gereek yok, adam kulubedeyken somurtuyo ikinci yarı nerdeyse hic oynamadı adam tabi gitmek ister.
    Bence o kadar üst düzey bir oyuncu değildi zaten. Ama şu FB de oynar yine de.
  • Stoch tam bursasporun oyuncusu olacak adam
  • Hem kendi hem bizim için en iyisi olur.Stoch lige göre biraz yumuşak kaldı.İç saha topçusu oldu hep.

Ayrıca sanırım Meireles de gitmek istiyormuş.Fiorentinadan teklif varmış.Dün Altan Tanrıkuludan duydum tvde.Adam yönetim yalakası içerden bilgi almış olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Stoch tam bursasporun oyuncusu olacak adam

Para olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Stoch tam bursasporun oyuncusu olacak adam

Para olsa.

her şey para değil ver pintoyu batallayı al stochu yanıda baroni+selçukinho+aykut hediyesi var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu AMK güvenilir midir?
  • Meireles gitmez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Meireles gitmez umarım

meireles kalsa da faydalı olmaz gönülsüz oynuyor umarım baroniyi de alır gider salih e yer açılır böylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferkaya1

quote:

Meireles gitmez umarım

meireles kalsa da faydalı olmaz gönülsüz oynuyor umarım baroniyi de alır gider salih e yer açılır böylece

Salih salih diyorsunuz da ortasahada tek salih oynamayacak yanına adam gerek. Meireles gibi adamı bulmuşuz göndermeye yer arıyoruz. Yarım sezon oldu daha geleli. Emre ilk sezonunda daha da kötüydü 2. sezon açıldı.
  • Raul'e Fiorentina ne önermiş ki buradan ayrılmak istiyor ? İtalyan büyükleri olsa mantıklı derdim ama bu garip olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellatrix_Lestrange

Bu AMK güvenilir midir?

En güvenilir spor gazetesi.Bazen sallasalar da dediklerinin %85 i doğrudur.
  • Stoch gitsin gitsin ki,bizimkiler kanat oyuncumuz var ne diye alalım demeyi biraksin.ulan var kanat oyuncun da,oynatmiyorsun ki.
    Meireles bize lazım gitmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi adamı çürüttünüz yemin ediyorum ya. eşi benzeri yoktur heralde böyle bir şeyin. takımın en yetenekli oyunsunu oynatmamaya yemin etmiş bir teknik direktör ben hayatımda görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zaferkaya1

quote:

Meireles gitmez umarım

Salih salih diyorsunuz da ortasahada tek salih oynamayacak yanına adam gerek. Meireles gibi adamı bulmuşuz göndermeye yer arıyoruz. Yarım sezon oldu daha geleli. Emre ilk sezonunda daha da kötüydü 2. sezon açıldı.

biz göndermeye çalışmıyoruz kendisi gitmek istiyor hareketlerinden tavırlarından saha içindeki duruşundan mücadelesizliğinden her şekilde bu anlaşılıyor bize oynamak isteyen adam lazım emre gibi sahada her şeyini verecek takımı için bienvenü bile sınırlı yeteneğine rağmen sahada her şeyini veriyordu ama onun da yeteneği sınırlıydı meireles te yetenek kalite her şey var ama gönülden oynamıyor

• Böyle adamı bile futbola küstürdük, bizden şuanki duruma göre bir cacık olmaz.
  • gitsede kurtulsak hiçbir şeyi yok sıradam oyuncu sadece hızlı o da rakip vucudunu koyana kadar
  • Meireless daha yeni gelmedi mi? Nereye gidiyormus
  • Gitmesine gerekenler er geç gidecek diye umuyorum.

Stoch bu sene kötü tamam da geçen sene iyiydi, tek kabahatli kendisi değil bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.