Şimdi Ara

Stoch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bakiyorum herkes kanatlara Kuyt-Krasic falan yaziyor Stochu neden yazmiyorsunuz gayet iyi oynuyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok çabuk unutuyoruz Stoch geçen yıl Alexten sonra bu takımın en faydalı en iyi adamıydı Form tuttuktan sonra Krasicten daha verimli olacaktır Canerle hücum açısından kıyaslanabileceğini düşünmüyorum

"I'm gonna kick your ass"
  • Yahu koskoca Fenerbahçe'de birileri oynayacak diğerleri yedek kalacak.Sonra o diğerleri yeri geldiğinde oynayacak, birileri de yedek oturacak.Profesyonel futbolcu maaşını da alıyor formunu yakalasın formayı alacaktır zaten.

Orijinalden alıntı: bluecancan

Çok çabuk unutuyoruz Stoch geçen yıl Alexten sonra bu takımın en faydalı en iyi adamıydı Form tuttuktan sonra Krasicten daha verimli olacaktır Canerle hücum açısından kıyaslanabileceğini düşünmüyorum

Yahu anlamıyorsunuz galiba...Stoch hazır değil henüz...Hazır olmayan bi oyuncuyu oynatmak mantıklı bi hareket olmaz.
    12 yıl önce açıldı
    Emenike & Wiel Kadro Dışı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Çok çabuk unutuyoruz Stoch geçen yıl Alexten sonra bu takımın en faydalı en iyi adamıydı Form tuttuktan sonra Krasicten daha verimli olacaktır Canerle hücum açısından kıyaslanabileceğini düşünmüyorum

Yahu anlamıyorsunuz galiba...Stoch hazır değil henüz...Hazır olmayan bi oyuncuyu oynatmak mantıklı bi hareket olmaz.

Geçen yılda benzer bir durum vardı Gol atınca kendini bulmuştu Bence oynamaya ihtiyacı var

"I'm gonna kick your ass"
  • Daha iki resmi mac yaptık ilkinde 11de basladi ikincisinde sonradan girdi unutulduğu falan yok formsuz o kadar.

Ama şu da gerçek ki Caner iyi form tuttu, müthiş oynuyor.

• Stoch krasicide caneride tokatlar gs sevdimi bırakmıyor kewell baros elano gibi 1 sene oynasa 2_3 yıl kontenjani oluyor fenerde cok çabuk siliyor ortasi yok Stoch un geçen sene attığı golleri atacak adam anca alex olur diğerleri max 4-5 golde kalr onlarda beleş goller olur

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Bilen bilir, müthiş bir Stoch'çu olarak GS maçına Caner'le başlardım, Stoch'un aklı bu sıralar başka yerde sanırım.

İllaha yedek bırakıp hırslandıracaksın böylelerini.

• Takımda geçen seneki performansını aratan Sow, Cristian ve Stoch var, Sow kendine geldi inşallah Stoch ile Cristian bir an önce kendilerine gelir.
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • 5 kişi var ve 1 i yedek kalacak . şu an o 5 kişiden en formsuzu stoch

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Stoch'u dikkatli izlediğim zaman hep eleştirecek bir tarafını buldum,beğenmedim vs.
    Ama adamda başka bir hava var.Oyuna girince pozisyon buluyoruz, gol atıyoruz.Bir şekilde ileri itiyor takımı.

tuncay da gel-me-li...

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Stoch harika futbolcu sırf Krasic'i aldık diye harcanmaması lazım. Zaten yakın zamanda 2 tane böyle kanat oyuncusu harcadık (U.Boral ve Özer)

Ama şu da gerçek ki Caner iyi form tuttu, müthiş oynuyor.

Özeri biz mi harcadık yoksa 5 para etmez şekilde oynadığı için kendini mi harcadı ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.