Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (920. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.810.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aktüel

Fatihata wd40 temizlik için tamam ama rahat hareket için ve sıkışmaması için yağlamak gerekir ama gress yağımı yoksa bir yerlerde duydum vazelin den bahsettiler yada bununla ilgili başka bir yağlama malzemesi varmı acaba?

SKY la en çok uğraşan Halil2202 o da bu akşam yok

önce wd40'la geç, sonra sprey gresle yağla. Sprey gres sıktıktan sonra sarelle kıvamı alıyor ve toz tutmuyor. Ben STILO'yu ilk aldığım zamanlar bütün kızakları ve cam plakaların altındaki tekerlekli kısımları yani görebildiğim her yerdeki katılaşmış kirleri çöp şiş ve kürdan ile temizlemiştim. Sonra yağlamıştım. Zamanla çok kir birikiyor ve katılaşıyor.
  • stiillooGeçenlerde 3M genel amaçlı yağlayıcı aldım. açıklamasında ; Temizler,yağlar ve korur,Pasın çözülmesini sağlar Gıcırtıyı ortadan kaldırır, korozyonu engeller,nemi uzaklaştırır,kolayca nüfuz eder ve silikonsuzdur diyor. aldığım da evde ne kadar kapı menteşe ve kilidi varsa sıktım hakikaten süper iş çıkarttı stilin de kapı menteşelerin de oldukça iyi iş çıkarttı ama sky da kullanmaktan tırstım.
  • aktüel; söylediğin malzeme wd40'la aynı işlevlere sahip. Bence rahatça kullan SKY için. Ben wd40'ı da, sprey gresi de kullanıyorum SKY için.
  • ya arkadaşlar farları A konumunda oldugunda yani far sensörü açıkken neden uzun farları yakamıyoruz yada sadece bendemi yanmıyor farı manuele alınca kol ileri gidiyor ve uzunlar yanıyor otomatikteyken kol ileri gitmiyor sadece sellektör yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMayros

ya arkadaşlar farları A konumunda oldugunda yani far sensörü açıkken neden uzun farları yakamıyoruz yada sadece bendemi yanmıyor farı manuele alınca kol ileri gidiyor ve uzunlar yanıyor otomatikteyken kol ileri gitmiyor sadece sellektör yapabiliyorum

Aydınlatma sensörü sol kumanda kolu üzerindeki halkanın A sembolü üzerine çevrilmesi ile devreye alınır. Bu şekilde park lambaları, ve kısa farlar, dış aydınlatma fonksiyonu gibi otomatik olarak birlikte devreye alınır.

Işık sönsörü devreye alınınca, sadece selektör kullanılabilir.

STILO KULLANICI EL KİTABI SAYFA 112
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktüel

SKY la en çok uğraşan Halil2202 o da bu akşam yok

Ya ben SKYWİNDOW'la değil perdesiyle uğraştım biraz oda çok zamanım olmadığı için uzun sürdü gibi geldi çok basti bi sistemi var perdenin arkada yay perdeyi kapatırken geriyor. Açtığımız zamanda gerildiği için kendini topluyor sadece bu. Perde motoru en öndeki ayağı ileri geri hareket ettiriyor sadece.
    O toplama yapmaması için uğraşırken perdenin ön ayağının diğer tarafı önde gidiyordu buda perdenin arkadan gelen kısmını gevşek yapıyordu.
    Onuda reset atınca düzeldi sadece.
    Uzun zaman almasının tek sebebi bugün yarım saat bakabildiysem gündüz gözüyle. Taaa bi dahaki haftaya zaman bulursam bakabiliyordum. Sistemi başta anlamakta zorluk çektim.
    Ama sonradan anladım ki çok basit bir şeymiş.
    Bi tırmak var o kırılmış olabilr diye düşündüm ama sağlamdı bende yeniden yayı gerdirerek taktım. Şİmdi gayet güzel çalışıyor.
    Sorun ayaklarının olduğu yerdeki kir birikimindenmiş sadece.

• halil2202 benim perde de açılırken son 20 santim kala katlanıyor sonra kendiliğinden sert bir şekilde düzeliyor bir iki hafta önce senin yazdığın gibi perde ayaklarının ray içinde kayan kısımlarını yağladım (WD40) ama pek birşey değişmedi hala sona doğru katlanmayı yapıyor. perdenin ucu sarıldığı yerden daha hızlı hareket ediyor gibi
  • sona doğru ayaklarında biri sürtüyorsa bi yere ondan olabilir.
    Herkese ii geceler yatmak gerekli artık geç olmuş.
  • ben şunun içini iyi bir temizliyeyim bakalım ne olacak
  • Benden bu gece bu kadar herkese iyigeceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

quote:

Orijinalden alıntı: VAYA CON DIOS

quote:

Orijinalden alıntı: 34vıa85

arkadaşlar aracımı bakıma sokamyı düşünüyorum bunun için ilk önce hava filtresi bujileri ve aküsünü değiştireceğim aracım fazla yakıt sarfiyatı var sanırım bunlardan sebep olabilir. aracın aküsünü değiştirince elektrik kesintisi nedeni ile code sorunu yaşarmıyım? ayrıca bilen arkadaşlarım vardır illaki bana bujilerin ve hava filtresinin fiyatlarını bilen bir arkadaşımdan yardım bekliyorum . biliyorum pahalı şeyler değiller ama yinede aracı olupta bilen kişilerden bilgi almakta fayda var diye düşünüryorum.

orjinal bujiler (46551935): 30 TL. 2 hafta önce...

Stilonun orjinal buji parça kodu budur ; 71719244
    bir yanlışlık olmasın ?
    tanesi 15 lira

Hocam, 2 parçacıya gittim. İkiside servisini mi aradı, biryeri aradılar. İkiside bu numarayı verdiler...

46551935 numaralı şampiyon buji 7.50 TL.
    71719244 numaralı bosch buji 16 TL.

ikiside orjinal stilo bujisi

• Herkese Selam

İyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkür ederim.Şimdiden cok heyecanlıyım ve mutluyum.Bide dünyaya gelince nasıl olurum bilmiyorum.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
  • herkese günaydın, hayırlı hafta sonları... umarım eğlenceli ve dinlenmiş olarak gecirirsiniz hafta sonunuzu...
  • arkadaşlar bugün yada yarın aracıma film cektircem, bu konu hakkında tavsiyesi olacak olan varmı acaba ? benim arac 3k on sürücü ve yolcu tarfaındaki camları cok koyu olmasın, ama arka cam ve arka yan camların cok koyu olması tarafındayım... tekar bi size danışalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihata -- 26 Aralık 2009; 10:29:52 >
  • PRG130T , gözün aydın, sağlıklı doğum haberini bekliyoruz inşallah.

Arkadaşlar, bir sorunum var. bugün farkettim, aslan gibi kornam olmuş düdüüüükk

geçen hafta Hatay'ı sel götürdü ve o selde iki gün üst üste suları yara yara iş yerine gidip gelmek zorunda kaldım.
    Bundan olabilir mi acaba?
    kornaya basıyorum o tok ve kuvvetli ses yerine tiz ve zayıf bir ses çıkıyor, yerinden sökmek kolaymı, sistem nasıl bilmiyorum ama bir kurutayım diyorum belki faydası olur, tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • hayırlı hafta sonları arkadaşlar!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRG130T

Herkese Selam

İyi dilekte bulunan arkadaslara tesekkür ederim.Şimdiden cok heyecanlıyım ve mutluyum.Bide dünyaya gelince nasıl olurum bilmiyorum.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

PRG130T Gözün aydın :)
  • Tesekkürler iyi dileklerin için.

Korna bendede aynını yapmıstım.sag tekerlegin davlumbazını sökerek yada kriko ile kaldırarak bakabilirsin ben sökmedim yerinde bakmıstım. Artı (+) kablosu saglamdı fakat (-) kablosunda sorun vardı.arada inek bögürmesi gibi bi ses cıkarıyordu cogu zamanda calışmıyodu.gövdeden eksi (-) aldım kornaya taktım sorun cözüldü.sanırım benım karter koruma plastigi kırıdıgı için cok çamur oluyo oda kabloların iletmemesine neden oluyo.

quote:

Orijinalden alıntı: barisacil

PRG130T , gözün aydın, sağlıklı doğum haberini bekliyoruz inşallah.

Arkadaşlar, bir sorunum var. bugün farkettim, aslan gibi kornam olmuş düdüüüükk

geçen hafta Hatay'ı sel götürdü ve o selde iki gün üst üste suları yara yara iş yerine gidip gelmek zorunda kaldım.
    Bundan olabilir mi acaba?
    kornaya basıyorum o tok ve kuvvetli ses yerine tiz ve zayıf bir ses çıkıyor, yerinden sökmek kolaymı, sistem nasıl bilmiyorum ama bir kurutayım diyorum belki faydası olur, tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Teşekkürler darısı başına :=)

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

Orijinalden alıntı: PRG130T

PRG130T Gözün aydın :)
  • bugün kornaya bakayım dedim ama dediğiniz gibi ulaşmak zor, o sırada da bir arkadaşım geldi ıslanınca yapar dedi, kendi motorunda da aynısı oluyormuş sonra kuruyunca düzeliyormuş, inandım. Kurumasını bekliyorum dediği doğru ise mayıs ayına ancak düzelir bizim burda :)

bugün ön sürücü tarafının sileceğini değiştirdim. geçen sene değiştirmiştim bir senede tükendi. Ordan çıkan silecek lastiğinide arka sileceğe geçirdim, şimdi hem arka daha iyi oldu hemde ön.
  • 
Sayfa: önceki 918919920921922
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.