Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (768. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba krom aksesuarları ben yaptırıyorum,
    bagaj altı,cam çıtası ve kapı eşikleri 145 lira tutuyor.
    tabi en kaliteli paslanmaz çelikden imal ediliyor.
    telim 505-6276933
  • bir ara bende şu bagaj altı çıtadan alacam güzel gözüküyor o da.
  • arkadaşlar bu iyi geceler, bu esp nin çok onemi var mı? varsa da ne gibi faydaları var, alırken buna dikkat etmelimiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihata

arkadaşlar bu iyi geceler, bu esp nin çok onemi var mı? varsa da ne gibi faydaları var, alırken buna dikkat etmelimiyiz...

esp : asr ile koordineli çalışır.asr olmadan esp olmaz. meselaaa karda gidiyosun frene bastın abs işe yaramıyor diyelim. burnun kaydığı anda esp hemen devreye girer ve direksiyon açı sensöründen aldığı bilgilerleri arkadaki tekerleklere doğru frenlemeleri yapıp aracın kaymasını önler.açı sensörü tekerleklerle direksiyonun koordineli gidip gitmediğini algılayan bir cihazdır. bilgileri esp ye verir o da gerekeni yapar. canlı gibi dimi. sadece fren anında değil tabi. her zaman denge kayıplarında devreye girer. tabi bunun devreye girmesi en ufak harekette olmaz. araba yol tutuşunu kaybettiğinde olur. buda stilo da çok fazla devreye girmez demek. çünü arabanın yol tutuşu bir harika. sanırım bu şekilde veya buna yakın.

• anladım, bilgiler için sağolun... almayı düşündüğüm araçta esp ve asr donanımı vardır diye yazılmış fakat resimlerinde, city modunun hemn altındaki esp tuşunu göremedim, yok malesef... stilo yol tutuşu mükemmel diyorsunuz o zmn çok ta bi öenmi yok... olmasada olur.. peki sonradan taktırmak gibi bi durum olabiliyor mu ?
  • city tuşunun altında asr tuşu olur esp nin tuşu yoktur. onun altındada eğer araba otomatikse onun auto tuşu vardır. tabii yol tutuşu harika ama başa da gelmeyecek değil. ben 2 ay önce ailemle ölümden döndüm. esp si olmayan hiç bir araç ki bunların içinde iddia ediyorum ferrari falan dahil gözümü kapatıpta yaptığım manevralardan takla atmadan kaymadan kurtulamazdı. hatta eşim iyi kurtardın dedi. ben de aynen ben değil araba kurtardı dedim. esp sonradan takılır mı bilmem. ama pek sanmıyorum.çünkü ayrıca arka tekerleklerde valfler var. hep fren sistemleriyle ilgili. yapılsada ne kadar randıman veriri bilmem. tabi hiç araştırmadım genede bakmakta fayda var. ama ucuz olacağını hiç sanmam.
  • sadece açı sensörü 3030 tl. çünkü fiatta tek başına açı sensörü satılmıyor. direksiyon robotu dedikleri ki bu ismi servis söylüyor ama gerçek adı elektrikli direksiyon pompası(motoru) ile birlikte satılması. çıkma bulursan bilmem. sanırım toyotada da önceden açı sensörü o şekilde satılıyormuş.ama gelen şikayetlerden sonra tek başına 1000 tl gibi fiyata satmaya başlamışlar. fiat hala bizi düdüklüyor afedersin. eğer alacağın arabada asr esp yoksa bence bekle başka bir araba bak derim. lazım olunca ki umarım olmaz. gerçekten hayat kurtarıyor. asr de çok önemli patinaj çekmeden karlı yollarda gitmek güzel bir şey. diğer arabalarla dalga geçerek yol alıyor veya yokuş çıkıyorsun.
  • Arkadaşlar bana İstanbul Bahçelievler-Hadımköy arasındaki veya yakın olan bölgelerde oturan stilo sahibi kişi(ler)den yardım gerekiyor. Aracımın tekleme sorununu çözmek için yardım alacağım kişinin bobinlerini arabaya takıp deneme yapmam gerekiyor. Yardım alacağım kişiye yol+yemek+içecek+muhabbet gibi hizmetler sağlanacaktır.
  • doğum gününü kutlu olsun nice senelere :))[simage][/simage]
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

Arkadaşlar bana İstanbul Bahçelievler-Hadımköy arasındaki veya yakın olan bölgelerde oturan stilo sahibi kişi(ler)den yardım gerekiyor. Aracımın tekleme sorununu çözmek için yardım alacağım kişinin bobinlerini arabaya takıp deneme yapmam gerekiyor. Yardım alacağım kişiye yol+yemek+içecek+muhabbet gibi hizmetler sağlanacaktır.

aynı deneylerı bende yaptım abımde de stılo vardı.ben golcukteyım gelebılırsen sana yardımcı olurum
  • Selamlar herkese

17''Jantlarımı satıyorum arkadaşlar.Jant'ın durumunu ilanda anlattım.Gayet şık bi jant

http://www.sahibinden.com/fiat_orjinal_jant_17_cok_ucuzzzz-63WQQaXQQ16140795WQQpXQQdisplayitem
  • Arkdaşlar nisan ayında 2004 model Stilo Dynamic full 5k modelini 2. el olarak almıştık. Kullandıkdan 2 ay sonra Gösterge panelinde üçgen içinde sarı bir ünlem
    işareti çıktı. Loose Connection(gevşek bağlantı) hatası belirdi. Arabanın Abs ışığı el freni ışığı sürekli yanar halde duruyor. Cruse control ve hız göstergesi çalışmıyor. Onun dışında herşey gayet normaldi. Sonra servide götürdük ve herifler abs beyini bozuk 3 milyar masraf çıkarttı. Bizdede para olmadığı için yaptırmadık AMA. Arabay geri teslim ettiler 50 ytl ücret aldılar. Arabay teslim aldık birde baktıkki arabada hiç bir sorun yok. Işıklar normal. Abs çalışıyor. herşey normal yani. Biz böyle 3 ay daha kullandık.

Bugün abim yolda giderken bu problem tekrar çıkmış. Şimdi sevise arabayı vermeye çekiniyorum. Kisede birşeyden anlamıyor. Ankara'da oturyorum. Nereye götüreyim ya da ne yapayım bilmiyorum. Bu konuda bir fikri olan problem nedir bilen varmı?

• Tesekkür ederim robinhood.Herkesin senin kadar bonkör olmasını istiyorum
    sailorman88 kutladıgın için saol ama kuru kuru kutlama olmaz senden de 215 55 17 4 adet lastik bekliyorum.
    Diger arkaslar yalan oldu ses cıkmıyo kimseden yarın dogum günüm HUUUUUUUUU
    Kosun aksesuarcılara

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

mutlu yıllar arkadaşım,
    sağıklı bir yıl dilerim.
    Benden sana 1 takım akrep jant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PRG130T -- 16 Ağustos 2009; 20:07:27 >

• Orijinalden alıntı: PRG130T

Tesekkür ederim robinhood.Herkesin senin kadar bonkör olmasını istiyorum
    sailorman88 kutladıgın için saol ama kuru kuru kutlama olmaz senden de 215 55 17 4 adet lastik bekliyorum.
    Diger arkaslar yalan oldu ses cıkmıyo kimseden yarın dogum günüm HUUUUUUUUU
    Kosun aksesuarcılara

Orijinalden alıntı: ROBINHOOD

mutlu yıllar arkadaşım,
    sağıklı bir yıl dilerim.
    Benden sana 1 takım akrep jant

yarını bekliyorum zaten. 17 si demiştin ya. bende kutlayım o zaman şimdi. doğum günün kutlu olsun. nice stilolu yıllara.
    bu arada hediye olarak sky yoksa sky yaptıram.

• quote:

Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

Arkdaşlar nisan ayında 2004 model Stilo Dynamic full 5k modelini 2. el olarak almıştık. Kullandıkdan 2 ay sonra Gösterge panelinde üçgen içinde sarı bir ünlem
    işareti çıktı. Loose Connection(gevşek bağlantı) hatası belirdi. Arabanın Abs ışığı el freni ışığı sürekli yanar halde duruyor. Cruse control ve hız göstergesi çalışmıyor. Onun dışında herşey gayet normaldi. Sonra servide götürdük ve herifler abs beyini bozuk 3 milyar masraf çıkarttı. Bizdede para olmadığı için yaptırmadık AMA. Arabay geri teslim ettiler 50 ytl ücret aldılar. Arabay teslim aldık birde baktıkki arabada hiç bir sorun yok. Işıklar normal. Abs çalışıyor. herşey normal yani. Biz böyle 3 ay daha kullandık.

Bugün abim yolda giderken bu problem tekrar çıkmış. Şimdi sevise arabayı vermeye çekiniyorum. Kisede birşeyden anlamıyor. Ankara'da oturyorum. Nereye götüreyim ya da ne yapayım bilmiyorum. Bu konuda bir fikri olan problem nedir bilen varmı?

servisler öyle banada direksiyon kutusu problemi varken direksiyon motoru dediler. 3030 istediler. kutuyla hallettim. servisler insanı kanser eder. bu arada ikinci el abs var bu linkte ama problem neden kaynaklanıyor bilmiyorum. eğer abs dense bu link işine yarayabilir.
    http://www.sahibinden.com/fiyat_stilo_2_el_abs-28WQQaXQQ8000977WQQpXQQdisplayitem&keyword=stilo

• ama bence tekrar programlanması gerekiyor derim ben. onlar bilgisayardan arızaları silip göndermişlerdir. sonra tekrar çıkmıştır devreden. yakınlarda başka servis yok mu tek servise gitmemeni öneririm.
  • bir de akü durumu var tabi. akünü ölçtürmeni de tavsiye edebilirim. düşük akım bu arabaya neler neler yaptırıyor. resmen kafayı yiyor araba. aklında bulunsun derim. başka bişey benim aklıma gelmiyor.
  • Belki silmiş olabilirler ancak arabada herbirşey çalışıyordu. Abs hız göstergesi ve cruse Controll dahil herşey.
    quote:

Orijinalden alıntı: sevren

ama bence tekrar programlanması gerekiyor derim ben. onlar bilgisayardan arızaları silip göndermişlerdir. sonra tekrar çıkmıştır devreden. yakınlarda başka servis yok mu tek servise gitmemeni öneririm.
  • Belki silmiş olabilirler ancak arabada herbirşey çalışıyordu. Abs hız göstergesi ve cruse Controll dahil herşey.
    quote:

Orijinalden alıntı: sevren

ama bence tekrar programlanması gerekiyor derim ben. onlar bilgisayardan arızaları silip göndermişlerdir. sonra tekrar çıkmıştır devreden. yakınlarda başka servis yok mu tek servise gitmemeni öneririm.
  • Öncelikle aramıza hoşgeldin Radical_Dreamer,
    orunun ABS ünitesi ile alakalı olduğunu düşünmüyorum.
    zaten yol bilgisayarı hatayı söylemiş bir yerlerde kısa süreli bir
    temassızlık yaşanmış ve hata olarak algılanmış.
    Beyinden arıza kalkıncada normal çalışmasına devam etmiş zaten.
    Ünitelerde bir problem olduğunu düşünmüyorum....
    Şuan ki sorun anlattıklarından farklı mı?
  • 
Sayfa: önceki 766767768769770
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.