Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (766. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benide yazarmısın. 1 metre...
    ödemeyle ilgili bilgileri daha sonra vereceksin sanırım.

saygılarımla....
  • saol un arkadaşlar, sky ı bozuk olmasına rağmen o arabayı seçmemim sebebi, lpg si takılı ve km si düşük olması... başka hiç bir sebebim yok... kısmetse olur artık olmadı brz daha bekleyeceğim, ramazan dan sonraya kadar... forum da da baktım ama satan arkadaş göremedim..
  • skyı bozuk haliyle kaça veriyor?
  • KARBON FOLYO İSTEYENLER.
    1-PRG130T....1.5METRE
    2-SEVREN......2 METRE
    3-İLK_ARABA_STİLO....1 METRE

ÖDEME BİLGİLERİNİ ÜCRETİ NETLEŞSİN SÖYLERİM. DÜN ARKADAŞI ARADIM ULAŞAMADIMDA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 13 Ağustos 2009; 11:37:59 >
  • pek pazarlık etmedik ama, en kötü 17500 e verir.. sanıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

skyı bozuk haliyle kaça veriyor?

quote:

quote:

• iLLAKİ TEK KAPI SARI STİLO MU BAKIYOSUN KARDEŞİM.
  • aslında evet illaki tek kapı sarı sky lı stilo bakıyorum.. he olurda uygun fiyata başka bir sky lı stilo karşıma çıkarsa fikrimi değiştirebilrim :)) nede olsa alırken kazanmak onemli...
  • bAK ARKADAŞIM ŞİMDİ SEN O SKY I BOZUK OLANI ALIRSIN 17500 E FAKAT BU SKY I AÇIP BAKMADAN ADAM ANLAYAMAZ BÜYÜK İHTİMALLE ARIZASNIN NE OLDUĞUNU O YÜZDEN SERVİS SANA ŞU KADAR TUTAR DERSE PEK İNANMA DERİM. hA ÇOK BASİT BİR ŞEYDE OLABİLİR TAMİRİ MÜMKÜN OLMAYAN BİŞEYDE OLABİLR. aLACAKSAN İLLAKİ YA ADAMA YAPTIR DE ÖYLE AL.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bazı problemlerimden ötürü aracımı satmam gerekiyor dileyen olursa ilanım aşağıdaki linkte,

http://www.sahibinden.com/italya_uretimi_full_full_servis_bakimli_kriz_bizi_teget_gecmedi-41WQQaXQQ16005499WQQpXQQdisplayitem

Şu anda aracımdan hiçbir şikayetim yok eğer aklına yatan olursa sizlere 17 ye birakırım.

Teşekkürler,
  • herkese selamlar...

umarım herşey yolundadır... kastamonuda lastiği değiştiren arkadaş, jant'ın ortasındaki fiat yazılı kapağı kırdı. şimdi somunlarım dışarıdan gözüküyor:) röntgen filmi gibi oldu. bakalım şimdi o tek kapaktan arıyoruz.

site resimleri eklememe izin verdiği anda size güzel resimler ekliycem. saygı sevgi hürmetlerimle...
  • stilozzzy hoşgeldin kardeşim uzun zamandır görünmüyordun. Karbon folyolalara baktın mı sanada ayarlayalım istesen sen meraklısındır.
  • Arkadaşlar Allah izin verirse yarın sabah Sinop'a yola çıkıyorum. Pazar akşamı dönecem İnşallah...
    Karbon folyo sipariş etmek isteyen arkadaşlara anca p.tesi ulaşırım haberini veririm burdan.
  • Günaydın arkadaşlar..

Aracımda vites değiştirdikten sora devir yükseliyo .. sanki debriyaja basarken gazada basıyomuşum gibi bi ses var.Bu neden oluyodur bilen varmı ? debriyaj hidroliği ve baskı balatam yeni gerçi onunla alakası varmıdır bilmiyorum.
  • selam arkadaşlar ben yeniyim stilo kullanımı konusunda ,donanım özellikleri ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında ve ayrıca hava filitrasi kutusu kırıldı yenisi yada ikinci el konusunda bilgi verebilirmisiniz. benim araç 2004 model 112 beygirlik sky modeli 6 havayastığı dijital kilima yağmur,far,park sensörü,yolbilgisayarı vs... araçın kullanma kulavuzu yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arıza olduğunda bakacak hiç birşeyim yok iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilozzzy

herkese selamlar...

umarım herşey yolundadır... kastamonuda lastiği değiştiren arkadaş, jant'ın ortasındaki fiat yazılı kapağı kırdı. şimdi somunlarım dışarıdan gözüküyor:) röntgen filmi gibi oldu. bakalım şimdi o tek kapaktan arıyoruz.

site resimleri eklememe izin verdiği anda size güzel resimler ekliycem. saygı sevgi hürmetlerimle...

tek bulmak neredeyse imkansız. tanesi de 27.5 tl idi geçen sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMET1970

selam arkadaşlar ben yeniyim stilo kullanımı konusunda ,donanım özellikleri ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında ve ayrıca hava filitrasi kutusu kırıldı yenisi yada ikinci el konusunda bilgi verebilirmisiniz. benim araç 2004 model 112 beygirlik sky modeli 6 havayastığı dijital kilima yağmur,far,park sensörü,yolbilgisayarı vs... araçın kullanma kulavuzu yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arıza olduğunda bakacak hiç birşeyim yok iyi günler.

o da geçen sene sıfırı 185 tl idi filtresi ile beraber. yada 165 miydi. yok neyse o civrlarda idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_strat

Günaydın arkadaşlar..

Aracımda vites değiştirdikten sora devir yükseliyo .. sanki debriyaja basarken gazada basıyomuşum gibi bi ses var.Bu neden oluyodur bilen varmı ? debriyaj hidroliği ve baskı balatam yeni gerçi onunla alakası varmıdır bilmiyorum.

aynı problem bende de var 3500 e kadar çıkıyor devir. boğaz kelebeği de temizlendi ama sonuç yok. bi sitede okudum adam megan 2 de benzin filtresini değiştirmiş olmuş. biri rolanti motorunumu ne değişmiş. filtre saçma geldi ötekini bilmiyorum.ama problemi bildiğin için vites değiştirirken bekliyorsun. bende öyleydim. normal sürmene bak. 200-300 yükselir sonra vites değiştirmiş olursun. bir ara gösterecem ama fırsatım + param yok bu aralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevren

quote:

Orijinalden alıntı: white_strat

Günaydın arkadaşlar..

aynı problem bende de var 3500 e kadar çıkıyor devir. boğaz kelebeği de temizlendi ama sonuç yok. bi sitede okudum adam megan 2 de benzin filtresini değiştirmiş olmuş. biri rolanti motorunumu ne değişmiş. filtre saçma geldi ötekini bilmiyorum.ama problemi bildiğin için vites değiştirirken bekliyorsun. bende öyleydim. normal sürmene bak. 200-300 yükselir sonra vites değiştirmiş olursun. bir ara gösterecem ama fırsatım + param yok bu aralar.

HIZ sabitleyicin açıkken yapar. bende de var önemsemiyorum. acemilerin vites değiştirmesi gibi oluyor :)
    hız sabitleyicini kapat gene yapıyorsa o zaman başka sorun vardır.
    (hız sabitleyicin devrede olmasa bile kol üzerinde on haline çevrili ise yapar hep)

• 
Sayfa: önceki 764765766767768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.