Tatilde Doğu turuna çıktım, Forumdan Cng rumuzlu Hatip bey ile buluşup Mardin'in tepesinde çay içtik.Hatip bey Stiloyu verip yerine Linea Turbojet almış ama "Stilo gider dostluk bitmez"
Mardin ve çevresi çok güzel bir şehir gezip görmenizi tavsiye ederim. Özellikle yemekleri harika
Dogum günü mesajları için herkese teşekkür ederim.Allah hepimize sevdiklerimizle beraber gecirecegimiz saglıklı mutlu seneler nasip etsin.Stilo kardeşliğide bozulmasın.
adres bilgilerini verirsen sevinirim kardeşim hesap bilgilerimide yazdım bi kaç mesaj öncesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: ilk_araba_stilo
halil2202
benide yazarmısın. 1 metre... ödemeyle ilgili bilgileri daha sonra vereceksin sanırım.
saygılarımla....
amin PRG
bymix pm...
Selçuk T. KÖSOĞLU 0.533.516 63 98
Eskişehir yolu 9.km. tarım ve köyişleri bakanlığı TÜGEM A-BLOK Oda No:106 lodumlu-Çankaya-ANKARA
pm atamadım.
sana havaleyiş yarın (salı) başka bir arkadaşın hesabından havale edecem. havale ettikten sonra burada bilgi veririm. malesef cüdanımı kaybettim. içindeki herşeyle. kartlar, hesaplar filan. şu an hepsi iptal durumda.
teşekkürler...
neyse kardeşim başına gelen cüzdan kaybolma meselesi gerçekten can sıkıcı bir durum geçmiş olsun ben yarın çıkaracam kargoları.
bymix kardeşim bi sen kaldın adres bilgisi vermeyen.
quote:
Orijinalden alıntı: halil2202
bymix kardeşim bi sen kaldın adres bilgisi vermeyen.
Halil pm attım sana
teşekkürler..
unutmadan bir bilgi: nufus cüzdanınızı kayıp edip yenisini çıkartırsanız, kanuna göre bir suç varmış ve 62 tl ceza ödeyeceksiniz. ancak yeni cüzdanınızı alıyorsunuz ve 15 gün içinde öderseniz % 15 sanırım indirimli yani 46,5 tl ödüyorsunuz. eğer hemen ilçe mal müdürlüğüne yatırmazsanız, ve 15 gün geçerse 15 günden sonra cezayı sadece vergi daireleri alıyormuş. o da özel bir vergi dairesi varmış... falan filan.....
bilginize...
daha sürücü ehliyeti çıkacak. sanırım 40 tl ceza var. hayırlsı...
En iyisi sıkı sıkıya taşımak cüzdanı aman kaybetmeyin. Zaten varsa içinde paran gidiyor üstüne birde devlet senden alıyor. Bu arada telefonum 05053150999
Selam millet.
sanada selam hoşgeldin.
Stilock yapmışsın yine bir stil buluşması Şu Mardine de bir gitmek lazım gerçekten,bir gün mutlaka...
Sevren hoşbulduk.Bu arada imzan yeni dikkatimi çekti,o nasıl paketler öyle sevren merak ettim enflasyon paketi,yılbaşı paketi
Evet merdomerdo senin meslekteşla buluştuk , sevren ramazan geldi ramazan paketide eklemek lazım :)
quote:
Orijinalden alıntı: merdomerdo
Stilock yapmışsın yine bir stil buluşması Şu Mardine de bir gitmek lazım gerçekten,bir gün mutlaka...
Sevren hoşbulduk.Bu arada imzan yeni dikkatimi çekti,o nasıl paketler öyle sevren merak ettim enflasyon paketi,yılbaşı paketi
quote:
Orijinalden alıntı: stilock
Evet merdomerdo senin meslekteşla buluştuk , sevren ramazan geldi ramazan paketide eklemek lazım :)
quote:
Orijinalden alıntı: merdomerdo
onu daekledim tam oldu ne bilem birden aklıma geldi yazdım.
Benim stilde paket maket yok,ben de mi birkaç paket eklesem
Bende sinop a gittiğimde selçukla buluştum ama resim çekme fırsatımız olmadı beraber denize gidiyorduk bacanağı küçük bi kaza yapmış oraya gitti. Herhalde yoğundu arkadaşımız. Sonrada görüşemedik.