Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (769. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlattıklarımdan farklı değil. Ustaya gidip bağlattığımızda beyinle bağlantı kurulamıyor. Hata devam ediyor. Sonra bir sabah kalkıyorsun bu ışıklar sönüyor. Herşey gayet normal. Bende bir kabloda gevşeklik olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde airbag hata vermişti. Kablo gevşemiş. Kendi elimle oturtunca düzeldi. Yani çok ilginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymix

quote:

Orijinalden alıntı: yucesoyhakan

Arkadaşlar bana İstanbul Bahçelievler-Hadımköy arasındaki veya yakın olan bölgelerde oturan stilo sahibi kişi(ler)den yardım gerekiyor. Aracımın tekleme sorununu çözmek için yardım alacağım kişinin bobinlerini arabaya takıp deneme yapmam gerekiyor. Yardım alacağım kişiye yol+yemek+içecek+muhabbet gibi hizmetler sağlanacaktır.

aynı deneylerı bende yaptım abımde de stılo vardı.ben golcukteyım gelebılırsen sana yardımcı olurum

Sağol bymix,gölcük bizim burdan 135 km civarı sanırım. Daha yakınlarda birini bulamazsam seni uygun bir zamanda rahatsız ederim

• 2005 dinamik sky windowlu stilo aldım. Fakat sky window da sorun var. sanırım alt perde ile uyumlu çalışmadığından kapanmıyor. son aşamada kapanmayıp geri açılıyor. yardım istiyorum sky window u her sonroffçu tamir edebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radical_Dreamer

Anlattıklarımdan farklı değil. Ustaya gidip bağlattığımızda beyinle bağlantı kurulamıyor. Hata devam ediyor. Sonra bir sabah kalkıyorsun bu ışıklar sönüyor. Herşey gayet normal. Bende bir kabloda gevşeklik olduğunu düşünüyorum. Geçenlerde airbag hata vermişti. Kablo gevşemiş. Kendi elimle oturtunca düzeldi. Yani çok ilginç...

bir kere bende yaşamıştı bağlantı kurulamıyor diye ama 10dk. denedikten sonra bağlantı kuruldu ve bir daha böyle birşey yaşamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymix

quote:

Arkadaşlar bana İstanbul Bahçelievler-Hadımköy arasındaki veya yakın olan bölgelerde oturan stilo sahibi kişi(ler)den yardım gerekiyor. Aracımın tekleme sorununu çözmek için yardım alacağım kişinin bobinlerini arabaya takıp deneme yapmam gerekiyor. Yardım alacağım kişiye yol+yemek+içecek+muhabbet gibi hizmetler sağlanacaktır.

aynı deneylerı bende yaptım abımde de stılo vardı.ben golcukteyım gelebılırsen sana yardımcı olurum

Sağol bymix,gölcük bizim burdan 135 km civarı sanırım. Daha yakınlarda birini bulamazsam seni uygun bir zamanda rahatsız ederim

Yaşadıgın problemden bıraz bahsedermisin.Ben bobin arızasını tespıt edene kadar çok uğraştım belki pratik bı cozum bulabiliriz.

• selam arkadaşlar sinoptan tatilden geldim. Başka karbon folyo isteyen var mı? Arkadaşla konuştum Malzeme almış bi miktar.
    İsteyen varsa metresi 20 liraya kapatıyorum haberiniz olsun.
  • KARBON FOLYO İSTEYENLER.
    1-PRG130T....1.5METRE
    2-SEVREN......2 METRE
    3-İLK_ARABA_STİLO....1 METRE
    Arkadaşlar kargo adreslerinizi ve tel nolarınızı pm ye atmanızı bekliyorum.
    Yarın ödeme bilgisini veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerrkkaann

2005 dinamik sky windowlu stilo aldım. Fakat sky window da sorun var. sanırım alt perde ile uyumlu çalışmadığından kapanmıyor. son aşamada kapanmayıp geri açılıyor. yardım istiyorum sky window u her sonroffçu tamir edebilirmi.

Arkadaşım skywindow tam kapanmak üzereyken geri açılıyorsa büyük ihtimalle sıkışma sensöründen kaynaklanıyordur. Bak bakalım skyın kapandığı yerde bi şey sıkışmış mı? yaprak Gibi. Yada son sky camının kapanacak kısmında açıkken yelpaze gibi duran plastik aksamı var o yerinden çıktıysada yapabilir.
  • AHMET1970,

Hoşgeldin Adana'da isen görüşelim

quote:

Orijinalden alıntı: AHMET1970

selam arkadaşlar ben yeniyim stilo kullanımı konusunda ,donanım özellikleri ve dikkat edilmesi gereken konular hakkında ve ayrıca hava filitrasi kutusu kırıldı yenisi yada ikinci el konusunda bilgi verebilirmisiniz. benim araç 2004 model 112 beygirlik sky modeli 6 havayastığı dijital kilima yağmur,far,park sensörü,yolbilgisayarı vs... araçın kullanma kulavuzu yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz arıza olduğunda bakacak hiç birşeyim yok iyi günler.

• Halil,

Tamamladın mı kaplamaları? fotoları bekliyoruz

quote:

Orijinalden alıntı: halil2202

quote:

Orijinalden alıntı: eerrkkaann

2005 dinamik sky windowlu stilo aldım. Fakat sky window da sorun var. sanırım alt perde ile uyumlu çalışmadığından kapanmıyor. son aşamada kapanmayıp geri açılıyor. yardım istiyorum sky window u her sonroffçu tamir edebilirmi.

Arkadaşım skywindow tam kapanmak üzereyken geri açılıyorsa büyük ihtimalle sıkışma sensöründen kaynaklanıyordur. Bak bakalım skyın kapandığı yerde bi şey sıkışmış mı? yaprak Gibi. Yada son sky camının kapanacak kısmında açıkken yelpaze gibi duran plastik aksamı var o yerinden çıktıysada yapabilir.

• Henüz kaplamadım sinop'ta tatildeydim.
    Birde cd çaların iç kısmını çıkarmak için lazım olan 6 köşeli tornavidam yok o boyutta onu bulmam lazım. Şu an sadece klima ve küllük kısmını kapladım.
    Onunda resmini koymuştum. Senin desenden de baktıracam bu arada lazımsa sanada sipariş edelim.
  • Tşk. ederim ben kaplamaları tamamladım ihtiyaç olursa isterim.

quote:

Henüz kaplamadım sinop'ta tatildeydim.
    Birde cd çaların iç kısmını çıkarmak için lazım olan 6 köşeli tornavidam yok o boyutta onu bulmam lazım. Şu an sadece klima ve küllük kısmını kapladım.
    Onunda resmini koymuştum. Senin desenden de baktıracam bu arada lazımsa sanada sipariş edelim.
  • Herkese Günaydın

Halil hocam benımkide 2 metre olsun.tam netleşince hesap numarasını verirsin.

Bu arada artık 28 yasındayım.15 yasındayken daha askere 5 sene var diyodum dün gibi hatırlıyorumza.zaman ne cabuk geciyo ömür bitiyor.Kocaman adam olmuşuz bEEE
  • selam kardeş ben kozandayım adanada değilim bilgilerini paylaşırsan sevinirim
  • Ankara'da Stilo'nun elektrik işlerinden anlayan iyi bir usta varmı? Servisler hiçbir halt yapmıyor.
  • quote:

selam arkadaşlar sinoptan tatilden geldim. Başka karbon folyo isteyen var mı? Arkadaşla konuştum Malzeme almış bi miktar.
    İsteyen varsa metresi 20 liraya kapatıyorum haberiniz olsun.

1,5 metre ben alırım
  • hesap numaram ZİRAAT BANKASI Çorum Ortaköy şubesi Kodu: 0650 Hesap No: 39517132 Halil KILIÇ
    Metresi 20 lira arkadaşlar ne kadar istiyorsanız parasını ona göre gönderin. ben kargoyu çıkartayım. Kargoyu yurtiçi ile yollayabiliyorum.
    Birde isim soyisim tel no ve adres bilgilerini pm den yollarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRG130T

Herkese Günaydın

Halil hocam benımkide 2 metre olsun.tam netleşince hesap numarasını verirsin.

Bu arada artık 28 yasındayım.15 yasındayken daha askere 5 sene var diyodum dün gibi hatırlıyorumza.zaman ne cabuk geciyo ömür bitiyor.Kocaman adam olmuşuz bEEE

Aynen dediğin gibi kadeşim nice yıllara Allah sağlıklı sıhhatli uzun güzel ömür versin.
  • happy birthday to everyone ben de doğum günü hediyesi olarak body kit falan mı hediye etsem acaba?? yoksa stilin üstünü mü keskirteyim
  • ok. sıkıntın olduğunda ara elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

0 542 379 01 21
    Msn. cihank0121@hotmail.com
    Cihan Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: AHMET1970

selam kardeş ben kozandayım adanada değilim bilgilerini paylaşırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stilock -- 17 Ağustos 2009; 14:33:48 >
  • 
Sayfa: önceki 767768769770771
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.