Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • clikka lastiklerin durumu nedir?birde gewrcekten jantlarda cizik vuruk falan varmi?orjinal yaylarla inermi benim araba biliyorsun 5 kapilar biraz havada duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: güray535

hayırlı olsun arabada crush control varsa bu sol tarafta far kolunun altında ikinçi bir kol olarak bulunur ama sanırım senin araba düşük modelse actual onda bulunmaz birde küllük klimanın altında olan acılıp kapanan bir göz dür hemen o yuvarlakların üstü dokunman yeterli o kendiliğinden acılır o gaz aniden kesmesindeki bir cok sorunda gaz telinin olmamasından kaynaklanıyor elektronik oldugu için fark olur

hala kul tablasını bulamadım kardes dediğin yeri o kadar kucaladımki sinirden nerdeyse sokecektim

ya dun gece bizim mahallede serseriler kavga etmişler biri digerine taş atmış taşda gelmiş benim on camı dagıtmış sabah bi gordum beynimden vurulmuşa dondum orumcek agı gibi olmuş cam cok canım sıkkın anlayacagınız ne kadara malolacagı hakkında bi fikriniz varmı arkadaşlar şimdi elimde para da yok bi sure bole idare edecz artık

• quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

the TURK kardes.. tek kapilisini mi istiyosun??
    bende mod lu var.. gel takas yapak seninkiyle???

LPG de taktircaksan siddetle tavsiye ederim.. bende war.. mukemmel.. iiiki taktirmisim.. cok memnunum

aha ilanim

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2927836

kardes butun parayı arabaya verdim zaten borc harc kışlık lastikaldım zaten şu anda dediğin olmaz ama işallah bi yerlerden para gelirse yapacam bole bişey tek kapılısını gordukçe daha fazla hasta olmaya başladım bide bu modlu ne demek onu anlayamadım kusura bakma

• the turk kulluk senin modelde klimanin altinda iki tane bardak koyma yeri varya orada silindir seklinde bir kutu var acilan iste o kulluk
  • kardes lastikler 10bin de felan.. bi lastigin omru ortalama 35-40bin km felan... ayrica jantlarimda kaza maza yok cok sukur.. ancak jantlarimi boyattim resimde gordugun renge... komple boya var yani
    kesinlikle dedigim gibi kaza maza yok.. arabayi modladigim icin jantlarda hos dursun die grimsi bi renk yaptik... cirtlak bise deil yani

quote:

Orjinalden alıntı: valo

clikka lastiklerin durumu nedir?birde gewrcekten jantlarda cizik vuruk falan varmi?orjinal yaylarla inermi benim araba biliyorsun 5 kapilar biraz havada duruyor

yaylara gelincede eger 5 kapililar 3 kapililara gore daha yuksek duruosa illaki benim 3 kapilinin yaylari senin arabayi indirir.. daha cok indiriyim yilan gibi surunsun diosan HR yay war elimde bide einbach yay var... HR istiosan 200 kaata veririm sana einbach 250 e veririm...

F1 lastiklerin tanesi 350-400 ytl felan bide benim jantlar servisde 1700 4 tanesi.. anlayacagin bedava fiyata 17jant+F1 lastik alacaksin...

• arkadaşlar prelli p7 leri taktım arabaya cok memnunum araba örümcek gibi oldu yüksek süratte umarım hep böyle olur
  • fiat stilo

• cilikka isin asli lastige ihtiyacim yok elimde sifir kumho esctra 19 var jantlarinda sifiri kangurum comda 1181 ytl..serviste okadar olabilir..neyse bir iki gun dusuneyim olmadi en azindan yay konusunda kapini calarim sagolasin kardesim
  • WALLA servis fiyati oyle.. kanguruda nedir bilmem

yay lar icinde jantlar icinde calabilirsin.. kangurumda oyleyse ben sana jantlari 700 e veririm... cizik bulursan hediye edecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: valo

the turk kulluk senin modelde klimanin altinda iki tane bardak koyma yeri varya orada silindir seklinde bir kutu var acilan iste o kulluk

ya anladıgım kadarıyla benım arabanın kullugunu almışlar neyse zaten ufak bi kulluk koydum onunla hallediyorum işimi
  • arabada sigara icmeyin
    ben sigara kullanmiom arabamdada icirtmem.. kullugude bozuk para yeri yaptim
  • cilikka jantlar için takas düşünür müsün?
  • slmlar herkese güray535 prelli p7'leri kaça aldın.
  • nasil bi takas...
    cilikka@hotmail.com
    ekle sartlari soyle...
    quote:

Orjinalden alıntı: resso

cilikka jantlar için takas düşünür müsün?
  • 1. bende de oluyor
    2. bende de oluyor
    3. benimkinde de yoktu. aradım tofaş'ı istedim. gönderdiler. ama zaten çok ta önemli bişey değil. araba işte basıyosun kontağa gidiyorsun. direksiyonun solunda 1 değil 2 çubuk varsa cruise kontrol vardır. yoksa yoktur.
    quote:

Orjinalden alıntı: TheTURK
    1- ozellikle birinci vitesteyken gazdan ayagımı cektiğimde bi yerde araba sanki fren yapmış gibi yawaslıyor arkadaşların dalga konusu oldum. hala ogrenemedin falan diye ama renaultum var bide 19 europa (rahmetli dedenindi) onda hiç boyle bi sorunla karsılaşmadım arabada problemmi var sizce?

2- debriyaj cok yukardan kavrıyor ama anladıgım kadarıyla bu bi problem değil yada problemse bile cozulemiyor yazdıklarınıza gore

3- arabanın kullanım klavuzu ingilizce cıktı. türkçesini bulma gibi bi şansım varmı sizce satan falan olursa paraylada alırım yada fotokopisi bile olur. aracın donanımı hakkında tam bilgi sahibi değilim abs klima falan var ama cruise kontrol varmı acıkcası bilmiyorum varsa nerden anlayabilirim ve nasıl calıştırabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.

• cruise kontrol ben alırken bütün modellerde vardı active de bile. galiba seneden seneye değişiyo donanımlar. o dediğin yerde küllük yok. benimki dynamic. onda bile yok. kitabında bazı modellerde var-bazılarında yok diye yazmışlar. bir bardak gibi bişey koymuşlar, zaten sigara içmem, çöp yerine kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: güray535
    hayırlı olsun arabada crush control varsa bu sol tarafta far kolunun altında ikinçi bir kol olarak bulunur ama sanırım senin araba düşük modelse actual onda bulunmaz birde küllük klimanın altında olan acılıp kapanan bir göz dür ...
  • p7 leri tanesini 135 milyona taktım artı beş taksit
  • arkadaslar stiloya 16mi 17 jantmi..taksak
  • yaa millet punto ya 17 takiooo sen nasil 16 dersin

senin 17 mi 18 mi takmak gerekir die sorman lazim..
    bende 17 var suan takili 18 lerim hazir.. 18 takacam yakin zamanda belkide 19 takarim
    hatta stilosuna 20 inc takan var
  • cilikka ben fazla abartmak istemiyorum su 17 inc ler hos 18 e girmem ama herkez birsey soyluyor yararsın falan dıye ben guzel gozuksun ıstıyorum aracım zaten sıyah ama aydınlatan yok soole ıyıce orjınal uc kapılar kadar ınsın araba ıstıyorum fazla yerde surunmesını ıstemıyorum amortısor degıstırmek ıstemıyorum sadeece jant lastıkler hazır zaten kumho 19..ama kararsızlımı anla ıstanbl yolları ve ben ısım geregı hergun araba ıle dısardayım kısaca senden senın orjınal sıfır yayları alsam 17 jant alsam bırde kangurudan arac ınermı senınkı kadar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.