1.0 Ecosport kullanıcılarından bilgi rica ediyorum.
Herkese merhabalar,
Eşime araç alma niyetimiz var. Şu anda 2013 508 SW kullanıyoruz ancak eşim suv tarzı araçları daha çok seviyor. Bu yöndeki araştırmalarımız sonucunda pek bilmediğimiz Ecosport modeli yüksek olması ve suv tarzı olması sebebiyle dikkatimizi çekti. Tanıdıklarım arasında kullanan yok o yüzden bi kaç sorum olacak kullananlar cevaplarsa çok teşekkür ederim. Öncelikle 1.0 motor hakkındaki görüşleriniz nelerdir? eşim bomboş otobanda dahi 80 i geçmediği için hız konusu bizim içn önemli değil ancak aracı uzun süre, minimum 5 yıl, kullanmayı düşünüyoruz. bu süreçte bizi üzecek bir problem, hata yaşar mıyız? ikinci olarak malum sitede çok miktarda 10-20-30 binde araçlar var. Hatta biri 6 bindeyken almış 10 bin olmuş satmak istiyor, ev almak için falan yazıyor ancak tabi gerçek niyeti bilemeyiz. bu araçta başımıza bela olacak düzeyde bir sıkıntı falan var mı? daha önce Chery Tiggo aracımız vardı yeterince problem yaşattı artık laf açıldığında "yaw benim de başımın belası Cherydi" cümlesinden başka bir cümle kullanmak istemiyorum. evin ikinci hatta üçüncü aracı olacağı için kullanım zorlukları ( amortisör, yol tutuş vs.) veya yakıt konusunda çok problemimiz yok ama ne biliyim motor veya şanzımanda bir problem var mı? St line ve ekstra B&Q ve konfor paketli olanlardan almayı düşünüyorum. orada da şöyle birşey var 2018 lerde sunroof ve çift renk tavan var ve onlar daha hoşuma gitti açıkçası. 2018 mi 2020 mi tercih edeyim?
Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim. Herkese iyi forumlar.
Minecraft lisans sorunu
|
Minecraft lisans sorunu
|
C4 vts hakkında yardım
|
Limewire ile ilgili problem
|
İmei numarası hakkında problem
|
Casio Exilim hk.
|
|
1981 model e 21 motor şeması lazım
|
sanal bellek en küçük değeri çok küçük uyarısı
Meslek: BANKACI
"Ben ömrümde en çok SX1'imi sevdim" |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 246
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 14.718 (Bu ay: 1.349)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar