Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar arabamı satmayı düşünüyrum biraz sıkıştım ne yapar sizce full 2004 esp 8 airbag herşey var yani tavan hariç orjinaldir piyasa da nedir elden satsam nedir
  • herkese iyi yıllar iyi bayramlar
  • Arkadaşlar merhaba sitenizi yeni keşfettim. Benim gibi stilo severlerle beraber olmak çok güzel. hayatta zevk aldığım anlardan birtanesi de stilomla gezerken müzik dinlemek.ayrıca motoru içnde hiçde kötü değil çok çabuk hızlanıyor kırmızı ışıkta çok denedim. arabamıda satmayı hiç düşünmüyorum. şu an Gaziantepte ikamet ediyorum. yaza doğru bu şehirde bir stilo günü yapmak istiyorum.atepli stilocularla görüşmek isterim.
  • arkadaşlar yazmayı bıraktınızmı
  • SLM MİLLET BENDE 1 AY ÖNCE KIRMIZI 5 KAPI 2004 DYN.STİLO ALDIM.EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE
  • Bende stilo almayı düşünüyorum, ama malesef bütçem kısıtlı, o yüzden, şu skywindow lu park sensörlü falan olanlardan değilde
    standart donanım olanlardan düşünüyorum, yakıt tüketimi falan nasıl acaba?
  • sıfırı yok. 2. el alacaksan 2. elde bu tür donanımlar çok fazla fiyat farkına sebep olmuyo. yakışı sınıfındaki diğer arabalardan biraz fazla. ben ist. oturuyorum. ortalama 9 lt yakıyor. hem kasa ağır, hem de motoru bir civic kadar tasarruflu değil (yeni civic i kastetmiyorum, o da çok yakıyor, bir önceki kasa)

quote:

Orjinalden alıntı: noqturno

Bende stilo almayı düşünüyorum, ama malesef bütçem kısıtlı, o yüzden, şu skywindow lu park sensörlü falan olanlardan değilde
    standart donanım olanlardan düşünüyorum, yakıt tüketimi falan nasıl acaba?
  • LASTİKLER ARABANIN BİTMİŞTİ COK ARAŞTIRDIM NE TAKAYIM DİYE ARABADAKİLER MICHELINDI AMA BENİM COK HOŞUMA GİTMEDİLER DOĞRUSU VE COK ARAŞTIRDIM PRELLI P7 TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM V SERİSİ BİRDE ANLAM VEREMDİĞİM LASTİK MARKALARININ ARASINDA COK FİYAT FARKLARI OYNUYOR TAKAN VARMI BU LASTIGI VEYA BİLGİSİ OLAN SİZCE TAKSAMMI
  • ARKADAŞLAR BİRDE BİLGİSİ OLAN VARSA TABİ MICHELİN PREMCY PLOT--GOOD YEAR EXCELENCE VE PRELLİ P7 BUNLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLANLAR VARSA NE ÖNERİRİ BİRDE HANGİSİ DAHA SESSİZDİR VE BİZİM STİLOLARA DAHA İYİ OLUR BEN V SERİSİ DE TAKMAYI DÜŞÜNÜYORUM V SERİLERİ H SERİLERİNE GÖRE DAHA SESSİZ OLUR DİYORLAR DOĞRUMUDUR
  • slm güray535 bende yaza doğru lastikleri yeniliyeceğim
    bende senin gibi çook kararsız kaldım.
    konfor,kabin içinde sessizlikmi?
    performas ve dayanıklılık mı?
    benim arabada şuanda dunlop var
    lastikleri aldıktan sonra performansı hakkında banada bilgi verirsen sevinirim
    kolay gelsin
  • pirelli lastikler yüksek performansa uygun kaliteli,uzun ömürlü fakat biraz sert yapılı lastiklerdir. bende şu continental eco contact var çok memnunum. H serisi yumuşak bir lastik ayrıca ıslak performansı flnda çok iyi. continental olmaz derseniz michelin de tavsiye ederim.
  • dunloplar sıcakta cik cik cik diye ötüyor. ve de goodyear gt2 kadar dayanıklı değil. daha 47.000'de yıpranmaya başladı. halbuki goodyear gt2 lastiklerim 80-90 binde bile hala tertemizdi. 120.000 de sorun çıkarmaya başlamıştı...

quote:

Orjinalden alıntı: gurkaan

slm güray535 bende yaza doğru lastikleri yeniliyeceğim
    bende senin gibi çook kararsız kaldım.
    konfor,kabin içinde sessizlikmi?
    performas ve dayanıklılık mı?
    benim arabada şuanda dunlop var
    lastikleri aldıktan sonra performansı hakkında banada bilgi verirsen sevinirim
    kolay gelsin
  • arkadaşlar sanırım prelli p7 takacam bu lastik diğerlerine göre hem daha iyi ve hemde daha fiayat olarak uygun almanyada prelli p7 ödülleri toplamış taktıktan sonra size bilgi veririm.
  • SLM ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR. AMA GERCEKTEN BİR SORUN MU BİLMİYORUM
    KALKIŞLARDA ARABAYI STOP ETTİRİYORUM.BENKİ YILLARIN ŞÖFÖRÜYÜM.BİRKAÇ YERDEDE OKUDUM STİLOSU OLANLARIN BAŞINA
    GELMİŞ.SERVİSE GİTTİM DEBRAJ AYARI İÇİN STİLOLARIN DEBRAJ AYARI YOK DEDİLER.
    VARMI BİR FİKRİ OLAN BU KONUDA...
  • bu tip arabalarda debriyaj ayarı yapılamıyor kendisi otmatik bittikce kendini ayarlıyor yükseleliyor yani benimkinde öyle bir sorun yok hatta bayagı zor stop ediyor ama soguk ilk calışmalarda kalkışlarda gaz oranını iyi ayarlamak lazım ama oda iki dakika ısındıktan sonra ortadan kalkıyor belki beyinsel bir sorun olabilir arabada gaz iletmede
  • arkadaşlar bende yaklaşık 1,5 aydır stilo sahibiyim aldıgım ilk araba bu gune kadar hatta araba kullanmayı bunda ogreniyorum diyebilirim.2004 actuel 5k ama ekleri var park sensoru falan takılmış aldıgımda 19000 deydi bilgisayarlı teste soktum fabrikadan yeni çıkmış gibi dediler yalnız bi kaç ufak sorunum var onlar hakkında bilgi almak istiyorum:

1- ozellikle birinci vitesteyken gazdan ayagımı cektiğimde bi yerde araba sanki fren yapmış gibi yawaslıyor arkadaşların dalga konusu oldum. hala ogrenemedin falan diye ama renaultum var bide 19 europa (rahmetli dedenindi) onda hiç boyle bi sorunla karsılaşmadım arabada problemmi var sizce?

2- debriyaj cok yukardan kavrıyor ama anladıgım kadarıyla bu bi problem değil yada problemse bile cozulemiyor yazdıklarınıza gore

3- arabanın kullanım klavuzu ingilizce cıktı. türkçesini bulma gibi bi şansım varmı sizce satan falan olursa paraylada alırım yada fotokopisi bile olur. aracın donanımı hakkında tam bilgi sahibi değilim abs klima falan var ama cruise kontrol varmı acıkcası bilmiyorum varsa nerden anlayabilirim ve nasıl calıştırabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.

4- arabada kül tablası yok yada ben bulamıyorum :) vitesin onunde iki yuvarlaktan oluşan bi yer var ama orası değildir tahminimce cakmak ise titesin gerisinde oralarada baktım bizim arabayı yeşilaycı bi muhendis tasarlamış galiba

5- sıralı lpg taktırmayı dusunuyorum ama dediğim gibi arabalar konusunda pek bilgim yok( aslında motorcuyumdur motorumu kış dolayısıyla kullanamıyorum o yuzden araba aldım) hangi marka iidir brc levato faslan diolar benım iice kafam karışıyo bilgisi olan varmı? bide performansını ne derece etkiler bugun işe gec kaldım esenboğada calışıyorum bastım geldim 11 dakkada lpgyi taktırdıktan sonra bu performansı cok ararmıyım sizce?

6- aslında bu arabanın tek kapısını almalıymışım ama bu konuda da yapacak bişeyiniz yok tahminimce :)

cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim. zamanında siemens sx1 için cok forumlara katılmıştım donanımhaberde şimdi araba için konuşuyorum vay be

• hayırlı olsun arabada crush control varsa bu sol tarafta far kolunun altında ikinçi bir kol olarak bulunur ama sanırım senin araba düşük modelse actual onda bulunmaz birde küllük klimanın altında olan acılıp kapanan bir göz dür hemen o yuvarlakların üstü dokunman yeterli o kendiliğinden acılır o gaz aniden kesmesindeki bir cok sorunda gaz telinin olmamasından kaynaklanıyor elektronik oldugu için fark olur
  • the TURK kardes.. tek kapilisini mi istiyosun??
    bende mod lu var.. gel takas yapak seninkiyle???

LPG de taktircaksan siddetle tavsiye ederim.. bende war.. mukemmel.. iiiki taktirmisim.. cok memnunum

aha ilanim

www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2927836

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilikka -- 27 Ocak 2007; 23:56:35 >

• yay ve jant ariyorum stilom icin(orjinal)
    arkadaslar 5 kapi stilo var bende ikinci el 17 orrjinal jant ariyorum cok acil ve yay benim yaylarla 3 kapili modellerdeki yaylar aynimi fark nedir nederede kaca bulabilirim yardimci olunnn acill
  • kardes ben satiyorum.. orginal 17 jant ve uzerinde goodyear F1 215-45-17 ve orginal yay...

JANT ILANI

www.sahibinden.com
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3446396

YAY ILANI

www.sahibinden.com
    http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3457400

not yay orginal yaylaridir.. eger arabayi indirmek istiyorsan H&R var 3,5cm indirio. 200 lira ya veririm onlari..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cilikka -- 28 Ocak 2007; 18:55:47 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.