Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: güray535

o paraya bu arabalar satılmaz iyi olacak bir araba bu arabanın üstüne yok şu aralar

Alıntıları Göster
    MERHABA...
    arkadaslar araniza su an katilmis bulunuyorum tesadufen buldum siteyi ve cok hosuma gitti..2006 model 1.4 16v 6 ileri stilo sahibiyim..arabamdan cok memnunum..bu arada 2005 aralik sonunda aldim arabami fiati 27000 ytl..cok kapismissiniz fiatlarla igili:)
    jant almak icin arama yapiyordum sizlere rastladim iyikide rastladim gerci bu konu acilmis ama ben tekrar fikrinizi almak istiyorum..
    17 inch 5 bacak orjinal fiat janti almak istiyorum yada 16..kangurum comda kazik olmakla birlikte hepsini bulmak mumkun..ancak asil sorun su..fazla masraf yapmak istemiyorum zaten jant+lastik 2000 ytl yi geciyor sorun yay+amortisor yaylari degistirmeyide goze aldim vogland yada orjinali var 35mm-40mm indiracegim ama amortisor olayi kafami kurcaliyor acaba helezonmu kestirsem eski yontemle..problem yasarmiyim..yardimci olursaniz sevinirim..bu arada aracima extra olarak cok kaiteli bir xenon kit muzik sistemi ve alarm taktirdim..
    tekrardan araniza katildigim icin mutluyum..
    hepinize sevgiler..
    valo..

• quote:

Orijinalden alıntı: valo

MERHABA...
    arkadaslar araniza su an katilmis bulunuyorum tesadufen buldum siteyi ve cok hosuma gitti..2006 model 1.4 16v 6 ileri stilo sahibiyim..arabamdan cok memnunum..bu arada 2005 aralik sonunda aldim arabami fiati 27000 ytl..cok kapismissiniz fiatlarla igili:)
    jant almak icin arama yapiyordum sizlere rastladim iyikide rastladim gerci bu konu acilmis ama ben tekrar fikrinizi almak istiyorum..
    17 inch 5 bacak orjinal fiat janti almak istiyorum yada 16..kangurum comda kazik olmakla birlikte hepsini bulmak mumkun..ancak asil sorun su..fazla masraf yapmak istemiyorum zaten jant+lastik 2000 ytl yi geciyor sorun yay+amortisor yaylari degistirmeyide goze aldim vogland yada orjinali var 35mm-40mm indiracegim ama amortisor olayi kafami kurcaliyor acaba helezonmu kestirsem eski yontemle..problem yasarmiyim..yardimci olursaniz sevinirim..bu arada aracima extra olarak cok kaiteli bir xenon kit muzik sistemi ve alarm taktirdim..
    tekrardan araniza katildigim icin mutluyum..
    hepinize sevgiler..
    valo..

Alıntıları Göster
    araban hayırlı olsun bende de full 1.6 var. jant konusunu gelince fiat ın orjinal jantları cok iyi duruyor bende takıyordum biraz sorul oldu kafamdaki soru işaretleri gitmedi biraz beklemedeyim ama benim sana tafsiyem 1.4 için onyedi uygunmu sen onu bir incele bence arabayı indirme konusundada cok dikkatli ol bilen birisi varsa onlan calış bence yol tutuş bu arabada gayet iyi bozmak kötü olabilir tekrar hayırlı olsun

• quote:

araban hayırlı olsun bende de full 1.6 var. jant konusunu gelince fiat ın orjinal jantları cok iyi duruyor bende takıyordum biraz sorul oldu kafamdaki soru işaretleri gitmedi biraz beklemedeyim ama benim sana tafsiyem 1.4 için onyedi uygunmu sen onu bir incele bence arabayı indirme konusundada cok dikkatli ol bilen birisi varsa onlan calış bence yol tutuş bu arabada gayet iyi bozmak kötü olabilir tekrar hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    stilo yu ilk kez 2003 istanbul autoshow da görmüştüm hayran kalmıştım ama parasızlık halen alamamaktayım donanım, yol tutuş, fiyat vb bir yana stilo nun koltuğuna oturunca kendini bmw de hissediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aagir

stilo yu ilk kez 2003 istanbul autoshow da görmüştüm hayran kalmıştım ama parasızlık halen alamamaktayım donanım, yol tutuş, fiyat vb bir yana stilo nun koltuğuna oturunca kendini bmw de hissediyorsun

Alıntıları Göster
    arkadaslar aracin el kitabinda 215/45/17 uygun diyor helezon kestirmek yerine vogland yay da karar kildim ama kafamda hala acaba sorulari dolasiyor acaba 16 mi taksam 17 cok ince lastik oluyor yararim diye dusunuyorum istanbul malum..

• quote:

Orijinalden alıntı: valo

arkadaslar aracin el kitabinda 215/45/17 uygun diyor helezon kestirmek yerine vogland yay da karar kildim ama kafamda hala acaba sorulari dolasiyor acaba 16 mi taksam 17 cok ince lastik oluyor yararim diye dusunuyorum istanbul malum..

Alıntıları Göster
    17 hem konforsuz olur hem de çok kolay yarılır. ben 16 istemiştim alırken ama malesef istediğim renkte 16 yoktu 15 vardı. 1 inç için de cant değiştiremem doğrusu. satana kadar böyle gider. konfor açısından da iyi oluyor 15" zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: valo

• quote:

Orijinalden alıntı: metinemre

17 hem konforsuz olur hem de çok kolay yarılır. ben 16 istemiştim alırken ama malesef istediğim renkte 16 yoktu 15 vardı. 1 inç için de cant değiştiremem doğrusu. satana kadar böyle gider. konfor açısından da iyi oluyor 15" zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: valo

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar başıma bugün bir olay geldi cok ucuz yırttım bugün bir virajda bayır yukarı cıkarken her zaman cıktıgım yol viraja biraz süratli girdim esp olunca fazla takmıyorum ama bir sorun vardı benim göremediğim yola malum karadenizde hamsi mevsimi kamyon kasasında yola demek hamsi suyu akmış ben normal su değerlendirdim ve azdağa bitiyordum araba kontrolden bir cıktı üçünçü vites ama kontrolu esp nen ben sağlayancaya kadar karşıdan araba gelmediğine şükür ettim allaha ama sadece dediğim başka araba olsa işim bitikti yine esp bizi kurtardı

• quote:

ya arkadaşlar başıma bugün bir olay geldi cok ucuz yırttım bugün bir virajda bayır yukarı cıkarken her zaman cıktıgım yol viraja biraz süratli girdim esp olunca fazla takmıyorum ama bir sorun vardı benim göremediğim yola malum karadenizde hamsi mevsimi kamyon kasasında yola demek hamsi suyu akmış ben normal su değerlendirdim ve azdağa bitiyordum araba kontrolden bir cıktı üçünçü vites ama kontrolu esp nen ben sağlayancaya kadar karşıdan araba gelmediğine şükür ettim allaha ama sadece dediğim başka araba olsa işim bitikti yine esp bizi kurtardı

Alıntıları Göster
    arkadaşlar nerelerdesiniz

• quote:

arkadaşlar nerelerdesiniz

Alıntıları Göster
    akadaşlar 1.4 stolunu sfır fiyatı varmı bildiğiniz satılıyormu ayrıca araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: asengun

Arkadaşlar,

Hepiniz iyi güzel yazmışsınız. Bende'de 2004 model, 5 kapı 1.6 ve 55.000 km de bir stilo dynamic var. Ekstradan Dynamic Plus-2 paketi (tüm sensörler ve dijital klima) ve SkyWindow var. TR de Stilodaki özellikleri bırakın standart ta opsiyonel olarak veren hiç bir orta sınıf araba yok. Buda çok doğru. Ama gelin görün ki FIAT imajı yüzünden arabanın hiç ama hiç bir değeri yok. Punto ile ilgili bir topicte serviste başıma gelenleri yazmıştım. Belki okumuşsunuzdur. İnanın benim gibi servis şikayetini duyduğum en az 3-4 stilo sahibi ile daha karşılaştım. Şimdi bu arabayı FIAT değilde VW yada Peugeot yada Renault yapsaydı arabanın konumu çok daha farklı olacaktı. Ha bu markalar çok mu iyi derseniz o da ayrı bir tartışma konusu olur. Ama işin özünde gelinen nokta şu; bu aralar araba değiştireceğim. Galerileri geziyorum. Takas sorduğumda arabaya verilen fiyat ne biliyormusunuz ? 13-15 milyar arası. Oda zar zor. İnternette ki sitelere bakıyorum fiyatlar anlamsız dereceda farklı. Benimki ile aynı seviyede sayılacak Stilolara 19 da isteyen var 27 de. 27 isteyen 1 yıl beklese satamaz. Ben 2,5 yıl önce bu arabayı 30,5 milyara aldım. Bu arabayı alırken 28-30 arası Bora Pacific yada Pejo 307 XT de alabiliyordum. Ya bu kadar donanım bunlarda yok dedim gittim Stilo aldım. Tamam kabul ediyorum. İkinci el ölününde ölüsü ama benimki ile aynı yaşta, km 'de ve daha az özelliklere sahip markaların arabaları 2. elde 21-24 milyar iken içimden pekte FIAT yada Stilo ile ilgili iyi düşünmek gelmiyor. Ha ama diyorsanız ki ben bu arabayı alırım 6-7-8 yıl kullanır sonra bakarım başımın çaresine o zaman OK. Yok alırım 3 yıl sonra değiştirim diyosanız, yanına yaklaşmamak lazım derim. Aslında yanına yaklaşılmayacak olan da Stilo mu yoksa FIAT mı o apayrı bir konu. Çünkü tek başına arabayı değerlendirecek olsak hakikatten Stilo gibi bir orta sınıf araba yok TR de...

Bu arada bazı arkadaşlat yakıtından şikayetçi olmuş. bence doğru kullanım ile hiöte fazlz yakan bir araça değil. ben her gün köprü kullanıyoprum işe gidip gelmek için. Ortalama yakıtım 9-9,5lt /100 km. bundan önce focu2um vardı o da aynı değerde yakıyorsu. Şehirler arası yolda 120-140 temposunda 7,5-8 lt yakıyor.
    Performansa gelince sadece kalkışta gazı iyi ayarlamak lazım. Otobanda kaptırdığınızda 180-190 çok rahatlıkla, zorlamadan ve kısa sürede gelinen ve aynı tempoyu uzun süre koruyebilen bir araba.. Ankara'ya giderken Kızılcahamam rampasında ibrenin 220 yi geçtiğini gördüm..

Alıntıları Göster
    ben alırken bu dynamic plus-2 dediğin paket standarttı...
    benden bir ay sonra bir kampanya yaptılar skywindow u beleşe verdiler.

quote:

Orjinalden alıntı: asengun
    ...Ekstradan Dynamic Plus-2 paketi (tüm sensörler ve dijital klima) ve SkyWindow var.
    ...Galerileri geziyorum. Takas sorduğumda arabaya verilen fiyat ne biliyormusunuz ? 13-15 milyar arası. Oda zar zor...

galericiler bi arabadan 5 milyar kar etmek istiyor. o yüzden öyle düşük fiyat almışsındır. direk sat arabanı. ama bu aralar piyasa gerçekten kötü. 35.000 ytl ye full tiptronik dizel mondeo 2004 model aylardır satmaya çalışıyorlardı.

• quote:

ben alırken bu dynamic plus-2 dediğin paket standarttı...
    benden bir ay sonra bir kampanya yaptılar skywindow u beleşe verdiler.

quote:

Orjinalden alıntı: asengun
    ...Ekstradan Dynamic Plus-2 paketi (tüm sensörler ve dijital klima) ve SkyWindow var.
    ...Galerileri geziyorum. Takas sorduğumda arabaya verilen fiyat ne biliyormusunuz ? 13-15 milyar arası. Oda zar zor...

galericiler bi arabadan 5 milyar kar etmek istiyor. o yüzden öyle düşük fiyat almışsındır. direk sat arabanı. ama bu aralar piyasa gerçekten kötü. 35.000 ytl ye full tiptronik dizel mondeo 2004 model aylardır satmaya çalışıyorlardı.

Alıntıları Göster
    bu araba fiyatları cok sacmaladı arabada satılmaz artık

• quote:

bu araba fiyatları cok sacmaladı arabada satılmaz artık

Alıntıları Göster
    TANIŞ 30 MİLYARA FULL STİLO SATTI 2004 ESP DAHİL HELAL OLSUN NE DERSİNİZ
  • quote:

Alıntıları Göster
    ahdım var evlilik, askerlik vb den sonra mutlaka bir stilo alacağım
  • quote:

ahdım var evlilik, askerlik vb den sonra mutlaka bir stilo alacağım

Alıntıları Göster
    inşallah şimdiden hayırlı olsun diyelim
  • quote:

Alıntıları Göster
    her malın bir kör alıcısı vardır derler ya, bu alıcı hem kör hem de sağırmış anlaşılan...

quote:

Orjinalden alıntı: güray535

• quote:

her malın bir kör alıcısı vardır derler ya, bu alıcı hem kör hem de sağırmış anlaşılan...

quote:

Alıntıları Göster
    Allahım . bana da böyle bir alıcı nasib eyle yarabbim.........

Amin......

(Amin diyen dilleriniz dert görmesin arkadaşlar )

quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: gendarme

Allahım . bana da böyle bir alıcı nasib eyle yarabbim.........

Amin......

(Amin diyen dilleriniz dert görmesin arkadaşlar )

quote:

Orjinalden alıntı: metinemre

quote:

Alıntıları Göster
    " inşallah şimdiden hayırlı olsun diyelim "

arkadaşım sağol

• quote:

" inşallah şimdiden hayırlı olsun diyelim "

arkadaşım sağol

Alıntıları Göster
    ya zaten bu arabayı piyasada bulmak zor hastası olunca verilir
  • quote:

ya zaten bu arabayı piyasada bulmak zor hastası olunca verilir

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şuan bende 97 tipo sx var. aracımı değiştirmeyi düşünüyordum. ikinci elde satış kolaylığı ve yedek parça sıkıntısı olmadığından ilk arabamı tipo olarak seçmiştim. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. yabancı arabalara bindiğimde fiat binilcek araba değil derdim ama taki 1 hafta önce bulduğum bi stiloyu görene kadar. araçta herşey var. full donanım açılır tavan abs esp cd çalar vs gibi. araç fiyatı donanım ve stile baktığımda uygun geldi. 21000 ytl henüz 59000 km de kazasız doktordan. vallaha kararsızım bilemiyorum. ama araç hoşumada gitmedi değil. siz olsaydınız ne yapardınız. bu paralara başka alternatifmi düşünürdünüz yoksa stiloyumu alırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna_35 -- 19 Aralık 2006; 23:58:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna_35

arkadaşlar şuan bende 97 tipo sx var. aracımı değiştirmeyi düşünüyordum. ikinci elde satış kolaylığı ve yedek parça sıkıntısı olmadığından ilk arabamı tipo olarak seçmiştim. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. yabancı arabalara bindiğimde fiat binilcek araba değil derdim ama taki 1 hafta önce bulduğum bi stiloyu görene kadar. araçta herşey var. full donanım açılır tavan abs esp cd çalar vs gibi. araç fiyatı donanım ve stile baktığımda uygun geldi. 21000 ytl henüz 59000 km de kazasız doktordan. vallaha kararsızım bilemiyorum. ama araç hoşumada gitmedi değil. siz olsaydınız ne yapardınız. bu paralara başka alternatifmi düşünürdünüz yoksa stiloyumu alırdınız.

Alıntıları Göster
    ben karışmış gibi olmayayım ama ben bu arabaya 2004 yılında full modeline esp dahil 34 milyar verdim ve şimdi bu fiyatlarda bu arabaya acıyorum ama tek diyeceğim gene başta olsa yine o zamanda olsam yine veririm çünkü ben hala bu arabanın yapısına hayranım özellikleri hala cogu modelde yok hala üstün yani iç dizayn hala kalitesi konuşuyor özellikle konsol cok başarılı bir arac

• quote:

ben karışmış gibi olmayayım ama ben bu arabaya 2004 yılında full modeline esp dahil 34 milyar verdim ve şimdi bu fiyatlarda bu arabaya acıyorum ama tek diyeceğim gene başta olsa yine o zamanda olsam yine veririm çünkü ben hala bu arabanın yapısına hayranım özellikleri hala cogu modelde yok hala üstün yani iç dizayn hala kalitesi konuşuyor özellikle konsol cok başarılı bir arac

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yeni stilo nun cıkış zamanı belli mi tam
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.