Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (1607. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.809.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 aylık stil kullanıcısıyım..

önemli bir sıkıntım var sorun ön takımdan gelen ses..z kolları rot başları salıncak amortisör değişti halen ses var tıkırtı burcu diyeceksiniz oda değişti ser
    vis yözde 70 ihtimalle direksiyon alt mili dedi oda750tl oda olmasa komple direksiyon kutusu 2800tl bu sesten nasıl kurtulabilirim..mardindeyim ve malesef adam akıllı usta yok hele sitili görünce afalıyolar.. bu sesten kurtulmanın 3bin tlyi bayılmaktan başka çaresi yokmudur saygılar kalın sağlıcakla...
  • Arkadaşlar merhaba;

Aşağıdaki arabayla ilgili yorum yapıp yol gösterecek arkadaşlar olursa sevinirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-satilik-stil-ooooo-79211736/detay
  • satılık stilo aranmaktadır... özellikle ankara- bilecik ve civarı olursa iyi olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pylori

satılık stilo aranmaktadır... özellikle ankara- bilecik ve civarı olursa iyi olur..

Benim çok güzel bir Stilo'm var 62000'de aldım geçen sene şimdi 82000 oldu; kusursuz, krom gri 2005 active..

Borçlarını bitirdim satıp daha güzel sıfır bir araba alayım diyorum ama daha güzeli diyeceğim arabanın fiyatı 50000 lira civarı oluyor, daha aşağısına bakıyorum hiçbir avantajı yok benim arabama göre o yüzden bu aracı zor satarım ben.. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: pylori

satılık stilo aranmaktadır... özellikle ankara- bilecik ve civarı olursa iyi olur..

Tüm stilo severlere iyi akşamlar. Stilo düşünen arkadaşlar, fazla düşünmeyin, doğru yoldasınız...
  • iyi geceler birşey soracaktım geçenlerde stiloya lpg taktırdım ondan sonra ne kadar sorun varsa hepsi teker tker çıktı... en önemlisi silindir kapağı çatlamış.. fiyat 1100 tl cıvarında neyse çıkma falan bulayım dedim oda 800 tl cıvarında oldu..

şimdi birşey soracağım benim araç 1.6 motor 1.6v bi marea buldum oda 1.6 motor acaba onun silindir kapağı olur mu lütfen yardım cevap bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezavan

iyi geceler birşey soracaktım geçenlerde stiloya lpg taktırdım ondan sonra ne kadar sorun varsa hepsi teker tker çıktı... en önemlisi silindir kapağı çatlamış.. fiyat 1100 tl cıvarında neyse çıkma falan bulayım dedim oda 800 tl cıvarında oldu..

şimdi birşey soracağım benim araç 1.6 motor 1.6v bi marea buldum oda 1.6 motor acaba onun silindir kapağı olur mu lütfen yardım cevap bekliyorum..

Olur olur silindir kapağı aynı; 2 araçta da aynı motor var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMKaN -- 2 Nisan 2012; 21:52:56 >
  • Bugün hafif bir çukura düştüm ve ilk defa "engine fault loose connection" hatası verdi ve 1-2 saniye sonra kayboldu, aracın çalışmasına etki etmedi..

İleride sıkıntı yaratır mı?

Olay hakkında yorumu olan var mı?
  • selam arkadaslar 2 yıldır sorunsuz calısan sky window arıza verdi. sabah aracı calıstır 100 metre kadar gitti sky kendi kendine acılacak gibi oldu. perde ilk cama kadar geldi on sky motorundan tırrr diye bi ses geldi ve durdu. perde acılıyor sorunsuz ama camlar acılmıyor. surekli tırr sesi (disli kaydırıyor gibi) geliyor ve kalıyor. skyın kumanda panelini soktum. motorun ordaki disli hafif sıyırmıs ama izmir 3. sanayide adam sol taraf kasıyor ayak kopmus muhtemelen dedi. disli de acamadıgı icin sıyırıyordur dedi. fiyat 800 tl civarı. yani sokup takabilirim. parca bulunduktan sonra yapılır mı yoksa hic ugrasma tek yol tamir mi diyorsunuz? ne dersiniz?
  • merhabalar ben stıloma xenon far taktırmak ıstıyorum hatta on far setını komple degıstırmek ıstıyorum hangı tıp uyar nasıl olur hıc bı bılgım yok yardımcı olabılırmısınız
  • stiloma usb li hafıza kartlı bi oto teyp taktırmak istiyorum internette dolaşırken şöyle birşey buldum

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/goldmaster-dvd-d-7065-usb-oto-teyp-ekranli-55297143#product-information

bu tarz birşey arıyorum acaba bu uygun mudur? birde bunları taktırınca dik duruyor oda biraz garip oluyo tam oturan eğimli birşey olsa daha iyi olur siznde tavsiye edeceğiniz birşey var mı?

hani bçyle geri görüş kamerası taktıracağım bir üründe olursa iyi olur yorumlarınızı bekliyorum

• birde bana soğutuculu torpidonun kapağı lazım bu konuda da yardımcı olur mususnuz?
  • iyi akşamlar arkadaşlar bende stilo almak üzereyim.almak istediğim stilo 2004 model 1.6 dynamıc 99.500 km de (lacivert) sky windowlu, atiker marka tüp var. Araçta değişen yok bir parça boya var. tamer kayıtlarındada 2ootl lik bir tane kaydıı var başkada yok. bu araçta hangi paketler var tam olarak bilmiyorum ama abs ,4 cam otomatik ,diğital klima, çelik jant, 6hava yastıgı, hız sabitleyici,yagmur, far, park sensörü, ön arka kol dayama,sogutuculu torpido gibi özellikler mevcut. fıyat olarak 18500de anlaştık. sizce nasıl bu stilo alınır mı? birde araçta hangi paketler var sizce? bu aracı alırken en cok neye dikkat etmeliyim ?yardımcı olursanız sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarasa1906

stilomu satıyorum sahıbınden.com sitesi ilan no:69784157 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemizzzz-hatasizzzz-boyasizzz-stilo-69784157/detay/

2 defa Xenon farın nasıl takılacağını sormuş, cevap alamayınca arabayı satılığa çıkartmış :)
  • arkadaşlar bana yardımcı olacak yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol84

arkadaşlar bana yardımcı olacak yok mu???

Fiyat gayet makul hatta çok çok iyi, araç standart Dinamik model işte, bu aracı bir bilen al yanına şöyle bir kaç tur atın, düşük ve yüksek hızda nasıldır bakın. Araçla giderken yol bilgisayarından yakıt tüketimini kontrol edin. sonra aracı iki yere gösterip son kararınızı verin. Senin dediğin şartlarda bu araç kaçmaz derim...
  • yok kardes zaten satılıktı ılanıda paylasayım dedım yoksa hıc bı araba ıcın bu kadar ugrasmadım stılomu sevıyorum sıteye yenı uye oldugun ıcın gorunmuyor zannettım ıkı yazdım sen bılıyosan yardımcı olurmusun zenon nasıl taktıracam bı sıtede 55 lıraya buldum ıkı tane alman lazım dedı uzun kısa ıcın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarasa1906

yok kardes zaten satılıktı ılanıda paylasayım dedım yoksa hıc bı araba ıcın bu kadar ugrasmadım stılomu sevıyorum sıteye yenı uye oldugun ıcın gorunmuyor zannettım ıkı yazdım sen bılıyosan yardımcı olurmusun zenon nasıl taktıracam bı sıtede 55 lıraya buldum ıkı tane alman lazım dedı uzun kısa ıcın

Xenon takırtmadım bilmiyorum ama Osram Nightbreaber taktırdım, eleman sol ön farı değiştirmek için sol tekerin altından işlem yapmak zorunda kaldı, 45-50 dakika uğraştı, bu arada vaktiyle Marea'ya dandik Xenon taktırdım, mercekli far olanına ışık kalitesinden ve şiddetinden hiç memnun kalmadım; 55 liralık malzemeden çok birşey bekleme derim..
  • arkadaşlar 1.6 dynamic ile sonradan çıkan 1.4 active model arasındaki donanım farkları nelerdir.detaylı olarak bulabileceğim bir yer var mı? ya da bilenler yazabilir mi? tşkler
  • 
Sayfa: önceki 16051606160716081609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.